ny vecka & sista januari

och den här veckan MÅSTE jag ta tag i mina studier. det här går inte alls bra.. måste börjar med en tenta så snart som möjligt för att jag vet att snart kommer allt rulla på och tiden kommer bara flyga iväg. jaja helgens fest var i alla fall riktigt trevlig och rolig. maten var god människorna super trevliga, så tack M och M-L för en riktigt lyckad fest!



vilken härlig dag!

lalalaaa.
förutom att friskis förstörde den lite grann. har velat hela morgon om jag skulle ta mig dit eller ej, packade väskan i alla fal, sen drog jag till drop in frissan som hade special priser idag & imorgon, eller snarare studenter som hade ett projekt att dom klippter och fixa håret för endast 150 kr, billigt och bra :) så det var givet! precis vad mitt behövde, det var slitet och det hade till och med gått av.. buhu. tror det är första gången mitt hår var så illa, fast det är ju pga mitt misstag sist jag blondera utväxten ska nog vänta ett tag till nästa gång! men vilket väder det är idag helt otroligt, det är så härligt med sol och några få plusgrader det gillas! & ikväll bär det av mot fest ska bli riktigt kul, Matilda ska firas att hon tagit sin examen, min duktiga vän :) dels var det ju ett tag senn men nu ska de firas ordentligt :)

resan är bokad!

idag bokade jag och älsklingen en resa till Egypten, den 7e april drar vi till värmen.. längtar så!
här nedan är några bilder ifrån hotellet och området.

eftermiddag

igår startade andra kursen och man känner paniken och stressen bara väller över en just nu. kursen kommer vara intensiv och innehålla praktik, känns som om man inte har tid med praktik eftersom man ska skriva ett så bra examensarbete som möjligt.. buhu stress är inte min starka sida det låser sig totalt för mig när den jävla känslan kommer. men jag är glad att jag inte skriver själv det skulle inte gå för fem öre! så tack Ida för att du är i mitt team :) idag är det skola igen men på eftermiddagen, en föreläsning av skolverket som håller på ända till halv fem men det kommer nog bli intressant! mer idag ska jag läsa till examensarbetet och betala litteratur :/ mindre kul!

en bra start

idag började jag och Ida med vårt PM eller ett utkast för examensarbetet på måndag ska vi få önska en handledare och vi hoppas på en vettig och bra person och som självklart inte avslår vår ide ... håll tummen. men PM:et känns bra vi har kommit igång och det känns himla bra! annars idag har vi haft föreläsning i e-tuna med den tröga människan igen men inte var det lite mer vettigt och intressant tack&lov efterskolan satte vi oss och skrev. nu är jag hemma igen och tillsammans med min kopp kaffe ska snart dra igång tv4play och glo . förresten när Anton fått besked om ledighet i april drar vi till värmen, YEY! vi tar ut våran gemensamma semester nu eftersom vi inte vet hur det ser ut för mig i sommar, ska ju börja söka i april så förhoppningsvis får jag jobba innan sommaren <3 så håll tummen för de med :) dags att dricka upp mitt lite smått kalla kaffe och dra igång tv4play och pussa Anton hejdå!

är med

& tävlar om en supersöt ring från Maria Nyckelpiga ! Ringen är handgjord och i silver och har ett värde av 375:- Vill du med vara med och tävla, surfa vidare in på http://mittlivplandet.blogspot.com för att ta reda på hur du kan delta. lycka till!



kickat igång

sådär ja då var den sista terminen påbörjad. upprop i e-tuna idag samt lite mer info ang. examensarbetet men människan som hade hand om informationen var så himla tråkig och seg så man höll på att somna fler gånger.. vet inte riktigt vad hon snacka om men de löser sig! idag fick vi även veta att PM om vad examensarbetet ska handla om och sådär ska in nästa onsdag, PANIK !!! jag och Ida som inte ens bestämt oss helt hundra om vad vi ska skriva om haha! snacka om att vara sent ute.. men imorgon ska/MÅSTE vi styra ihop något och verkligen bestämma oss! efter skolan idag drog jag ner på stan och fixade en present men fick även med mig underkläder och nya träningsskor med mig hem :) nya träningsskor behövdes så skönt men måste prova och gå runt lite här hemma och känna efter. senn jag kom hem har jag kollat upp lite saker på nätet och hamnat i soffa, Anton sover som vanligt haha men ska snart kliva upp och då blir det förhoppningsvis mat, håller på att hungra ihjäl så vi får se ifall jag orkar vänta eller ej.

