hotell vistelsen i Sthlm

dagen och natten i Sthlm, var jättebra! trots omständigheterna var det jätte trevligt och mysigt. dagen började med att fria Staffan på hotellet när vi kom och sen blev det hotell frukost, mums! resten av dagen spenderades på stan och med miljoner andra, eller okej riktigt så många var det inte,. men mycket var det. jag shoppade INGENTING för jag pallade inte köerna och alla människor, så jag hängde mest med och försökte låta bli att bli ner trampad, höll hårt i Antons hand för att inte komma bort, haha! kvällen bjöd sedan på en super god & trevlig italiensk middag med gott vin efter middagen drog vi tillbaka till hotellet och intog baren, några drinkar och mycket skratt blev de, väldans trevligt. tack alla inblandade<3


En helg natt i huvudstaden!

Imorgon bitti går tåget 08.00 som styr mot Stockholm, en natt ska spenderas på hotell men eftersom de hänt lite så blir de inte som de var planerat men de ska nog bli bra ändå! Bara att göra de bäst utav de och ha de mysigt med sambon och hans syskon, och Micke :) God natt!

snart första advent..

utanför fönstret faller snön sakta och fint ner på den redan vita täcke som gör gatorna mysiga. under skorna knastrar det härligt och för en gångs skull gör det inget att snön kommer i ansiktet och i håret, det är bara mysigt. jag tror att ja börjar gilla snön, visst inte kul med snöstorm men när det är såhär fridfullt kan man inte annat än att gilla de. på söndag är det redan första advent och det gör vintern mysigare, för nu kan man plocka fram ljusstakar och de röda gardinerna och allt som hör julen till. så min fredag kommer nog spenderas i fönstren stående på tå och göra fint här hemma..

ikväll har jag varit hos fina Matilda, vilket var behövligt. skönt att prata och bara vara för en stund, tack för en fin kväll<3 du betyder mycket för mig, en fin vän!

jobbigt

jobbigt, tufft, ledsamt och inte alls bra.. det är mitt studentliv just nu! det är så frustrerande och stressande att veta att man ligger efter, med helt plötsligt så mycket, allting kom på en gång och tenta på tenta rullar in med dåligt resultat. jag blir galen och besviken på mig själv! visst resultatet var till viss del väntat men man blir ändå så besviken för man har ändå ett litet hopp på ett bra resultat, gah!

december och januari blir en månad att minnas, grupparbeten x2, redovisningar och omtentor på löpande band! så något jullov, HA det finns inte på kartan.. men julhelgen (24,25&26) då SKA jag skita i skolan för en kort period och umgås med familjen<3 fylla mig med energi och närhet av STORA&små underbar där hemma - SAKNAR ER!

men för att göra det här inlägget lite positivt, så måste jag tacka min underbara sambo som stöttar och peppar mig, håller min hand för att jag ska kunna stå upp och fortsätta kämpa.. tack älskling! du är guld.

tillbaka

i Västerås och lägenheten igen! kom hem i morse och fick lov att sova en stund men nu är jag helt snurrig och vet knappt vilken dag det är, läskigt sånt där när man vilar på dagen och somnar. men nu är jag iallafall uppe och ser allt stök och grejer vi bara slängt innanför dörren, måste städa och göra fint här känns det som. men det skjuter jag upp till imorgon eller nått, nu ska jag försöka inse att det är måndag och det innebär jobb om ett par timmar.. suck.
helgen har iallafall varit bra, har pysslat om mig själv med bad och blondering (hehe ja det sista kanske inte ät de hälsosammast men det behövdes!) somsagt den var lugn coh skön fram tills igår (söndag) då Antons farfar lämnade världen och det är vi verkligen ledsna över! *vila i frid*

tummen upp!

andra dygnet i huset och det är så skönt, speciellt när Anton jobbat natt och sover halva dagen, i huset kan jag röra mig som jag vill utan att störa, jag kan slamra och stöka som jag vill :) så jag gillar detta!
visst längtar man hem till sitt och sina saker men skönt också att komma bort ett tag och bara vara, vilket jag verkligen gör.. bara är! gör typ ingenting bara slappar, haha justja! gick en promenad idag i den nya snön som kommit och efter ett tag kollar jag ner på backen och ser att någon har gått BARFOTA i snön.. haha vad är de för en nöt som glömt skorna hemma när det är kallt och snö ute? full fortfarande? det var ganska komiskt!

ikväll har vi ätit tacos som är ganska överskattat har vi kommit på, inte alls så gott längre, men nu blev det våran middag iallafall & för en liten stund sen drog Anton iväg till jobbet och jag glor på armagedon, värsta snyftaren!
åj, nu fortsätter filmen, cya!

en helg i hus

sambon lämnade precis lägenheten och drog till jobbet, så nu försöker jag sysselsätta mig, glor på ett nytt favorit program "restaurang i vårt vardagsrum" men funderar på att lämna de bakom mig och pyssla i lägenheten.. klickar ju även runt på bloggar och ser hur fint och rent de flesta har... vill med ha stilrent och snyggt men får väl börja skapa helt enkelt! och som rubriken lyder skall jag & sambon lämna Västerås för helgen och ta oss till svär-föräldrarna och ta hand om huset över helgen, så mysigt. dock kommer ju Anton jobba natt och sova hela dagarna men jag kan i alla fall röra mig utan att väcka honom och har ju även katten Pelle att mysa med:) 

ps,
mitt fynd från borlänge-resan som gjordes igår. min uppdatering för idag!

