hm?

konstigt, Camilla får tydligen inte fram min design här på bloggen, fler som har de problemet? prova trycka på F5 så ska de lösa sig.. hoppas jag! 

åå idag är det nyårsafton och sound of music går på tv3, LOVE!! fast dagen kunde ha börjat bättre.. färgade utväxten igår men behöver mer färg så jag åkte mot ica haga och skulle köpa mer, fanns inte samma märke men en annan färg som var fin (på förpackningen iaf) fanns så jag köpte den.. satte igång så fort jag kom hem och mitt hår blev fan helt förjävligt.. typ bruntgrått ville bara dö...!! så det var att dra på mössan och åka mot coop och köpa samma färg som jag hade igår och nu sitter jag här med färgen i, snälla snälla jag ber att det blir fint och blont! jag blir galen är fan hög på dessa medel nu! bara att hålla tummen!

jaja ikväll ska vi hem till Matilda och Micke och äta god mat och skratta :) kommer nog bli en jättebra kväll ser fram emot de! nej dags att skölja ur nu! 


GOTT NYTT ÅR !!!

just nu!

Anton jobbar hela natten så jag passar på att göra tjej grejer, gör mig lite nyårsfin försöker göra hårbotten mindre svart och gör naglarna fina. ska även försöka ta hand om ansiktet med mask och ögonmask, me love!

vad gör ni dagen innan nyårsafton?

30e

Det är läskigt när tiden bara springer iväg, för en vecka sen var det julafton... eller för att vara exakt imorgon är det en vecka. Imorgon är det nyårsafton hallå? Nytt år börjar snart ta sin start! Vi ska fira in det nya året med Matilda och Micke, vi ska laga trerätters mums! Så idag bär det iväg mot affären med alla andra och handlar allt så det är klart..

Idag har jag varit iväg en sväng till hälla shopping för att se deras utbud på rean.. vilken besvikelse som allt annat. Men hittade en tröja och lite krafs iallafall. Men annars fanns det inte mycket att hänga i julgran mest sånna kläder som INGEN vill ha, haha!
Anton sover som en stock och jag sitter och glor på tv, ska nog göra nudlar och glo på sällskapsresan, haha vet inte hur många gånger jag sett den filmen men jag kan göra de många gånger till. Vilken av alla filmer det blir har jag inte bestämt ännu men det är väl heller inte intressant för er.

Förretsen ikväll är det Victoria's secret fashion show 2010 på tv3 kl 20.00, missa inte. Snygga brudar med perfekta kroppar och den bästa musiken just nu. Jag har redan sett showen på nätet men måste bänka mig framför den igen! SE DEN!

puss




hemma i Västerås igen

igår kom vi hem till vår lya igen. både skönt och oskönt att vara hemma igen de osköna är att det är dags att ta tag i vardagen och alla måsten (pluggandet) de sköna är att man är på hemma plan, sova i sin egna säng och pyssla runt i hemmet. min jul har i alla fall varit underbar och mysig, firades i Stockholm, som ni redan läst i tidigare inlägg, hemma hos syster med familj. det var jättemysigt och trevligt. på juldagen åkte jag vidare mot Skinnskatteberg för att fira sambon plus att träffa familjen, det var mycket mysigt och trevligt :) fick fina klappar så är super nöjd!
idag blir det att ta en sväng på mellandagsrean, fast det är nog inte mycket kvar men det brukar heller inte vara så mycket till värde.. men återstå att se! men först kommer syster med familj på besök, så det ska bli trevligt! så det är bäst att jag rappar på och försöker se ut som en människa så dom inte vänder i dörren.. haha!
cya

Yey!

Nu har jag kommit fram till min fin syster och hennes familj. Min resa hit gin faktiskt ganska bra. Kom ner till Västerås cental strax innannio och mitt tåg gick prick nio och då var de ingen försening och tåget kom strax efter jag kommit till perrongen. Bra tänkte Jack ga förseningar hann åka en kvart och sen var de stopp blev stående i Enköping ett tagförett annat tåg var trasigt.. Men de gick ändå ganska snabbt så drygt en haltimme försenad anlände jag till Stockholm central där min snälla syster hämtade mig, super snällt! Så mi. Resa hit la jag inte klaga på kunde varit värre ( som dig Elin, lider med dig) hennes var mer än tre timmar försenat.. Men nu njuter jag verkligen, har pysslat en massa med syster, granen är klädd och maten är in handlad! Så eftermiddagen har spenderats åt mina fina syskonbarn så mysiga! Imorgon kommer min andra syster med familj då blir de grötfrukost, pulka och krovgrillning! Supermys! Ömkar att min sambo kunde vara med också men han firar på sitt håll och så jobbar han.. Önskar även att min tredje syster med familj också kunde vara med men dom fick ställa in resan hit pga vinterkräksjukan, buhu!! Nu ska jag mysa vidare! God jul !!!