spontant

igår kom Evelina över med vinflaskan. vi hade planer på en hemma kväll framför tv:n .. men runt elva beslöt vi oss att gå ut och dansa lite. och sagt och gjort runt halv ett var vi på blue moon bar och det var bara inte vi där precis. jätte mycket folk och störa delen dryga fyllon. men vi hade i allafall den riktigt kul kväll :) kul när det blir spontant istället för att planera hela tiden. idag vaknade jag allt för sent och tog tag i tvätten på en gång och höll på med den x antal timmar framåt. imorgon är det skola igen och jag kommer inte gilla när klockan ringer imorgon bitti .. har varit så bortskämd hela veckan med sena nätter och långa sovmånar inte alls bra! men men får skylla mig själv! 



fruktansvärt trött!

fredag!! helgen har precis anlänt och ja fredag är helg för mig de är då den börjar. i morse hade äntligen toyota ringt om bilen och fick äntligen hämta den idag, en total lycka :) fast egentligen hade den varit klar redan igår suck. men nu står den äntligen på sin parkeringsplats igen, iih! efter att jag hämtat bilen efter bra tag snckande och trixande drog jag förbi skolan och plocka upp Bea och sen vidare ner på stan där mötte vi upp Marie. sen intog vi lunch stället, det var verkligen ett mysigt ställe och god mat (minns inte va det hette) det var en väldigt trevlig stund synd bara att tiden sprang iväg och vi skildes åt. nu är jag hemma igen och är så trött och slut.. skulle kunna somna nu men lite väl tidigt för de :) förresten, här om dagen kom Antons bror förbi med det nya littel big planet, han hade beställt det till Anton i present och nu har det äntligen kommit, iih! så vi intog de igår kväll och spelade ganska länge haha så det är inte konstigt att man är trött sov inte så många timmar:) mer spelande ska de bli ikväll då Anton ska iväg och jobba natt så jag måste sysselsätta mig.



torsdag

torsdagen; satte mig på en gång med tentan efter att ha klivit upp. jag vill ha den klar innan nästa vecka för då drar nya kurser igång så det finns ingen tid för att sitta och komplettera. en av kurserna är för övrigt examensarbetet. helt otroligt att det är våran sista termin, till sommarn tar vi förhoppningsvis examen :) tänk vad tiden gått fort! oj nu när jag tänker efter har jag inte gjort annat än att plugga idag, helt otroligt. okej har tagit pauser men inte många otroligt bra för att vara mig! :) så eftersom jag nu är klar med tentan blir det pizza eller något annat gott ikväll när Anton kommer hem igen. vi båda är värda något gott efter mitt slit, haha:) kan väl få inbilla mig de i alla fall. 


filmen jag såg igår "Tangled" eller "Trassel" som är den svenska titeln
var faktiskt bra, värd att se! när vi ändå är inne på filmtips bör ni även se
"Black swan" den var riktigt bra! :)

onsdag

idag har min dag gått åt till träning och plugg. fick min tenta på posten idag så jag satte mig på en gång och komplettera den, satt i ungefär tre timmar och känner att jag bara vill skriva om hela tentan för så kass var den. den här är nog den sämsta jag skrivit under hela min utbildning.. så tragiskt. känns ju sådär med tanke på att det var näst sista terminen haha! men bara att skratta och inte deppa ihop bara att kämpa på och skriva på. och mina underbara klasskompisar ställer upp och lånar ut sin böcker för som ni vet är jag ju inte de bästa exemplaret på en bra student haha. men tack och lov för mina snälla klasskompisar<3 så imorgon blir det att ta nya tag med tentan för då har jag böckerna. så ikväll ska jag kolla på den nya disney filmen som inte visats på bio än, Trassel heter den och har fått bra betyg så jag hoppas på en bra film, givetvis är den på engelska . så ett betyg kommer i nästa inlägg.

just nu:
kaffe!

tisdag

dagens goda gärning: jag hjälpte postkillen som hade kört fast med sin postcykel (eller postmoped), en snäll alkis ville också hjälpa till men det blev nästan bara mer besvär med tanke på att han inte hade den bästa balansen (undra varför) :) haha.

