...

unnade mig en tid hos frisören idag,
fick både håret klippt, fransarna färgade och brynen vaxade.

oh no

halsen börjar känns konstigt som om det är något som snart smäller till och sjukdom sprids i hela min kropp..
jag vill inte, jag har inte tid! men idag fick jag i alla fall min hemtenta klar och imorgon ska jag skicka in den, skönt! bara att börja plugga till nästa tenta, matte-tentan :S känns inte bra alls! det är jobbigt och svårt... blir stressad av bara tanken att det kan bli en lång kamp med tentan. men det är väl smällar man får ta som student helt enkelt.
haha Anton och hans kompis kom på igår att dom skulle åka på kryssning, så idag drog dom iväg. haha! hade varit kul att hänga på men det får bli nästa gång. men jag hoppas på fina presenter när dom kommer hem igen:)

Från min iphone

ny är helgen slut och jag är så trött! killarna var som sagt här så de blev både fint fikabesök idag, godis, bio och lekpark! dom var nöjda och vi med, Tintin ville inte riktigt lämna oss han ville att vi skulle flytta hem till dom så vi blev en stor familj, gulligt av honom, men tror dock de mest hängde på att han ville spela mer på vårat ps3 ;) veckan bjuder dock på alla jobbiga måsten, känns tungt. men på fredag ska jag äntligen klippa mig så de känns toppen! Kvällen bjuder på mat, fötterna på bordet och "ensam mamma söker"! Puss&hej

otroligt glad

vet att jag även skrivit om detta på fejjan, men jag är så rörd och otroligt glad så jag måste skriva det här oxå! :)
idag fick jag ett brev i brevinkastet och bara när man såg på de blev man alldeles varm och glad. brevet var nämligen från min lilla prinsessa Milla (systerdotter), hon hade gjort en fin teckning som du sitter på kylskåpet och i brevet hade hon även lagt i ett litet paket med ett suddigum i, så himla gulligt! jag blev så rörd att en liten tår kom, brevet gjorde verkligen min dag otroligt bra, den gav mig också extra styrka mitt i allt de besvärliga med skolan.. tusen tack för brevet Milla<3 (du läser dock inte detta men din vackra mamma gör, som får hälsa de vidare;) PUSS

trött

vilken dag, var väldigt tungt att gå upp från sängen imorse men till slut kom jag upp, gick till skolan och hade halv dag i e-tuna. direkt efter skolan kom Anton och hämta mig, vi skulle åka och kola på ny soffa hem, åkte hit&dit. åkte också runt och prova vinterjacka och skor, hittade båda! lycka!
som jag letat och nu fick slog jag till på en fin jacka och fina skor :) nu är jag laddad för snön.
jo förresten, medans jag var i skolan så hade Anton bakat bullar, super god vilken sambo jag har<3 tihi
imorgon är jag ledig från skolan och det blir att sitta med tentan och försöka komma så långt jag kan.
NU= kaffe&bulle!

en dag på jobbet

morgonen började med en tung morgon, var väldigt trött och seg tog ett tag innan man var igång.. gick ut till en varmbil tack vare våran motorvärmare :) när jag kom till jobbet fick jag inte parkera för hunden i familjen ville bara in i bilen och säga hej.. men lite hjälp jag till slut parkera. när jag sen klev ut bilen blev jag mer eller mindre överfallen av en glad hund:) men var inte lika mysigt när jag insåg att han plötsligt hade min ena vante i mun och sprang glatt runt med :P fick dock tag på den när det var försent.. haha men eftersom jag har ett så fint jobb fick jag nya vantar som ett litet "förlåt, att jag bet och dreglade ner din vante". 

framåt lunch åkte vi in till hälla shopping för att leta jacka och även nya vantar till mig. hittade allt vi letade efter och åt även en mysig lunch på ett cafe, hade väldigt trevligt och dagen bara sprang iväg. på eftermiddagen tog vi en promenad genom byn med solen i ansiktet så härligt! jag gillar verkligen mitt jobb, familjen är så bra och härliga!

NU= chocklad och cola

min fredagkväll

Anton jobbar natt så det är jag och tv:n ikväll. just nu njuter jag av ett glas rött

nu så!

efter mycket om och men har min nya väska flyttat in och kommer att stanna..
för några inlägg sedan frågade jag om hjälp om två väskor som jag gillade med hade svårt att bestämma vilken jag skulle beställa. jag beställde den vita i alla fall och när den väl kom så var den både skitig och missfärgad! blev så himla arg och besviken så företaget fick ett mindre snällt mail av mig och jag skickade tillbaka väskan.. som plåster på såren fick jag 20% på valfri vara samt fraktfritt och eftersom jag var sugen på den andra väskan som jag valde mellan från början var valet inte svårt, så jag beställde den svarat och idag fick jag äntligen den! nu är jag en nöjd och glad kund igen och inget klagande denna gång, yes! äntligen har jag en ny väska och kan slänga ut den andra, eller okej slänga ner den i källaren där allting annat jag skulle ha slängt men inte orkat .. fy mig!
det var bara de jag vill säga, hejdå!

