dagen efter

igår var det maskeradfest hos Linda, det var trevligt! först var vi hemma hos mig och gjorde oss i ordning och käkade och diggade musik :) tack flickor för kvällen! idag har det inte hänt så mycket, gick upp runt tio och tog de lugnt plockade upp lite och la mig framför tv:n .. haha vart annars? ögoninflammationen håller i sig fortfarande, idag har det varit mer irriterande än vanligt, kliar hela tiden och drygar sig .. men jag pallrade mig i alla fall ut på en promenad och till affären , handlade gott till kvällen, min ensamma kväll men ganska skönt ändå, fast självklart saknar jag mitt hjärta men imorgon kommer han hem igen :) jo idag kom även pappa förbi en snabbis, kul att se han! 


bilder från igår kommer upp senare. vi var så snygga <3

ha en bra kväll. pusshejdå. ursäkta för de tråkiga innehållet i detta inlägg men bästa jag kunde komma med just nu :)

å irriterande.

har fortfarande ögoninflammation, och inte nog med det så är det i båda ögonen nu. så typiskt! ikväll har Linda halloween-fest och känns ju piss att inte kunna fixa sig så mycket som jag hoppats, men jag kommer vilket fall gå dit, kanske ska ändra min utklädnad istället för att gå som Sandy i grease kanske komma som en stor ögoninflammation.. haha! men kommer bli en lugn kväll, vill inte smitta eller bli ännu sjukare . 

så idag på min lediga fredag ska jag städa hela lägenheten, för innan vi ska till Linda ska tjejerna komma hit och äta gott och göra sig i ordning. och imorgon kommer pappa och hunden och kanske Marianne också, så det gäller att det är fint tills dom kommer med :) 
så det gäller att sätta fart nu, ska äta frukost och ta en promenad. 

ha en bra helg,  kommer troligen bilder senare i helgen. pusshejdå

usch!

god morgon, (läs 08.00) vakande jag av att Anton sa hejdå för att han skulle åka till skolan, jag kunde då bara öppna ett öga de ena ögat var igenmurat ..  å det visade sig vara en ögoninflammation , jag blir så trött! och inte nog med de har jag blivit förkyld igen och halsont,. efter långpromenaden igår med tjejerna slog det  bara till när jag kom hem, kände mig konstig och hade lite ont i halsen .. inge kul alls! så det blig nog varken träning eller jobb för mig idag, tröttsamt. 

igår var jag ner på stan med kära M och kikade runt, försökte klura ut vad jag ska klä ut mig till på fredag, men hittade inget bra, så det blev min reservplan, jag ska klä ut mig till Sandy i Grease:) bilder kommer givetvis ut på bloggen under helgen. hehe


i lördags beställde vi en fatboy fast mindre som jag skrev tidigare, igår ringde nordik sa att den redan kommit :)
så vi åkte direkt dit efter jag kommit hem från stan, vi åkte även till ikea en snabbis och köpte ett nytt soffbord på hjul.. så någon som vill ha vårat förra soffbord, ganska stort sådant. hojta till isf, annars åker den till tippen :P

så här är våran nya nya fatboy (som inte är speciellt liten) och vårat nya soffbord :) 


iiiih!

idag kom Matilda's och mamma's julklappar! jag är nog ovanligt pepp på julen, fast samtidigt inte. svårt att förklara, ser liksom fram emot de men så kommer det också jobbiga känslor. ja jag ska inte bikta mig idag, får bli en annan dag, vet inte vad jag ville egentligen, men ett kort inlägg till blev det i alla fall. nu ska jag åka och jobba, ridhuset står på schemat! 

CYA!

helgen

fredag; började dagen med en promenad i 40min, hem åt frukost och sen lite senare gick jag 40min till och hamnade på jobbet, var där i två timmar och sen kom älsklingen och pojkarna och hämta mig, tack för de! hem åt god mat och bara var, spelade lite kort med killarna och sen var det sängen och lite idol. 

lördag: uppe tidigt och bestämde oss för att åka till badhuset och plaska lite. när vi kom till badhuset och skulle betala parkeringen ropar en man som bodde bredvid badhuset och frågade oss om vi ville ha en hel kasse full med äpplen, riktigt snällt! så nu har vi äpplen en lååång tid framöver :) tack för de snälla man! :) efter badet bar det av mot barnens hus och det blev en liten leksak var, sen iväg mot nodrik och köpte en sittpuff, en stor en, typ som en fatboy fast lite mindre, så den kommer hem till oss om en-två veckor (kommer bild) :) sen in på mataffären och handla mat och såklart lördagsgodis. sen hem igen och kolla på monster vs alien och sen pettson och funids nya film, den var bra! sen hände de inte så mycket mer på lördagen, mat och tv sen sängen. 