dagens flopp!: kunde inte få ut min tenta med tanke på att den ligger på annan ort nämligen i E-tuna.. drygt! så jag gick till skolan i onödan men som ett plåster på spåret fick jag en RedBull av en tjej utanför skolan, haha tack! men det är verkligen inte gott med RedBull .. det smakar som jag vet inte vad. men gratis är ju alltid bäst ändå !

annars idag:
har jag inte gjort så mycket, kollade nyss på film "fjorton suger" en av min favorit filmer, har sett den filmen tusentals gånger & den är lika bra än! så fort Anton har vaknat ska jag röja upp här, damsuga och plocka undan det ska bli en fröjd för de ser ut som en bomb slagit ner här.. suck. sen blir det nog en film till, har ju som sagt en ledig vecka så jag måste ju sysselsätta mig.

nu:
dags för kaffe!

måndag

dagen: har inte mycket att dela med mig av men hade ändå tänkt att uppdatera.
jag lever torts en vagel i ögat som irriterar nå så fruktansvärt och ont gör de också!
jobbade i alla fall ett par timmar idag och min kära sambo skjutsade både dit mig och hämta mig
hur snällt som helst, har jag sagt att han är bäst? det är han ifall jag glömt nämna de <3
efter jobbet var det att ställa sig vid spisen och laga mat och sen middagen har jag legat på sängen..
har liksom inte tagit mig så långt eller ingenstans rättare sagt haha! men det är snart dags att sova.
har helt vänt på dygnen när jag är ledig lägger mig ganska sen och sover länge inte bra..
dagarna bara flyger iväg . men imorgon ska jag försöka ta mig till skolan och hämta ut en tenta
som jag måste komplettera och lämna in igen, inge kul alls men måste göras !

glashalt


fredag: jobbade ett par timmar när jag kom hem hade Anton lagt en jättegod middag. 
fick även ett jättegot rödvin till. efter middagen tog jag bussen till Johan där några
klasskompisar skulle ses och dricka lite, vi spelade även med andra ord. det var trevligt !

lördag: åkte till Skinnskatteberg, hem till Antons föräldrar och åt god middag och sov över.
det var givetvis väldigt trevligt de också:) 

söndag: åkte tillbaka till Västerås och senare under dagen gled vi ut på en långpromenad,
halkade omkring i 40minuter så jag vet helt slut när vi kom hem igen, haha. men skönt
att komma ut på en långpromenad! senare var det den vanligaste sysslan på söndagar..
storhandling! och på kvällen blev det givetvis solsidan, fullkomligt älskar den serien ! 



check 3

och nu är den tuffaste veckan slut. idag skrevs den sista omtentan för denna gång och det kändes dock inte så jättebra.. så vi får se hur det går. idag städade jag och Anton även ut julen.. "nu är glada julen slut slut slut"! ganska skönt måste jag säga fast visst är det mysigt med julstjärnan men det är nog den enda jag kommer sakna haha:) nu går vi mot ljusare tider och sommaren och värmen kommer allt närmare, yey! idag är bilen på verkstaden igen och förhoppningsvis får vi värmen tillbaka i bilen men kommer dock ta flera dagar,  får räknar med 4-5 dagar buhu. så jag får promenera till jobbet både imorgon och på måndag det är dock inte så kul .. eftersom det tar en evighet att gå, känns det som i alla fall. men tacka vet jag musik det gör allting lite lättare och lite snabbare.


check 2

jösses va trött jag är. klev upp tidigt, för tidigt och drog till bussen och åkte till E-tuna för att spendera mina dyrbara timmar i skolan. skolan har planerat denna vecka fint och bra, inte! inte för oss som har två omtentor att skriva denna vecka, skolan la också in redovisningen vi utförde idag om vårt grupparbete..  och som sagt var jag så omotiverad och redovisningen gick okej, men inte helt bra! men inget att göra åt. efter en små dryg heldag i skolan var det bara hem och slänga fram matteböckerna igen och plugga för nästa tenta..som ska skriva imorgon bitti blää. ibland förstår jag inte hur MDH tänker, men ibland lyckas dom ställa till de, heja heja. så imorgon blir det en tidig morgon igen och på sitta i en jävla sal och skriva tentan .. buhu! 

haha min underbar säng under pluggandet..

check

då var en tenta avbockad på helvetesveckan bara att börja med nästa samt förbereda sig inför redovisningen som äger rum imorgon är så opepp och omotiverad så redovisningen kommer bli så dålig men orkar faktiskt inte bry mig. tentan kändes i alla fall okej, så jag hoppas hoppas verkligen jag klarar den skulle vara så skönt! å jag fick ett så lättande besked idag om att jag får studiemedel, jag trodde inte ja skulle få de eftersom inga poäng har kommit in osv. men fick besked idag, så himla lättande jag slipper leva på Anton :) & så fick jag min efterlängtade bok, så den här dagen känns himla bra må jag säga. 


