Större

Ny börjar magen visa sig allt mer och mer för världen! Barnen på jobbet är så gulliga och klappar på magen och tar hand om mig väl, så gulliga! Dom är givetvis nyfikna på vad som är där inne om de är en tjej eller kille :) I veckan funderade barnen även ute olika namn som kunde bli bra haha. Så söta! Men tanken kommer att jag snart ska lämna dom ich vara hemma..kommer sakna dom så så mycket! Kommer nästintill bo på jobbet under mammaledigheten ;)

Äntligen fredag och Anton är ledig i helgen, så underbart! inte ofta de händer så de gäller att njuta bland flyttlådorna:) Ikväll är vi dessutom hembjudna till Matilda med familj på middag, supermys!

Här är min mage i nuläget iaf (v28!)


11 dagar!

kartongerna har börjat fyllas och en del av hemmet står så gott som tomt. det känns så himla bra att det snart är dags att flytta ifrån de här stället, jag har verkligen trivts här men nu är det dags för nästa kapitel i vårt liv att ta form. helgen har snart passerat lika fort som den börja, har inte gjort något speciellt, tagit de lugnt och försökt bli frisk. idag var jag i och för sig iväg på en tripp med Ida, vi åkte och hälsa på Tessan som var i Sverige för en kort stund, nu har hon rest igen och saknaden är stor igen. det var riktigt härligt att få en pratstund med henne, var så länge sen vi sågs sist :)

 



Ett år!

Just på dagen har jag jobbat ett år på bästa arbetsplatsen med dom bästa kollegorna! Visst varje dag är inte en dans på rosor men gud vad jag trivs där jag hamnat, roligaste kollegorna och goste barnen :) kommer verkligen sakna stället när jag är hemma på mammaledighet men kommer nog hälsa på ofta med pysen hihi!

Shit de är redan onsdag. Helt sjukt vad veckorna försvinner..det är inte alls långt kvar till vår lilla älsklings ankomst! Helt otroligt :) Igår pratade vi om jul och hur vi skulle lägga upp de.. Känns så konstigt att inte fira en "riktig" jul som man alltid gjort. Vi bestämde iaf att vara hemma på jul annars kan jag inte slappna av. Återstå att se ifall Anton måste jobba på julafton och vilken tid han får, hoppas på bra så vi har lite tid tillsammans på självaste julafton. Gud vad konstigt detta känns att skriva om jul och att man redan diskuterar de haha men välbehövligt för snart är vi där!

Dags att äta lite innan mötet på jobbet. Pusshej

Hösten har anlänt.

Förkylningar kommer och går.. Nu är den tillbaka i min kropp och jag hatar det! Blä.. Känns verkligen i luften att hösten har anlänt och då får man bara gilla dessa förkylningar men drygt. Löven här börjar byta färg till både gul, orange och röd det är ganska snyggt men trist att sommaren är slut! Snart är det dags att styra pricken mot jobbet .. Har en lång dag framför mig :/

Helgen har passerat och jag har inte gjort så mycket mer än att myst med sambon, varit i lekparken med Siri och Matilda, fikat och bara slappat. Som alltid har jag varit en soffpotatis haha! Nä dags att rulla ut mot jobbet. Puss ha en fin måndag!

Nedräkning!

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! I början av nästa månad går föyttlasten till nya gatan, ser så mycket fram emot de!! Ska bli så skönt med större och få ett hem att pyssla och inreda :) Ser mest fram emot barnrummet SÅ SPÄNNANDE. Det är inte bara flytten som närmar sig även förlossningen närmar sig med stormsteg!! Samtidigt som de är häftigt känns de helt overkligt. Men som vi längtar efter vår bebis, spritter i hela kroppen när jag bara skriver om de TIHI :)