söndag: började lagomt trodde jag tills jag kom på att klockan skulle ställas om... tog det väldigt lugnt, spelade tv-spel och tittade på barnprogram sen lunch och innan jag skjutsade hem pojkarna blev det bowling! :) när jag lämnat pojkarna bar det av mot Avesta/Häggebäcken och Elin, iiiiih! hade inte träffat henne på bra många timmar, dagar månader, så det var så kul att se henne igen, kunde ha kramat henne i timmar har saknat henne så! blev fika och prat och hoppande hundar <3 tack för en fin eftermiddag/kväll Elin gumman <3 när det var dags att åka hem åkte jag en väg jag aldrig åkt på och trodde ett kort ögonblick att jag inte skulle hitta hem.., men behövde bara ringa en gång och sen var jag hemma, tur de :) hemma var maten på bordet (gillar sånt) och de blev mys i soffan med "ensam mamma söker" och "Wallander".  


så idag är det måndag och den verkar bli ganska grå! ska snart fixa lite frukost sen åka och handla. idag ska jag också jobba och sen fotbollsträning ikväll, ser fram emot de! mycket mer än så händer inte idag tror jag! ha en bra måndag, pusshejdå!

kaffepaus.

ja nu är det kaffepaus, ska snart ta tag i damsugaren och få bort dammet innan pojkarna kommer idag. yes, det är Tintin & Jerryhelg :) men vad ska man hitta på med dom, alltid svårt! blir kanske badhuset det var länge sen och dom älskar ju att bada :) kanske blir en sväng till bowlingbanan med. 

hm. men innan pojkarna kommer måste jag jobba, ska bara jobba två timmar , skönt! det blir en hurtig promenad dit och sen hämtar älsklingen mig, så snällt :) annars idag vet jag inte vad som händer, nästan kväll när jag kommer hem så det blir mat och bolibompa och mys och sen godnatt! 

nu måste jag dricka mitt kaffe, sen lunch sen bege mig till jobbet, ha en bra fredag!
pusshejdå.


ps. idag beställdes det två julklappar till, Matildas och Mammas klara nice! nu är det inte många kvar, jag är verkligen ute i god tid! heja mig!

fynd!

idag var det skola igen och redovisning, den gick jättebra, utan några problem :) efter att Anton kommit hem från skolan åkte vi till media markt och fyndade filmer,. dom fyllde nämligen två år och hade pang priser :) sen åkte vi vidare till Öb och rusta där vi köpte julklappar :) haha måste ju börja tidigt, fast det tar emot lite och paniken kommer sakta, men men såna smällar man får ta liksom :) här är mina fynd.



nu till något helt HELT annat, Anton visade nyss mig denna insändare i vlt .. 


ja håller med Martin som skrivit den men ändå gör jag tvärtom.. varför? varför läser man dessa fjortisbloggar varje jävla dag, det är en väldigt bra fråga. & jag vet inte vad jag ska säga till mitt "försvar". vad är det egentligen som är intressant och veta om deras vardagar/liv? visst vissa spelar en roll i sina bloggar men hur normalt är det och hitta på en massa saker som man egentligen inte gör eller har råd med samt få unga tjejer att banta och gå ner i vikt, skaffa silikon, förstora läpparna etc .. eftersom det finns unga tjejer som ser upp till dessa är det inte då viktigt att INTE tipsa om bantningstips/dieter eller dyligt .. utan skriva om bättre saker!? vad tycker ni? 


pusshejdå.

vilken härlig dag!

började dagen med att bokstavligen hoppa ur sängen och sprang till datorn.. fort in på malien och där fanns resultatet, jag fick godkänt!! det känns väldigt skönt och bra, nu är det bara att hoppas på nästa tenta :) 
snart ska jag åka till skolan och hämta ut min tenta och sen vidare till frikis. blir ett medel pass trotts att jag fortfarande är sjuk, men jag vill inte sitta hemma och uggla. efter passet måste jag handla och idag ska jag nog även baka bullar, får se hur jag känner mig efter träningen, haha. sen måste jag även städa lite, killarna kommer i helgen och lite fint måste de ju vara i alla fall, trotts det kommer se ut som ett bombnedslag efter deras ankomst :) 
imorgon är det skola igen och redovisning, en annorlunda sådan .. men det kommer nog gå bra, börjar bli van och jag är inte lika "rädd" för de. man är så illa tvungen att "gilla" de eftersom det är mycket redovisningar inför klassen,
man kan inte tro att jag står där framme och babblar på om man ser tillbaka på högstadiet/gymnasiet, Elin du om någon vet hur jag kände inför sånna tillfällen :) 

hm. efter träningen hoppas jag även på att de nya the hills avsnittet kommit upp, låter ju desperat, men är typ så :)
då gör det min dag ännu bättre, haha! 

nu måste jag rusa, hämta tentan sen friskis, ha en bra dag pusshejdå.

ps. den bästa låten just nu, å så bra!

