fest.

innan examensmiddagen, i väntan på att taxin ska plocka upp oss och köra oss till "fest platsen".
mina fina bäst brudar <3

examensmiddagen

igår var det examensmiddag i E-tuna samanlagt var vi 24 stycken inte alls många .. många trökmånsar i klassen som inte orkade eller snåla (typiskt vår klass!) så det var lite trist att vi blev så några men kvällen var OKEJ i alla fall. men för att gnälla lite så var maten inte den perfekta och inte tala om stället vi var på hela kvällen, när vi hade ätiti upp allting och alla tävlingar var slut öppnade stället upp för allmänheten och det blev helt störd musik, sånhär musik som sliter ut hjärtat känns det som, det gick knappt att prata med varandra och ja ingen höjdare precis! bilder från kvällen kommer! idag är jag seg och små trött fast jag sov till halv tolv :) ops! men gud så skönt det var att soooova! nu väntar jag på att Anton ska vakna vilket dröjer!

tråk.

min blogg är så trist och grå.. byter dyt design hela tiden för jag blir aldrig nöjd. fast spelar det någon roll om den är frägglad eller ej, är ju ändå nästan ingen som läser. ha! så frågan är till vilken/vilka jag skriver. det här har blivit som en dagbok för mig, en ofentlig dessutom, vilket skämt! jaja jag har vilket fall några få tappra besökare :) 

så vad händer? inte mycket alls, har jobbat i veckan + pluggat med brudarna till matematik omtentan som är nästa fredag! men det känns helt okej fast får se hur det går..läraren är ju en djävul och så extremt petig så det finns inte.. men håll en tumme för oss! idag tog vi i alla fall helg ingen matte i helgen alls. så ikväll ska jag och hjärtat på bio! så länge sen vi var på bio så det ska bli mys! ska se baksmällan del 2 :) 



kärlek


jag är så otroligt förälskad! du gör mig hel, älskling <3

lycklig.

idag hade vi sista föreläsning på högskolan! så otroligt sjukt att det snart är HELT över.. kommer ju sakna denna tid, kompisarna och dom halvt knasiga, flummiga lärarna haha! vissa tider har det varit en massa strul men kommer på något konstigt sätt att sakna de.. knäppt! men denna tid har förändrat mig positivt, fått nya underbara vänner som jag kommer ha livet ut. ni vet vilka ni är (haha kom visst en bild) & utan er hade jag inte klarat av den här tiden, ni har stöttat mig och vi har peppat varandra! tack för allt <3 oj det här blev som värsta avskesbrevet men det är verkligen inte så jag menade :) jag ville bara skriva min tacksamhet! vänner för livet :))
idag är det fredag och helg! solen skiner och jag och min älskling dricker vin på balkongen <3 supermys! trevlig fredag mina kära vänner. PUSS


mina bästa tjejer <3

min sommar kommer bli SÅ bra

herregud vilken bra sommar jag kommer ha. den bästa på länge! mycket som händer och sker!
* examensfeter hit&dit
* min examens dag (10juni) ;)
* midsommar på Öland
* min 25års dag!  (4juli) ;)
* min 25års- & examensfest med nära&kära <3
* två veckors semester med Anton <3
* en vecka på Gotland med Anton, Evelina & Peter. bokade precis en lägenhet centralt i visby åt oss! så himla  härligt kommer det bli. har verkligen mycket att se fram emot och jag gillar't !!


missförstånd.

haha snacka om att man har mycket i huvudet just nu. många planeringar och tentor och jag vet inte vad i huvudet.. kom till jobbet och insåg att jag inte alls skulle jobba! haha så typsikt. men inget att göra åt så vi hade ett litet möte i alla fall och sen fick jag glatt cykla hem igen.. jag får ser de som ett träningspass helt enkelt :) senn jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket..fixat lite här hemma och glott på nätet. nej dags för kaffekopp nummer 4! 



mitt nya iphoneskal som jag fyndade på tradera här om dagen!

fredag & jobbhelg.

fredag, lämnade in examensarbetet idag! nu är det helt färdigt nu är det bara vänta och se vilken dag det bir opponering på och hur allting går till. snart är det verkligen slut! kom hem tidigare än beräknat idag så jag fick en pizzamiddag med finaste innan han åkte till jobbet, gillar¨t! nu sitter jag med cola och glor på big brother ska snart leta på kudden och sova, är fett trött!

lördag, jobbhelg denna helg så det blir det jobb för hela slaten, fram till kl 19. snabbt förbi affären och köpa lördagsgodis och eurovison snacks haha. jag är laddad, dock inte för jobb men de löser sig! Anton jobbar ändå och sover hela dagen så det är väl roligaste för mig om jag jobbar än att sitta här hemma och uggla.

söndag, troligtivs jobb fast inte hela dagen skulle jag tippa på. & såklart storhandling som alltid på söndagarna :)



Haha, bjuder på en bild från Lanzarote.
TREVLIG HELG !!

balkongens liv detta år.

idag har jag ägnat min dag åt vår balkong äntligen tog vi tag i den och jag är jätte nöjd, belv mysigt.