tidig julklapp

fick en tidig julklapp idag av jobbet. en väska och dataväska som hör ihop! 
jag har önskat mig en sådan här väska, en liten med hjul så det var perfekt!
verkligen super snällt :) 


färdig !

klar med alla julklappar! alla är ner packade och klara för min resa imorgon.. men är orolig att det kommer bli stopp och att jag inte kommer komma så långt. men bara att hålla tummarna att det går hyfsat bra iallafall!
idag fick vi hämta bilen så nu är man cirka 3000kr fattigare.. men än är allt inte klart ändå. fortfarande fel och de kunde inte fixa det denna gång pga tidsbrist och delar som ej fanns hemma.. så nu har vi en ny tid, DRYGT!

Anton åkte precis hem till Skbg över jul så ikväll blir jag ensam med mitt julte, men blir en tidig kväll, för en tidig morgon för att dubbel checka allt imorgon bitti. ska bli skönt att åka igen och mysa med mina fina systrar och deras familjer! 

ha en riktigt god jul nu mina vänner & gott nytt år !!! <3

(mitt fynd)

slut

YES, idag lämnade vi in grupparbetet så himla skönt. nu tar jag och min grupp ledigt och tar oss an jullovet som började idag! nu kan man fokusera sig på att inte göra någonting ett par dagar men sen är det dags att försöka plugga till omtentorna i januari .. mindre kul men när de är klart är det bara EN termin kvar !!!! så himla sjukt, blir lite rörd och sprallig på samma gång när jag skriver detta, tänk er om bara ett HALV ÅR är jag färdig lärare !! vem kunde tro något sånt, haha! kommer bli helt fantastiskt när man kliver ut med ett lärarexamen i handen och tar sig an arbetslivet och den större världen på riktigt, den så kallade vuxenvärlden. 

men åter till nuet, lite måste jag hejda mig .. än är jag inte färdig det är en liten resa kvar. 
efter skolan idag blev det att göra de sista med klapparna eftersom jag åker på torsdag morgon finns inte så mycket tid åt letandet längre. men nu tror jag är färdig. jo förresten fick en liten julklapp idag, dock helt åt skogen. vi lämnade in bilen idag eftersom de inte kommer någon varmluft så KALLT är förnamnet.. ett par timmar senare fick vi samtalet om att våran termostat var trasig och måste bytas .. så 3000 mindre ! (ja ni förstår att jag inte hoppar av glädje..)

Stockholms central på tisdagseftermiddagen.

någon mer som blir sugen att åka till Stockholm ?? jag hoppas hoppas HOPPAS att det inte ser ut såhär på torsdag... snälla håll tummen!

sköna med ändå hektiska dagar

blev det hemma i Dalarna, började med ett försenat tåg från Västerås .. vilket jag hade räknat med. men efter ett bra tag kom jag äntligen fram till ett snöigt Dalarna. fredag bestod av städning lite här&var, handling, möte och skottning (phu) skottning är verkligen ingen lek, tog smått kåk på mig och min rygg.. lördagen bjöd på examenskalas hos syster! dock kom vi inte upp till parkeringen (dom bor som på en liten kulle..) ja det är en lång backe upp,. men en massa snö och det innebär ju halka.. så det lev att putta den sista biten.. fick inget grepp med fötterna så axlen fick sig ett släng av något slag så är smått handikappad i den ibland. ajaj! idag söndag var det julfirande hos mamma, tomten kom och barnen fick julkappar, mysig dag med god mat och härliga människor:) när jag skulle hem sen tiggade jag till mig skjuts till Sala för att lättare komma hem utan större förseningar men resan dit tog längre tid än väntat pga extrem halka och mycket trafik.. tåget gick 17.09 och vi kom fram till stationen 17.16 typ och tänkte att nu har jag missat tåget men gick på chans ganska snabbt för att se ihop om att det var försenat och mycket riktigt tåget stod på perrongen så jag börja springa och hann precis kliva på förens de hade stängt dörren och åkte iväg, väldans tur! ibland är det bra att tågen är försenade :) 

så nu är jag hemma igen och imorgon tillbaka till mdh för att göra klart arbetet och få lite jul ledigt. 
men det blir bara att packa upp och packa ner på en gång för på onsdag reser jag igen, då bär det av mot Sthlm!