en bra student idag

ja, idag slog jag nog nästan mitt rekord, idag har jag varit ett bra exemplar av en bra eller okej student haha!
idag har jag pluggat mest hela dagen och nu är jag smått snurrig, men det beror mest på att jag suttit vid datorn och skrivit en jäkla massa. började med att halka iväg till skolan där jag och min grupp tog tag i ett skolarbete som ska sättas igång nu,. så det blev lite gjort. sen kom jag hem och satte mig mer eller mindre vid datorn och har suttit här sen dess, men nu får det vara nog.  nu är det hemmet som ska ha sitt, alltså bli damfritt och diskfri för ett tag. sen måste väl även spisen göra sitt idag med, ge mig och sambon lite mat i magen får se ifall den vill eller ej (nej den är inte trasig jag skriver bara som om den levde)
åj, dammen ropar efter damsugaren nu, så dags att leta fram deras kompis.
cya

jag har visst glömt ..

att visa mina nya underbara klädesplagg som flyttat in i min trånga garderob! nästa köp borde kanske vara en ny större garderob eller ett hus vi får se vilket det blir. fast tror dess värre att det inte blir något av de, först julklappar till snälla barn i familjen. (systrar se hit, önskelistor tack!)
helgen börjar lida mot sitt slut och jag tycker bara helgen sprungit iväg fast det inte alls känts så under helgens gång, har jobbat hela helgen och vädret har gjort att vi blev instängda och därav långsamma och tråkiga dagar, men vi överlevde tack&lov. 

i veckan som kommer blir det lite skolarbete och seminarium, vi ska även till dalarna en sväng och lämna in bilen, vi ska få en ny stereo. eller haha, få&få(?) Anton har bestämt sig att köpa en ny som vi kan koppla in våra telefoner i. tydligen viktigt men jag kommer inte gnälla när den väl är på plats och vi kan spela musik från våra spotifylistor, tummen upp! medans bilen får en liten uppdatering ska vi passa på att besöka kupolen, som för övrigt var vårat andra hem på den tiden vi bodde i Hedemora, haha. blir nog lite shopping där skulle jag tro! på resan ska jag försöka ta med mig kameran, allt för lite bilder i bloggen .. så trist utan bilder men ska bli bättre (försöka iallafalla!)

mina leggings
kunde inte knäppa så bra bild på koftan,
men såhär ser den ut!

hur ska jag göra?

HMM! det är frågan, min blogg är verkligen trist och ingenstans är den rolig att läsa heller.. jag ber om ursäkt för detta! men just nu har jag ingenting kul att dela med mig av. tack&hej

blötsnö

blev stan i förmiddags med Anton, det blev ett par skor till honom och en lunch :) mer än så blev de icke, ville ha en mössa och hårfärg men hittade varken den mössa jag ville ha eller rätt märke på färgen, viktigt viktigt!
efter stan åkte jag och jobba, gnäll-tanten gnällde som vanligt på mig fast ingenting av de hon gnällde på var mitt fel, blir så trött och förbannad! så nu är jag på dåligt humör, tack den var den kvällen de och stackars Anton får ta den skit jag har med mig hem.. tycker synd om han!
men ska försöka samla mig och hjälpa till med tvätten och sen göra mat.

snö

oj dålig uppdatering här, men är rädd att jag inte har så mycket att berätta mer än att snön har kommit och det var inte så lite heller och idag kommer det mer snö. måste säga att det är mysigt!
annars har det inte hänt så mycket, varit i skolan, städat hemmet, blivit sjuk men nu frisk igen. ja ni ser inga roliga nyheter. idag ska jag ta pricken till praktiken ska bli spännande och se träffa dem igen, var typ ett halvår sen, och ikväll kanske vi ska hem till Lina & Peter och hälsa på.

solig söndag.

men ändå har jag bara gått ut till soprummet och tillbaka.. borde egentligen ta mig en promenad men min förkylning gör att man blir svettig och trött bara av att gå ut till köket och tillbaka, inte bra!
men idag kommer min älskade sambo hem, så han får pyssla om mig lite haha!
igår (lördag) blev min dag i soffan med snytpapper och te och några filmer, det var mys men ensamt. men som sagt så kommer min fina Anton hem idag från sin jobb vecka/helg. även idag har jag placerat mig i soffan framför alla repriser (i like) nu är det "så mycket bättre" vilket fantastisk program!
nej dags för min femte kopp te! trevlig söndag!

buhu

igår var det film kväll med tjejerna från klassen, det blev en skräckis med så läskig var den inte, men den var ok.
idag har inte mycket hänt, näsan rinner och halsen värker, så jag har mer eller mindre legat i soffan och snorat och bara glott på film, så nice men lite lång tråkigt och ensamt, men imorgon kommer äntligen min fina sambo hem<3


förresten!
jag måste tipsa om en så bra film jag nyss såg, den heter "the kid", den är väldigt hemsk och sorlig, filmen är baserad på en sann händelse och därför blir den så bra och väldigt gripande! så kära vänner, se se se se :)

dra åt skogen..

det kan inte vara lagligt att gubbarna i stan får blåsa bort löven kl 07.30 utanför ens fönster, kan dom inte komma på tystgående "blåsa-bort-löv-maskiner"! jag blir galen, det var min sovmorgon de. det var bara att kliva upp kl åtta.. blä! men nu är lägenheten helt städad och redo för film mys med mina flickor. ska bli trevligt, med mat och mys:)

typiskt

en kort uppdatering.
tydligen skickar jag ut massa virusmail.. blir galen!

imorgon är det tenta dags igen och det känns inte så bra. min motivation har inte varit den bästa för det är så mycket just nu så det är svårt att fokusera sig, men det får gå som det går. håll tummen!


och tack syster Bella för din roliga kommentar tar om din lillkille, det glädje mig och saknar er ännu mer<3

orkar inte!

min måndag och resten av min vecka bild, som summerar ganska bra just nu .. det här suger!
jag har ingen motivation och det är jobbigt med så mycket just nu .. BLÄ