yes!

idag har jag varit ledig från skolan. så jag passade på att åka ner på stan och leta på halsduk och vantar och hittade äntligen en perfekt halsduk och vantar. efter jag varit nere på stan åkte jag hem till Matilda som bjöd på ny bakade bullar, så gott så gott! tack raring för fikat och en trevlig pratstund, gillar att umgås med dig! när jag kom hem från Matilda, fick jag ett ryck och började plocka här hemma, dammsög, diskade och gjorde nyss gjorde jag mat.  jag har även läst tills i morgon, så jag är nöjd med min eftermiddag, jag kan kolla på idol med gott samvete :P


yey, på fredag ska jag åka hem till hedemora och mamma. ska bli kul att komma hem, och träffa familjen dock inte pappa som är bortrest men de övriga. ska också passa på att åka hem till systrarna och se hur dom ha de och se hur bygget går hos en av dom :) spännande! 

nu ska jag göra mig en kopp te och se om det finns något att titta på!
ha en bra kväll <3

lagomt

bra dag i skolan, hade en förläsning fram till tolv, och sen diskussion med gruppen sen gick vi hem :) just nu läser vi om genus och det är så intressant, så denna termin kommer nog bara flyga iväg. denna period kan vi även skriva en tenta ihop med någon och jag och Ida bestämde oss att skriva den tillsammans och ser verkligen fram emot de :) 
när jag kom hem plockade jag ihop lite skit och kläder som låg överallt, sen spelade jag lite, kan inte slita mig! och nu sitter jag här och kollar på top model och dricker te! 

resten av dagen måste jag försöka plugga lite och pyssla lite här hemma. är ensam fram till 9 ikväll, inte kul, men jag sysselsätter mig med saker som måste fixas här hemma, haha! ikväll är det också träning, men eftersom den hela tiden ställs in, vete tusan om jag är så sugen, men men får se hur de blir. jag ska också försöka ta mig till ica för att köpa hårfärg eller så blir det en aktivitet imorgon, :p


nu ska jag njuta av mitt te och kolla vidare på top model. pussehej!

?

jag håller på att bygga om min blogg, eller egentligen var det ett misstag att jag tog bort min tidigare design .. 
så nu är det bara börja pyssla på en ny .. då vet ni!

hej härliga dag.

inatt sov jag inte mycket, låg mest och rullade runt kändes de som, usch. men jag ska nog klara av denna dag i alla fall. och de är nog tack vare att värdet är så fint och att solen tittar fram på en molnfri himmel, lycka!
idag ska jag jobba och sen direkt efter jobbet blir det att åka direkt till träningen. idag måste jag även hinna med att läsa lite litteratur, eller mer än vad jag redan gjort men de ska vi nog klämma in.. haha. 


det blev ett kort halv tråkigt innehåll, men det kommer roligare :)
nu blir det lunch och 7th heaven, YÄ!

ny dag nya tag!

ojoj gårdagen är glömd och idag är jag på benen och mår mycket bättre, kan ju vistas bland folk och gå utanför dörren , så skönt! idag händer inte mycket, har varit och veckohandlat precis, blev även en snabb vända på ikea! men nu sitter jag här och ska snart slå på tv:n (14.30) för att se på idol reprisen från i fredags. sen blir det tvspel, köpte ett PS3 slim i fredags så går ett par timmar åt de idag :) iiih!


här kommer lite bilder från klassfesten i fredags. 


vilken jävla dag ...