yey!

nu har jag suttit ett par timmar vid datorn så jag är smått vindögd känns de som.. allting håller på att flyta samman. men framåt går det. har pysslat med grupparbetet idag, skönt med hemma-plugg slippa vandra till skolan i kylan. är ganska trött på grupprummet vi har tagit beslag på men idag fick både rummet och vi en paus !
finns inget skönare att plugga hemma, man kan lyssna på musik och göra lite som man vill lite då&då, jag pluggar bäst med musik på i bakgrunden, och helst nu när musikhjälpen i P3 har börjat. så himla nice! så nu är mina dagar räddade haha. älskar verkligen de!

ikväll kanske jag och Anton ska baka julgodis !! iiih, där snackar vi julkänsla, pumpa på med julmusik och smälta choklad, yey. det är riktigt julkänsla för mig. jag tror de är första gången på länge jag har en sån här härlig julkänsla, helt sjukt :) nej måste återgå till arbetet men först kaffe!



liljor

I söndags åt jag och Anton lyxfrukost något vi brukar göra på lördagar men eftersom jag jobbade och han med så blev det inget då, så vi lyxade till i söndags morse istället. när Anton kom hem med frukosten kom han även hem med blommor till mig, jättefina liljor så nu luktar det härligt här hemma må jag säga! :) ( jag  ville bara skryta om vilken underbar sambo jag har) 

annars då, händer inte så mycket grupparbete i skolan varje dag! men efter handledar mötet idag känns det bra och vi ligger bra till, allting flyter på och det är jättebra, satsar på att vara klara så snart som möjligt. innan jul!



fyra dagar kvar..

nedräkningen har börjat, på torsdag alltså om fyra dagar åker jag äntligen hem till Dalarna, dock bara för ett par dagar men å vad jag längtar! äntligen får jag kramas med alla där hemma och alla systrar kommer också samlas, det gillar jag, jag saknar er alla så mycket!
i helgen har jag jobbat på och det känns i kroppen, helt slut i rygg och ögon men det var varit en bra helg. igår bjöd dom även ut mig på Wallmans show (tror jag de hette) en show med mat och sång. god mat och gått att dricka, bra musik kvällen var jätte lyckad och trevlig:) så jag kan inte vara allt annat än nöjd med helgens jobb ännu bättre blev de att få sluta tidigt idag :) tummen upp!

saknad

min fredag kunde inte ha börjat bättre,
trött som vanligt klev jag upp för en halv dag i skolan.. nere och trött av allt som innebär skola just nu, men så plingar det till i mobilen och en härlig bild på min systerson dyker upp i meddelandet och en gullig text. det gjorde min morgon lättare och gladare precis vad jag behöver just nu! tack! 

jag längtar hem!



BUHU

Anton drog nyss till jobbet så trist att vara själv i alla fall på kvällarna men inte mycket att göra åt. jag vet att jag gnäller och tjatar om det hela tiden, men det är ju så. imorgon är det i alla fall fredag igen, vart tog veckan vägen?
men jag är glad att det är helg, ska jobba och de ser jag fram emot, ska även ut på lite galej med familjen på lördag kväll så det ska bli väldans trevligt! 

annars då? vad har hänt.
idag var det redovisning och jag var så omotiverad och inte alls pepp, trött som ett as klev jag upp i morse och tänkte att de får gå som det går, det gick bra men kunde ha blivit bättre. tidigare i veckan fick vi resultatet på matematik tentan vi gjorde för ett tag sen.. och de gick inte alls bra.. så nu är det tungt och jobbigt, hatar att ligga efter i skolan. de gör en så stressad och utmattad, ingen rast ingen vila, blä!

ja nu vet ni hur jag har det just nu.., där av lite uppdateringar. cya

ops

här var det visst lite tyst. fast kan bero på att jag inte har så mycket att dela med mig av just nu.
men läget just nu, är att på torsdag bockar jag av ett av grupparbetena som vi har på halsen, bara ett kvar och det är inte så litet heller men det ska nog gå. i veckan kommer även resultatet av den senaste salstentan (matematik) så håll tummen!