Ledighet

Skola på förmiddagen idag, en ganska givande föreläsning! Efteråt drog jag och Ida hem till Bea och åt lite lunch, en god sallad hon pysslat ihop, tack för en fin eftermiddag. När jag kom hem slockna jag i sängen, var så trött men ryckte upp mig och cykla till Friskis och träna med Evelina. Riktigt jobbigt pass men härligt efteråt! Resten av veckan är jag ledig fast dock jobbar jag lördag och söndag men de känns bra ändå. Återstå att se vad morgondagen bjuder men shopping skulle vara nice:) vi får se vad som händer helt enkelt! Cya!

jobbet

min eftermiddag spenderades i skogen med liten matsäck som bestod av kakor och saft.
vi njöt verkligen i solen och ingen av oss ville gå hem..gillar sådana dagar!


söndags nöjet..

nej det är inget att hänga i julgranen precis, jag skriver tenta och har städat.. snart kommer älsklingen hem från jobbet och då ska vi åka och storhandla, en riktigt söndag hos Patricia&Anton.
men som sagt jag sitter och skriver på en tenta som ska in i slutet av månaden men jag vill ha den ur världen så fort jag kan. har fått ihop snart tre sidor så jag är nöjd! men dock funkar inte mitt office utan får skriva i nått skit program innan jag fixar office..
helgen har varit väldigt bra annars, i fredags jobbade jag men bara till kvart över fyra, så det var riktigt skönt! på kvällen åt jag och sambon en mysig middag med ljus och vin<3 på lördagen åkte vi till Stockholm och hälsa på fina syster med familj, det var väldigt trevligt och det var tråkigt att åka därifrån det tyckte även Spencer som blev bästis med Anton,. så gulligt:) och idag söndag åkte Anton som sagt och jobba och snart slutar han, yey! och jag skriver tenta och dricker kaffe (såklart!)
dags att fortsätta.. men såhär ser det ut bredvid mig just nu, och självklart är min iphone med på ett hörn;)

Helg!

Skönt med lite helg och ledighet, fast idag jobbar både jag och Anton men bara fram till fem, så skönt att vi slutat samtidigt och så tidigt. Idag på jobbet blir de nog en liten picknick i skogen, de uppskattades väldigt mycket sist:) Så om jag får bestämma blir de en favorit i repris! Ikväll blir det mys med min härliga sambo vi ska vi äta god mat och dricka lite vin, så mysigt en film blir de nog också. Imorgon bär det av mot Stockholm och hälsa på min fina syster med familj som nyligen fick tillökning:) Så de kommer bli en massa kramar och gos! På vägen hem ska vi svänga in på barkarby och leta efter jackor till oss båda och skor:) Nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sen cykla till jobbet! Ha en fin fredag och helg!!

träningsvärk ab

ja det har jag garanterat imorgon, ska blir spännande och se ifall jag ens kommer ur sängen. ikväll tog Evelina med mig på ett intensiv pass på frikis, och nu vet jag att jag lever., puh vilket pass men grymt skönt när det gjort :)
har egentligen ingenting att uppdatera men min vardag flyter på med plugg och träning. imorgon är det lång dag i e-tuna, hemskt! kommer bli en lång och trött dag.. men den enda denna vecka, tur de!

puh!

gårdagen började små jobbig och slutade i utmattning ... plus några timmars sömn.
började gårdagen hos tandläkaren mindre kul och ett besked om att jag måste komma tillbaka.. fortsatte dagen på gymmet en timme sen hem igen & utslagen av extrem huvudvärk, ryckte upp mig och bjöd pappa på kaffe som tittade förbi och hjälpte mig med hyllan i köket, stressade sedan iväg till Ida som bjöd på lite fest och sing star! mådde smått konstigt hela dagen men tänkte inte mer på de, men det var svårt att inte tänka på smärtan som kom allt mer krypandes när man bäddat ner sig för natten.. halvsov i drygt en timme sen var det igång.. sprang mer eller mindre mellan säng och toalett varje timme fram till kl fem-sex..sen var jag utslagen och helt utmattad. skulle ha jobbat men fick meddela att jag ej kunde komma för mitt tillstånd var smått bedrövligt. (lär observeras att jag ej var full..) denna gång var det något helt annat!
så idag har jag legat i sängen eller i soffan, jag mår bättre och imorgon ska jag tillbaka till jobbet. jag känner fortfarande lite oro i magen men det kommer nog försvinna över natten. det var min uppdatering för nu!
tack tjejer för en trevlig kväll igår! 
nu ska jag mysa med min fina sambo innan han åker iväg för att jobba.

härlig höstdag

solen är framme och värmer smått, löven blir bara mer och mer gulröra, vilken härlig fredag.
vakande upp med morgonpasset i p3 och kunde inte har vaknat till nå bättre. dock insåg jag snabbt att en vagel trängt sig ut precis under ögat, gah! varför finns dom? jaja, skadan är redan skedd..
snart ska jag och min vagel ta cykeln ut i fina vädret och åka ner på stan, för jag ska besöka tandläkaren.. är lite nervös med tanke på att jag inte varit där sen ja.. tänker inte ens försöka räkna. får se hur många tänder som finns kvar efter mitt besök! annars idag (fredag) ska jag hem till Ida och umgås, väldans trevligt ska de bli! 

ha en fin fredag!