igår var det en lite klassfest hemma hos Sara, det var väldigt trevligt. och de sjukaste var att den nya tjejen i klassen har jag lekt med när jag var liten, men jag minns henne inte, så konstigt. hon har varit hemma hos mig flera gången i nås och lekt mycket med mig och Jessica, så sjukt men väldigt kul :) Kvällen annars var mycket bra, gick ut på BMB och dansade lite och köpte en äcklig P2, ett stort misstag om man ser på min dag idag! men jag gick i alla fall hem rätt tidigt igår,.
och min dag idag har jag spenderat i sängen .. ja ni kan väl lista ut resten själv. jag har mått förjävligt och inte kunnat äta eller någonting.. men nu börjar de bli bättre och jag kan sitta upp och dricka. så nyss åkte Anton och köpte lit gott till ikväll, haha! men först ska jag äta riktig mat, ska bli gott för jag är ganska hungrig, vilket inte är så konstigt! 

nu ska jag krama om min älskade och säga dom fina orden,
ha en bra lördag!



tack tjejer för igår, riktigt trevligt!!

dum torsdag.

idag lämnade jag in tentan på skolan, känns skönt att fått iväg den och jag känner mig nöjd. så håll tummarna för bra kommentarer och bra ett betyg (dröjer dock 15arbetsdagar innan den domen kommer).

min dag annars idag har varit inte alls nå bra. har varit nere, ledsen, lättirriterad och arg. jag vet inte vad de är, men jag hatar såna här dagar, och ännu argare blir jag när det går ut över Anton och att han får stå ut med mig i detta tillstånd. BLÄBLÄ!  men jag vet jag vet inte heller hur jag ska skulle klara mig vidare om inte Anton fanns vid min sida, all kärlek åt dig Anton <3 det blev ingen tränig för mig idag heller, kände inte för de och det var bara blä... tog en promenad istället och pratade med mamma under tiden, å vad jag saknar henne! så jag känner mig lite gladare nu när jag fått prata med henne och att Anton lyssnar och kramar om mig. 

och nu ikväll åkte Anton iväg och träna och här sitter jag. har fundering på att gå till ICA haga och köpa en massa frukt och göra fruktsallad och överraska Anton med. så får det bli!


förresten, igår hade vi besök av Matilda, mycket mysigt! hon klippte mig också, så skönt att bli av med lite längd och de som var slitigt. tack älskade vän, jag är så nöjd <3 

tack för mig, pusshej!

hej

idag är det onsdag och nu har halva veckan passerat, ojoj. 
idag har det inte hänt så mycket, skrev lite mer på hemtentan fast den egentligen är färdig, men det går alltid att skriva till mer. idag har jag och Anton också varit på stan ett tag och fixa grejerna jag skrev går. hittade även en massa annat kul som jag vill ha, men pengarna finns inte riktigt i plånboken! så det blir att drömma och spara, haha!

nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir att kolla på idol vid åtta i alla fall! vad ska ni ikväll? :)
ja det var min dag, ha en bra kväll!


å vad skönt!

hemtentan är klar och är redo för inlämning, helt otroligt bra! 

men nu är jag helt slut, jag skulle kunna somna här och nu, jag vet inte vad de beror på. jag ska snart iväg och träna, känns sådär eftersom jag har ont och är svintrött, men jag måste träna! å vädret lockar ju inte dessvärre, inte heller, usch ser att vara snorkallt ute, brrrr. men det är bara att bita ihop :) haha förresten, jag har börjat sova med fotbollsstrumpor eftersom jag har så ont i benhinnorna, känns sjukt men är fan bra. sov med de dagen innan matchen och de blev fan bättre, så nu vet ni, har ni ont i benhinnorna, på med fotbollsstrumpor och sov gott :)  

eftersom jag nu är klar med min tenta vet jag inte riktigt vad jag ska göra. tycker inte om dagar utan aktivitet, jag vet precis vart jag hamnar... framför tv:n eller framför datorn, såå trist (ibland)! fast jag skulle behöva komma ner på stan och köpa kort, gå på apoteket och systemet och köpa en liten present till Josefine, så det kanske blir city imorgon, ska försöka flörta med mig Anton, men nog omöjligt eftersom han med sitter här hemma med en tenta :/


ha en bra tisdag!
ps. Elin Hedkvist - jag saknar dig! när kommer du hem igen? <3




min måndag ...