i söndags kom jag äntligen iväg och tränade och det känns fortfarande! träningsvärk i varenda kroppsdel, fast ja gillar de:) de ska kännas att man tränat. jag har även kommit en bra bit med julklapparna, har bara fyra-fem stycken kvar, haha låter kanske mycket.. men jag har en hel del att köpa till:) 



tack!

som sagt är det min och sambons dag idag, men den firades igår.
kvällen började på Falkenbergska Kvarnen, där maten var helt okej men hade hoppats på bättre.. men eftersom dom satsade på julbordet mer så fanns det bara en varmrätt att ta sig an, och nej ingen förrätt .. trist tycker jag. men ja allt kan man inte få jämt, men till maten drack vi ett gott röd vin så det får tummen upp :) efter middagen drog vi mot staden, för restaurangen ligger en liten bit från stan.. väl på stan tog vi hissen upp till sky bar (24e våningen i skrapan) och tog en varsin öl, verkligen fint där uppe, sjukt härlig utsikt! efter ölen blev det bio "the next three days" den var bra, värd att se :)

det var våran härliga kväll som var mysig och jättebra, tack älskling.
nu tackar jag för mig och slänger mig i sängen för nu är det dags för min skönhetssömn. god natt

7 fantastiska år

tillsammans med min underbara sambo idag !
jag älskar dig över allt annat, du är den bästa <3
tack för att du finns <3


fredagkväll med trevligt sällskap

ska strax iväg till Evelina och Peter och dricka lite vin och prata och kika lite på idol,
fast det blir nog mest prat om jag känner oss bra :)

så SKÅL på er!


fy tusan...!

jag måste bara dela med mig av detta (hoppas de är ok för henne att jag skriver detta) men jag vill att ni som läser detta tänker på detta en stund och sänker ert stöd genom de..! 

jag loggade nyss in på fejjan och fick läsa en hemsk status som gjorde mig så förbannad och illamående... jag känner hur jag skakar av ilska och att en eller flera smällar är på väg in i väggen... en god vän till mig vars son har autism har nyligen börjat i förskoleklass och var glad&nyfiken över detta. men nu efter ett par månader i skolan har ungarna i hans klass, som är 6år !! hallå bara 6år! spottat, kastat sten, dragit ner byxorna och kallat honom ful och äcklig ... jag blir så arg så jag vill ge dessa ungar en rejäl smäll och inte minst de vuxna, hallå vart är dom? de flesta lärare tjatar alltid om tiden, men det är dags att kliva ut ur skolan och befinna sig vid barnen, så här kan de inte få gå till! jag fattar inte hur barn kan vara så himla elaka mot varandra och inte minst respekt lösa.. det är så sjukt och äckligt. jag är så förbannad och ledsen !! 

en kamp har börjat och jag är med i denna kamp tillsammans med dig min vän, jag vet att vi är fler som är vid din sida<3 och framför allt vid din underbara son's sida! upp till strid!

ett grupparbete mindre..

idag fick vi klart ett grupparbete, bara redovisningen och planeringen inför den är kvar att göra. men arbetet är inskickat och klart, skönt! vi blev klara ganska fort så jag kom hem tidigt och hann träffa Anton, har inte riktigt sett varandra på tre dagar..pga jobb. så idag fick vi ses typ en kvart, haha. men i helgen är vi lediga båda två och på lördag är det faktiskt vår 7års dag, så det ska firas!!

i helgen blir det även mys med goda vänner och julshopping, måste inhandla många julklappar!
jag "råkade" surfa in på blocket nyss och råkade söka på jack russell .. ops. men jag dör, vill verkligen ha en, högst upp på min önskelista i år !! jag struntar i vad folk säger hur dessa hundar är,. jag vill vilket fall ha en, så de så! 



nu har nedräkningen börjat..

och julafton närmar sig med stora steg! två julklappar är köpta och har nog tusen kvar, känns det som.. trots att jag tycker julen är jobbigt ser jag fram emot den i år. den är annars jobbig av olika orsaker, jag är en människa med traditioner men på senaste tiden har julen inte blivit som jag velat eller önskat, det kommer den aldrig mer att bli, låter kanske hårt men så är det! men det är bara att göra de bästa utav de och i år blir det julafton på ny ort och i ett nytt coolt hus, med förhoppningsvis en fungerande bastu som mycket tid skall spenderas i ;) i år blir det också massa lek & bus med underbara syskonbarn, många pulka åk och kramar kommer det också att bli !


var rädda om er.