Redan gått en vecka!

För en vecka sen var jag och hämta Anton och hans kollegor på Arlanda, satt där och vänta och vänta kändes som en evighet, såg glada folk som sprang emot sina kära och nära när de blev ut genom dörrarna, jag tänkte å av gulligt men sådär kommer jag inte göra. Ska bita mig i läppen och inte gråta haha! När jag minst anade de klev han ut genom dörrarna och jag sprang mer eller mindre fram till honom och självklart grät! Haha som jag hade bestämt att inte göra, men den lyckan som bara sprang genom kroppen gick inte att kontrollera, det kändes helt fantastiskt bra att ha honom nära igen :) Vi åkte direkt hem och han fick packa om lite och cirka 45 min senare sitter vi i bilen igen på väg till Öland! Smått trötta båda två kom vi till slut fram kl 04.00 men skönt att vakna upp på Öland och den fina sol som tittade fram! Midsommar kom och vi firade dagen och kvällen tillsammans med Antons farbror och familj samt hand farmor. Väldigt trevligt med god mat och poolbad samt bubbelbad under bar himmel :) Midsommarafton vad väldigt bra och resten av helgen slappade vi bara, njöt av ledighet tillsammans!


En ynka dag kvar

Känns helt fantastiskt, imorgon kommer min älskade sambo hem efter 11 dagar i kiev! Som jag har längtat och längtat efter min fina Anton! Äntligen äntligen!! Känns också otroligt skönt att vara ledig på torsdag så jag kan tokmysa med honom. Direkt på onsdag kväll efter han kommit hem åker vi neråt mot Öland, minisemester och midsommar med svärfar och svärmor. Kommer bli så himla skönt att komma ifrån allting ett litet tag och plus att bara vara med Anton :) Dagen idag har varit jättebra, varit på bra humör och mått hyfsas bra! Efter jobbet idag åkte jag hem till Matilda med familj som bjöd mig på supergod mat och lite lånekläder ;) Så min dag har varit så bra så, tack Matilda med familj för den goda maten <3 Nu ska jag kolla vidare på fotboll och samtidigt packa till Öland. Puss å hej!

Inte långt kvar

Wien helg! Det betyder ledighet och att det inte är långt kvar tills sambon kommer hem igen. Han är i Kiev och kollar in fotbolls-em .. Saknar honom så otroligt mycket men på onsdag är han hemma igen, och då drar vi direkt ner till Öland och myser över midsommar :) Ska bli underbart att komma till Öland för en liten semester! För att helgen ska gå ganska fort åker jag hem till mamma och hälsar på! Ikväll Sverige - England heja heja!! :)

Räkkryssning

Idag var jag och tjejerna iväg på räkkryssning och firade Bea som tagit sin lärarexamen. Mysigt med båttur på Mälaren dock fick några lite för mycket att dricka så de blev lite livat mot slutet :) Men det var trevligt ändå, tack brudar!!

Imorse åkte sambon till Kiev för att kolla fotbolls em, dock har de hittills bara kommit till Moskva.. Nästa flyg var försenat X antal timmar, tycker så synd om dom! Kommer sakna honom som tusan. Han blir ju borta i 11 dagar.. Uhu! Men de ska nog gå bra ändå. Nu sängen, god natt!


Grattis fina pappa

Idag fyller min kära pappa år, stort grattis! Hade en sån tur att sluta tidigt idag mycket härligt. Åkte direkt efter jobbet och plocka upp systrarna med barn som tagit tåget till hit och sen vidare mot pappa! En mycket trevlig och mysig dag :) ikväll gjorde jag inte mycket, Anton jobba natt så det var en ensam kväll med godis och flm, såg stig Helmer story och hmm jaa... Inte den bästa jag sett menmen. :p Nu är jag så trött så trött så de blir en tidig kväll haha kul fredagskväll. Imorgon åker jag hem till Hedemora och mamma! Varken pratat eller sett henne på ett tag så de ska bli mysigt!! Dags att sova, natti.