(jo jag vet att jag ser ut som jag vet inte vad,
men har man skrivit tenta och klivit upp tidigt så pallar man bara inte) 





gudars

känseln på min vänstra sida av munnen börjar smått komma tillbaka och det gör också lite ont. uscha har varit hos tandläkar'n som ni kanske förstår, lagade ett hål. jag var så nervös innan så jag trodde ja skulle svimma efteråt eftersom jag låg och spände mig och kom knappt ihåg att andas under tiden.. så när det var klart var jag helt snurrig i bollen så jag fick sitta och ta de lugnt ett tag innan jag fick kliva ut därifrån, läskigt! hatar tandläkare bland det värsta jag vet. men det gick bra jag kom hem utan att ramla ihop. fick lov att unna mig två plagg på rean också, kan inte låta bli att handla när det är halva rea-priset det går ju faktiskt inte :) så det blev ett par jeans och en tröja som fick flytta in hos mig. nu börjar huvudvärken komma krypandes de betyder att det är dags för kaffe!


jag gjorde de igen

jag bytte design igen hur mer tröttsam får man vara. ni tappra människor som läser min mindre händelserika blogg får en ny design upplevelse var och varannan dag men ska försöka sluta och kanske ta tag i texten istället. men svårt när inspirationen inte riktigt är här eller händelser som inte sker. det som händer idag är väl att större delen av snön smälter bort vilket är skönt, inte med slasken som tillkommer utan att det snart är grönt igen. men antar att det kommer komma ny snö inom kort inget som förvånar mig. men på denna småsoliga och smältande dag blev jag ledig från jobbet och min dag kommer spenderats vid köksbordet tillsammans med kaffe och matteböckerna. sambon sover pga nattjobb så han kan jag varken prata eller umgås med och helst ska jag bara sitta helt still och göra så lite ljud som möjligt haha. men ska jag nog klara av. nej dags att slänga fram böckerna och sätta på kaffet innan något sevärt börjar på tv:n. puss. 

ps. grattis Max på din 6årsdag <3

helg

ikväll;
blir hemma i soffan ikväll. ska tokmysa med sambon<3
vi båda jobbar hela helg och kommer om varandra..
så ikväll blir det god middag, lasagne och ett glas rött.
om jag känner oss rätt blir det nog en film också, men vilken? hm. de är frågan. något tips?

ha en fin fredag,

röd dag



igår.
blev riktigt dålig så jag hade toaletten som min bästa vän hela dagen.
gick mellan soffan, toaletten och sängen. inte direkt tummen upp ..

idag.
mår bättre men inte helt hundra. försöker göra mig frisk ..
med hjälp av kaffe och "Madicken" som visas på tv.
måste också plugga idag eftersom det knappt blev något igår.
imorgon. 
dags för skola igen och plugga både till redovisningen & matematiktentorna.
sen tar jag helg inte för att det är en ledig helg men ändå.

vardagen var det ja

och den kom med ett paket magsjuka, tror jag i alla fall. får inte ha kvar något jag äter så jag antar det. har sprungit på toaletten titt som tätt (så då vet ni vart jag spenderat min dag) inte tummen upp! mår liksom inte dåligt har bara smärtor i magen och huvudvärk så de gör mig lite smått utslagen.. 

& jag som skulle ha träffa Madde och Elin imorgon men det ställde jag precis in, detta är inget jag vill dela med mig av. jag har verkligen sett fram emot att träffa dom eftersom vi inte ses så ofta och Elin var hemma veckan ut, jag blir så arg. varför ska man bli sjuk nu?  suck  blir så trött! & Anton har jobbat idag och blir kvar på stationen för ett pass imorgon med så han kommer hem igen imorgon em, kul liksom. men ändå bra så han inte blir dålig! 

men frustrerande !


vardagen är tillbaka

och det innebär att jag ska plugga ! för nästa vecka är det både redovisning och TVÅ omtentor i matematik. så just nu känns det tungt och jobbigt. men finns inget annat att göra än att plugga plugga plugga & plugga.


en gammal bild men den säger så mycket om mitt nu

nyårsafton