.. började tidigt imorse strax innan åtta (duktiga jag) åt frukost, och sen satte igång med tentan. den verkade svårare än jag trott så här sitter jag och kliar mig i huvudet var och varannan minut, suck! men jag måste säga att jag jobbat på bra, jag har fått ihop två sidor så de känns bra, spciellt när jag snart ska åka och jobba och sen direkt till träningen .. så jag kommer komma hem runt åtta och då blir det inget pluggande, utan mat och lite tv sen sova! 

imorgon blir det nya tag och plugga mera. förhoppningsvis blir det en lunch med tjejerna någongång i veckan! 
igår hade vi match, och det gick helt okej.. det blev 4-2 så för att vara oss är det riktigt bra! och jag gjorde en assist, jag är så jävla nöjd, haha! :) så mycket bra jobb igår aros sk! 


nu måste jag packa träningsväskan och dra iväg till jobbet, 
ha en bra dag! PUSSHEJ


plugg plugg plugg !

hej soliga söndag.

idag är det söndag och imorgon börjar en ny vecka, det går så himla fort, helt otroligt. nästa vecka har vi tentavecka så jag vet vad jag ska göra, plugga! men ska även klämma in en fika/lunch med bea och lilla felix, marie och kanske ida, hela gänget :) jag ska också klämma in två jobbdagar denna vecka också plus träningar, shit. hur ska jag hinna? var lite mer än vad jag tänkt, haha!

men idag söndag ska vi spela match kl 17.00, heja oss! imorse ringde även lynn och undra om hon fick komma och hälsa på, och såklart får hon de! så nu är hon på väg hit och spencer med såklart, iiih så kul! :) 



systerbella, jag har förresten inte glömt bort albin´s present! den är på gång, jag och anton pratar om att åka hemmåt, inte nu på lördag men nästa, den 2okt. hoppas ni är hemma då! tänkte att albin också kunde få sin present, eller rättare sagt presenter :) 


pusshej!



bildinlägg.



Här kommer lite bilder från gårdagen! :)





avslutar med tavlorna jag skrev om för ett tag sen, som vi äntligen fått upp!
tack gustav för hjälpen :)

This is How We Party

god morgon, jag ligger fortfarande kvar i sängen och glor, lite små trött men ska snart kliva upp och få i mig lite frukost. kvällen igår var lyckad och trevlig:)
kvällen började med att jag kom till matilda och vi gjorde tacos, mums. sen gjorde vi oss iordning och under tiden kom linda och det blev lite singstar, ost och kex, massa musik och dans, när linda sen drog hem blev det lite kortspel och spela gamla godingar! efter ha lyssnar klart på godingarna, tog vi cyklarna och trampade ner på stan och till BMB där nikita hängde :) fett med folk var det och jävligt varmt, men det var riktigt kul, tack tjejer <3 (bilder från kvällen kommer upp under dagen!)

idag lördag, kommer inte många knop bli gjorda, ska somsagt snart göra frukost, sen ska jag nog cykla till matilda och hämta mina grejer senn igår, sen ska jag nog bara ta de lungt, slå på film eller så. är ju ensam ända till kvällen :/ när anton kommer hem ikväll blir det mysmysmys och säkert någon film! 


ha en solig och bra lördag!

HAHA.

ja min blogg är inte färdig, den håller på att byggas om .. men nu har jag pysslat med den för länge och måste ta en paus. haha vad håller jag på med egentligen? 

men idag är det F R E D A G! 
idag blir det jobb och sen hem till matilda och äta tacs och fest! :) ser verkligen fram emot ikväll! 
vad ska ni pyssla med ikväll? 



ha en bra fredag, pusshej.

ajaj!

