en lustikurre ...

eftersom jag inte har något att göra och tv:n inte visar något som faller mig i smaken, tänkte jag hänga lite här.
och tänkte också passa på att meddela er studerande att vi fått studiebidraget idag! YEY.
snart börjar min sista dag på sommarlovet lida mot sitt slut och här sitter jag och inte gör någonting alls.
ingen träning blev det heller, känner av ljumsken fortfarande och det stör mig, men ska pallra mig till träningen imorgon. och packa väskan eller försökt komma på vad jag ska ha på mig imorgon har jag heller inte kommit fram till, jag kommer sitta och stirra in i min garderob imorronbitti och till sist stressa för jag stirrat för länge .. vart har min dag tagit vägen?
vi har ialla fall fått tillbaka bilen skönt de nu kan man känna sig som en människa igen, men dock hittades ytterligare ett fel på bilen, man blir så trött! nog om mina problem för tillfället nu ska jag springa ut i köket och ösa upp glassen och ananasen. ska även svänga förbi garderoben och försöka klura ut kläder till morgondagen .. usch vad detta blev ointressant, förlåt!
c ya!

Måndag

Mitt förra inlägg var ju inte det roligaste så jag gör ett nytt försök med att göra ett lite roligare.
Idag är det måndag och det är min sista dag på sommarlovet, imorgon börjar allvaret igen. Men ser fram emot det, ska bli kul att täffa alla galna lärarstudenter och framför allt få tillbaka min struktur på dagarna .. vet inte vad jag gjort de två senast veckorna, bara legat och glott. Fast om jag känner mig rätt kommer jag klaga om en vecka att det är dryg och jobbigt i skolan... så typsikt!
Men det tar vi då i så fall! Idag då, min sista dag ska jag jobba och senare stressa till träningen direkt efter, sen hem och ladda inför morgon dagen. Packa väskan :) Idag hoppas jag även på att få tillbaka bilen. Men frågan är när! Jag håller tummarna för att jag får hämta den innan jobbet så jag kan köra dit , haha jag är så jävla lat, fy mig!


Avslutar med två bilder på mig och älskade,
vi säger hejdå sommaren och semestern! 


Första inlägget.

Sådär ja nu har jag också fallt i blogg-gropen. På denna blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, skola och en massa annat! Det får räcka tills vidare :)
CYA!

Välkommen till min nya blogg!