YES!

mötet med vår handledare gick jättebra! hon gav det fina beskedet om att vi får gå upp med vårt examensarbete i juni. för er som inte riktigt är med på vad jag menar så är det somså att för att få ut sin examen måste en examinator läsa igenom arbetet plus att ett annat skrivpar eller person skall opponera på vårt arbete innan allting är färdigt. så nu är vi ett steg närmare slutet SÅ underbart !!! imorgon tar vi ledigt från allt vad skolan heter. det är vi värda tycker jag :) så imorgon ska jag och hjärtat ta hand om balkongen och göra den fin!

det går bra nu kompis

det flyter på bra nu med skolan, men än är allting inte helt klart eller bestämt. men examensarbetet går bra, fick positiv respons av handledaren idag via mail imorgon har vi möte med henne får se hur mycket mer vi måste göra men det ser ljust nu! men vågar än inte säga för mycket så jag återkommer till de om några inlägg ;) annars? jo tog tag i balkongen idag städade och röjde upp för imorgon ska vi köpa massa blommor och dylikt och äntligen fixa den, äntligen kommer den blomstra och bli färgglad :) annars tror jag inte det händer så mycket mer, är som sagt mycket i skolan med examensarbete och andra arbeten som måste bli klara, så det är där jag är just nu! tack&hej

åherrejösses

i lördags var det utgång med några tjejkompisar, eller bekanta kanske man ska säga. de var väldigt trevligt, var först gemma hos Evelina som berättade om sin USA resa, hon var ju bort i två månader och kom hem för en vecka sen så hon hade mycket att dela med sig av och jag fick mina converseskor som jag bett henne köpa..men dom var lite förstora så typsikt! men kan nog ha dom ändå. vi gick i alla fall och bowla på strike och det gick inte alls bra men det var kul, sen gick vi vidare mot blue moon bar där vi träffa på Antons och hans lagkamrater, fullt ös ;) kom hem ganska sent tror jag la mig runt tre - halv fyra & upp vid nio och åkte till skolan (på en SÖNDAG) och skrev på arbetet..puh. är så trött så trött! har inte mycket till liv just nu, är i skolan hela dagarna och bara skriver men snart är det över!



puh

drog iväg till skolan strax innan åtta mötte upp Ida och satte oss i datasalen..där satt vi sedan hela dagen enda fram till 17... vilket pass ögonen var ganska fyrkatiga när vi gick därifrån, men vi fick mycket gjort eller haha! smått förvirrad och utmattad kom jag till slut hem till en underbar älskling som hade gjort lasagne <3 och tvättat hade han med gjort vilken ängel! kvällen spenderades framför tv:n som bjöd på "himlen är oskyldigt blå" den var sisådär men helt okej. nyss kollade vi på dagens avsnitt av big brother och nu ligger jag utslagen trött som en jag vet inte vad i sängen och kommer nog somna så fort jag stängt av datorn men först snoka runt lite innan dess haha! 

små sliten och trött men ett glas rött sitter aldrig fel :)

idag kom våra kapslar vi bestället till kaffemsakinen !

maj maj måne.

fredag: skola hela förmiddagen, media markt en snabbis och fick visst med oss en espressomaskin hem.. uh? fråga mig inte hur det gick till men snabbt gick de och helt plötsligt står den på bänken i köket. nice! fast jag har inte förstått mig på den men idag får Anton hjälpa mig så jag får smaka tihi. 
lördag: jobbade fram till fyra. hem snabbt och byta om och fixa till sig sen ut i kylan och bege sig till Ida´s 25års fest. kvällen var väldig trevlig och avslutades på blue moon bar. tack igen tjejer för kvällen.
söndag: trött och seg idag! vill att Anton ska vakna så vi kan åka och storhandla. vi hade en liten tanke på att grilla idag eftersom vi knappt haft tid för de i veckan då solen var framme och värmde..men jag tror det inte blir av med tanke på att det är snorkallt ute och grått buhu! så om jag får bestämma blir det pizza istället :) är SÅ sugen på de!