nyss hemkommen från träningen, var 5 stycken på träningen mindre kul men de kanske var lika bra, blev en lugn träning.. eftersom det är sista matchen på söndag och några av oss är skadade måste vi ta de lite lungt .. spelade för övrigt match igår och det gick inte bra alls (tänker inte äns skriva hur mycket det blev), men inte så kontsigt eftersom några skadade, sjuka och vi hade inte våran riktiga målvakt, vi fick lov att ha en utespelare ... och jag fick såklart skit ont i ben och ljumske .. och nu går jag som att jag har bajsat på mig , gör så förbannat ont! får se hur det kommer gå på söndag, men får bita ihop och köra fullt sista matchen!

imorgon är det fredag, yää. de betyder jobb och fest med mina brudar, å vad jag saknar er :)
och nikita, kul att se dig här på bloggen ;) 


nu måste jag ringa matilda och tjata lite.
pusshej!

onsdag

ja då var det onsdag igen, veckorna bara rasar iväg! idag är det min lediga dag, och den började tidigt, gick upp runt åtta och satt ett bra tag innan jag vaknade på riktigt :) men shit vad man hinner grejer när man är uppe med tuppen, har hunnit med att städa lägenheten och diskat, var klar till lunch så då blev det nudlar och 7th heaven och kom genast på att jag saknar matilda men är så glad att vi ses på fredag!
nu efter mitt ryck här hemma sitter jag nu i soffan och glor på ellen och skrattar för mig själv. väntar mest på att kl ska bli fem, för då bär det av mot surahammar och match! men funderar på att baka lite när jag ändå bara sitter här och har inget annat för mig.. hm. blir nog så!

vad gör ni annars en dag som denna?

ska leta fram kakboken och se vad man ska baka. bilder kommer isf imorgon.
pusshej!

solig tisdag

härligt med sol! imorse var det tungt att komma upp från sängen, ville bara ligga kvar i värmen :) men till sist fick man pallar sig upp för att göra sig redo för en dag i skolan. var där till ca halv två, gjorde klart allt inför torsdag (redovisning) så imorgon behöver vi inte träffas, så då ör man halv ledig imån :) så just nu har jag inte mycket för mig, ska snart ta mig något att äta och senare ska jag iväg på träning, ska bli skönt att träna igen och imorgon har vi match, heja oss! :) 

jo förresten, har glömt att berätta att vi sålt den röde, helt otroligt :) gick på en dag, skönt att bli av med den, eller mest skönt för pappa (eftersom de var där den stod) nu tar den inte plats på gården!  fick mer än vad jag räknat med så det var skönt! nu får vi se ifall det blir nya vinterdäck åt pricken eller utlandsresa, haha! två helt olika saker men behövligt båda två. 


oj, nu fick jag en hungerattack, bäst att äta! haha pusshej!

helgen i bilder!


ville bara säga en sak ..

JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET . TACK FÖR ATT DU FINNS <3





helgen så här långt ..

har som vanligt varit full fart. började i natt runt två tiden, tintin trodde de var morgon och att det var dags att åka till toys "r" us  .. snacka om att länga dit :) var egentligen meningen att vi skulle åkt dit igår (fredag) men vi kom hem för sent så det blidde inget med de, så grabbarna väntade förväntansfullt in för besöket idag, hah! dom shoppade en varsin grej, tintin ett uppblåstbart fotbollsmål och jerry en sjukt konstig robot, en uppblåsbar plus radiostyrd.. så sjukt konstig men han verkar glad :) och för ett par timmar sedan var matilda och micke förbi på en fika och jerry "skrämde" dom med sin ny robotvän ;) 

nu är det rätt lungt, la precis jerry så nu ligger jag, anton och tintin och kollar på fotboll (tintin som bestämt pogram) :) sen när vi lagt tintin ska jag och anton kollar på wallander - kuriren och mysa! 


bilder från helgen kommer under dagen imorgon. 
cya!

helg!

då var det fredag igen, känns härligt! idag blir det en stressig dag, kommer flänga runt överallt. vakande för drygt en timme sen (08.00) har ätit frukost och fixat på intervju frågorna, ska intervjua min handledare på min praktik idag, och nu sitter jag och kollar på tv. ska snart börja göra mig iordning. mitt flängade börjar med att åka till bäckby och praktiken.. vara där till drygt 12.00 och sedan snabbt hem, slänga i min lunch, sen ska vi åka till hedemora och lämna opeln. (jag ska köra den nya hem) iih, är lite nervös men kommer nog gå bra :) 
väl i hedemora ska vi åka ut till pappa och fixa till bilen lite och sedan slänga ut den på blocket, intresserad någon? ;) efter vi piffat till opeln, drar vi vidare ut till mamma och hämtar pojkarna för att sedan styra hem till västerås igen! känns som att min fredag kommer spenderas mesta dels i bilen. men sånt ät livet en dag som denna. 

ja det är min fredag i stora drag, hur ser din fredag ut? 
pusshej

nedrans!

det blev en kort dag i skolan idag med, skönt! det var behövligt för mig del, för jag skulle inte palla hela dagen. när jag när jag hade plattat håret färdigt imorse och skulle da ut sladden ur väggen, så typ small det bara till i ryggen och jag kunde knappt andas. fick lov att lägga mig på sängen för att de gjorde så ont! så idag tog jag bilen till skolan för jag skulle ina kunna cykla och gå det var de inte tal om, och idag har vi match så det blir nog inget med de, gör de ont när jag går vill jag inte ens försöka springa på en match, så det var bara att meddela att jag inte kunde, känns så dumt men vad ska jag göra? :S jag hade verkligen sett fram emot att spela match igen eftersom jag inte har kunnat spela tidigare pga ljumsken,. blir så ledsen att de hela tiden ska drabba mig. blä! så jag får heja på tjejerna brevid planen idag!


annars idag blir det inte många knop gjorda, blir mest att försöka göra ryggen bättre och plugga lite och förbededa sig inför imorgon. då ska jag nämligen till min praktik och göra ett uppgift, ser fram emot att träffa erika (min handledare) och barnen igen :) direkt efter jag varit där blire att tokköra hem och sen vidare till hedemora och pappa. och sen hämta killarna, längtar faktiskt efter dom, nu var det länge sen! så helgen kommer nog mest bestå av lördagsgodis, lek i parken och toys"r"us! 

pusshej

(för övrigt, hämtade anton pricken(nya bilen) imorse! så nu är den på hemma plan, snart står den på parkeringen , iiiih!)

åå vad kul!

imorgon ska vi få hämta våran bil! iiih, så kul att äntligen få hem den, för ett litet tag fram över, eller haha fram till fredag har vi två bilar att glida runt i :)
på fredag åker vi hem till pappa med den röde och fixa till den lite för att sedan slänga ut den på blocket! 

åter till idag, onsdag, så har jag inte gjort mycket, glodde på fucking åmål i morse, och sedan drog jag och jobbade, var tungt till en början men det gick bra och tiden gick rätt fort vilket är skönt :) nu ikväll blir det att kolla på mtachen med nötter och öl? och senare idol! imorgon är det skola igen och på kvällen har vi match, heja oss! 



syster-bella, tack för kommentaren, visst är den nya bilen fin :) 
synd att vi bara åker fram och tillbaka på fredag, men vi har tänkt att komma hemmåt snat och hälsa på er alla,.
sakner dig och albin så, saknar såklart de övriga i familjen med <3
PUSSHEJ!

det gick

idag hade vi redovisning i skolan och det gick bra, men nu är jag trött som sjutton, kan vara för att vi gick upp 07.00 för att tvätta! helt galet, men har man inget att ha på sig så är det ett måste, haha! om cirka en haltimme [18.30] ska jag ta den röde och ta mig till träningen :) å kväll är det idol, ser fram emot de, fast kommer dock se den sista haltimmen pga träning, men ikväll är det bara inte idolpremiär utan andra avenyn med! har mer sett fram emot andra avenyn än idol, har du inte sett andra avenyn, börja se! :)

han har inte ringt om bilen än så vi går fortf fram och tillbaka i lägenheten och väntar och väntar på att få hämta den! men förhoppningsvis ringer han imån eller iaf den här veckan! 

en liten parentes, 
elin hedkvist:), jag saknar dig såå mycket, du så duktig som kämpar på nere i gbg, med alla krångliga ämnen och formler, kämpa på, gumman. du är så duktig så! hoppas vi ses snart. 



pusshej

en helt vanlig måndag.

så skönt skol dag idag, mötte gruppen runt kvart över nio och slutade halv tolv, så skönt! imorgon är det redovisning och den kommer gå galant, det var inte så svårt som jag trott känns inte heller jobbigt att behöva stå framför de övriga i klassen imorgon, kommer gå bra :) senn jag kom hem har jag inte gjort mycket, ätit lunch och fipplat med datorn, ska snart sätta mig mer och skriva ner de jag ska säga imorgon. 
senare idag blir det fotbollsträning, ska bli skönt att få röra på sig :) hoppas bara benet och ljumsken inte skriker. 

nu måste jag fixa med redovningen annars blir det inte av, jag känner mig själv väldigt bra, haha.
ha en bra dag!



eh, hej hallå!

jahapp då börjar denna söndag lida mot sitt slut!  min söndag har varit ganska lugn, började dagen runt halv tio, då blev det lite surf och sedan en promenad. efter promenaden och frukosten blev de att plugga, inte alls kul, men ett måste. efter ett par timmar i soffan bar det av till erikslund oc hälla på jakt efter ett databord till mig, men det finns ingenstans.. vi shoppade istället tre tavlot från nisses, så snygga! kommer en bild på dom så fort dom är på plats :) 

imorgon är det ny vecka och full fart med plugg, jobb och fotboll. hur ser er vecka ut? oj glömde en sak i veckan får vi förhoppningsvis också hämta bilen, längtar! :)



god natt!
ps. grattis på födelsedagen, evelina!

så kul!

kom nyligen hem från allt åkande överallt, jag ska berätta om dagen. 
började tidigt imorse, trött som satan och ville bara ligga kvar och sova ett par timmar till, men det fick man inte. runt nio åkte vi till skinnskattberg hem till antons föräldrar, däifrån tog vi oss vidare mot örebro för vi skulle kolla på en bil. väl där, provade både jag och anton bilen och den var fin och bra, blev sugan och började disskutera saker fram och tillbaka med gubben på firman, tills slut hade vi köpt bilen! helt galet men ändå så jävla nice, fast vi kommer få bilen nästa vecka för firman skulle lacka om motohuven  för den hade en massa stenskott oh var ful, så dom skulle fixa till de och sen får vi hem den... vi längtar som fan!
sen efter bilköpet åke vi och åt mat, kebab för hela slaten, sen vidare till skinnskatteberg och anton drog direkt upp till matchsamlingen ... jag hängde lite hemma hos antons föräldrar för att senare åka upp till matchen och heja på! efter en mycket ståhej blev det mål efter mål och ssk(antons lag) tog hem segern, grattis till dom! :)

nu är vi äntligen hemma igen och laddar inför nästa match, på tv:n, ungern - sverige , heja heja sverige!


våran nya bil !!!


fredag!!

då var det äntligen fredag, känner mig på gott humör, trots att anton inte kunde vara tyst imorse när han skulle till skolan, känns som att denna dag kommer bli bra. jag klev änndå upp tidigt för att vara en ledig fredag, blev runt 9 och jag har hunnit med mycket senn dess, ätit frukost, plockat ordning och pluggat ett kapitel, känner mig nöjd med de jag hunnit med hittils :) och inte nog med det, ikväll är jag och anton bortbjudna hem till matilda och micke, vi ska göra pizza och kolla på skräckfilm, kommer bli mys! innan dess ska jag väl plugga lite till och bara ta det lungt! 

annars i helgen vet jag inte riktigt vad som händer. eller anton har match imorgon så det blir nog att heja på han :) vi ska nog också åka och kolla på bil, lite överallt! vad ska DU göra i helgen? :)

förresten, jag tror de spökar här hemma. nyss när jag satt och läste i soffan, slogs helt plötsligt radion igång, hoppade säkert sju meter upp i luften, hah! men lite konstigt och läbbigt är det! 



matilda, nikita och linda,
tack för en kul kväll igår med en massa skratt och grisläten <3

min torsdag.

idag var det en helt okej i skolan, ganska lungt och intressant föreläsning, slutade tidigt och det är alltid skönt. 
så nyss var jag på en raks promenad för att känna efter min skada jag dragit på mig, och det känns fortarande inte bra, så ingen fotbollsträning för mig idag heller. så istället för fotboll, ska jag nog hänga lite med matilda och de andra brudarna om dom har tid. men tills dess måste jag plugga lite, har redovisning på två kapitel nästa vecka. men som tur är det en grupp-redovisning! 

känns konstigt att imorgon är det redan fredag, men skönt! :)
nu måste jag plugga lite så jag slipper läsa så mycket i helgen. 



ledig som egentligen heter pluggdag.

idag är det ingen skola, vi går bara två dar i veckan, eller egentligen ska man väl inte kalla de en ledig dag, meningen att man ska plugga, men de gjorde jag igår kväll så det känns okej. idag har jga jobbat och jag var inte alls pepp för de, blä. men jag klarade av denna dag också. innan jobbet åkte jag med matilda och shoppade lite på hälla, min "chef" ringde såklart och frågade om jag kunde komma tidigare men de kunde jag inte, hade precis kommit till hälla och jag åkte med matilda, så det gick ju inte, så självklart ska hon få mig att få dåligt samvete att jag inte kunde komma tidigare, hon drar upp en massa som inte har ett skit med mig att göra och saker jag inte kan göra ett skit åt, så jag blev så jävla irriterad och kännde mig så misspepp på att åka dit menmen. 

snart ska jag och anton åka och stor handla vi har ingenting hemma, så nu är det dax att fylla upp förråden!
ska även bjuda han på thai för han är min ängel och stöttar mig och tycker om mig fast jag är en skit ibland. det var sån dag igår, jag var ledsen, totalt nere och ahde inte lust med någonting alls! kännde mig så blä! men så har jag honom, utan han skulle jag inte klara av dessa dagar, tack älskling för att du finns <3
nu ska jag slänga ihop en handlalista och sen sticka iväg!

min shopping!

tillbaka i skolan

ja då var den första dagen på den nya terminen avklarad. började dagen med att, som jag skrev igår, stirrande i garderoben efter att ha haft sönder ett par byxor som jag hade bestämmt mig för, haha! så typsikt mig att göra sånt. väl i skolan så var det upprop och en liten intruduktion om kursen. vi "fick" nya grupper, det känns bra, jag hamnade med Ida, Sussane och Marina, så det kommer funka bra! kursen för övrigt verkar bra och intressant inte för mycket litteratur och annat jobbigt. fast den här terminen kommer bara flyga iväg kommer gå i skolan i ca två månader sen slungas vi ut på praktik resten av terminen/året! 

väldigt skönt att sluta tidigt första dagen, nu ska man bara sätta igång och plugga tills på trosdag då det är seminarium. annars idag vet jag inte hur den ser ut, sitter här och funderar på om jag ska träna eller ej, jag har fortf känning i ljumsken .. vet inte hur jag ska göra?! 

nu ska jag ta tag i min dag innan den är borta.
ha en bra dag! pusshej




min skoloutfit! (såklart mina nya skor + jacka)