Jay-Z - Empire State of Mind (feat Alicia Keys)


uh.

huvudet värker och snoret rinner med jämna mellanrum. hatar att vara sjuk .. men idag har jag även hunnit med mycket trots huvudet och snoret, begav mig ut på en promenad i morse, när jag var hemma igen tog jag tag i klädpåsarna i källaren och styrde upp lite. tog upp lite och slängde ut på tradera och resten ska till bättre behövande, nu gäller de bara att köra iväg de :P när kläderna var ute på nätet tog jag tag i disken och nu ligger jag här, de vill säga framför tv:n och typ dör av huvudvärk ..vill att Anton ska komma hem så det blir roligare här hemma . 

imorgon får vi förhoppningsvis tenta resultatet, hoppas på ett bra resultat. så håll tummarna! 

nu ska jag göra lite te och överleva dagen. pusshejdå

JIPPI!

idag lämnade jag och Ida in tentan, så himla skönt att ha blivit klar med den. bra jobbat, Ida!! :)

jaha måndag är det idag och vad händer mer idag? hm. ska försöka ta mig ut på promenad trots förkylningen och troligen febern. annars idag kommer det inte hända så mycket mer, blir lugnt med te och tv-spel, försöka bli frisk!


det var tyvärr de jag hade att skriva idag, eller för nu i alla fall, kanske blir någon uppdatering sen. ursäkta de korta inlägget. pusshejdå

helgen

fredagen:
började med ett besök på hemdals vårdcentral, efteråt drog jag och Anton ner på stan och glodde runt, blev ingen shopping bara en lunch på en pizzeria. kvällen bjöd på en fin middag. förrätt, vitlöksbröd med tzatziki. varmrätt. fläskfilé med klyftpotatis och ugnsbakade grönsaker och bea-sås, det var mumsfilibaba!efterrätt, var meningen en fruktsallad men vi var så mätta så vi sparade den till idag (söndag) men kvällen avslutades med ett glas vin :)

lördagen
:
hämtade Josefine i Sala runt elva, åkte direkt till "toys r us" eftersom hon nyss fyllt hade hon sparat pengar :) sen bar det av hemmåt till hos och så gjorde vi lunch. sen var det tänkt att vi skulle spela bowling men det var fullt och tävling .. så det blev busborgen istället vilket hon tyckte var riktigt kul! :) kvällen bjöd sedan på bio, och den nya filmen "upp" den måste ni se, den var jättebra och kul :) mycket bättre än jag trott, ett måste alltså! 

söndagen och dagens dag:
hann med lite lek i lekparken innan vi skulle lämna Josefine runt ett i Sala och nu sitter jag här. har nyss fixat med tvätten och fixat lite. snart ska jag dammsuga , ja en riktigt söndag med andra ord ... :) hade tänkt att träna idag med, men tror jag hoppas de.. har blivit förkyld och har halsont och känner mig allmänt trött och seg i kroppen.. så jag skjuter de nog tills imorgon om jag inte blir värre. ja så min söndag går åt till tvätten och lite plugg.. men också "ensam mamma söker" ett måste på söndagen! haha :)

ja det var min helg, hoppas ni haft en bra helg! 
nu ska jag återgå till mina sysslor :p pusshejdå!

kärlek

HAHA, jag älskar verkligen den här bilden. bilden ger så mycket minnen, så fantastiska roliga minne med mina brudar och fler ska det bli! :)  

jag saknar er såå flickor <3<3  kärlek till er!


16 oktober

god morgon (läs 09.45). här sitter jag lite små trött och väntar mest på att klockan ska bli runt kvart över tio .. ska iväg och ta cellprov idag inte så direkt kul men men. efter jag varit där ska jag och älsklingen ner på city och kolla efter kläder åt honom. & ikväll ska jag laga ihop en romantisk middag för två, så jag hoppas jag lyckas med den! (kommer kanske bilder imorgon) annars är våran fredag ganska lugn. hur ser din fredag ut?


jag har nog inte så mycket mer att skriva för tillfället! men ha en bra fredag <3 puss!

udda

haha här sitter jag och älskade med varsin dator och lyssnar på spotify var för sig :) det nog roligt ut, vi är lite udda ibland men oj, vad jag älskar mannen bredvid mig <3 

idag var det en kort dag i skolan. gjorde klart allt inför redovisningen NÄSTA torsdag .. så sjukt lite vi har i skolan just nu. men den tiden vi har går åt till tentan, men vi är snart klara att lämna in den och den ska in den 26e så vi är ute i god tid, så skönt att det gått så smidigt och fort :) efter skolan blir drog jag ut på en lång promenad i solen, det var skönt men lite halt på sina platser så de gällde att hålla koll :) funderar även på att ta ett pass på frikis senare i eftermiddag, men får se hur det blir. ikväll blir det tv.n och lyxfällan, haha gillar de vet inte varför men har fastnat för de! vad som händer annars idag får tiden utvisa,. eller ska nog gå till hemköp och kolla om dom fått mitt paket från CDON... jävla pisspottor ger mig inte mitt paket fast det skickats för en vecka sen .. slår vad om att det ligger hos hemköp men dom verkar inte fatta att dom ska skicka en avi till mig och berättar att de ligger där , gah blir så irriterad, det kanske märks (?) så ska bli intressant och se hur mötet med hemköp blir , haha. återkommer med de!

pusshej!
______________________________________________________________
upd.
mötet gick lugnt till på hemköp, fick mitt paket så nu slipper jag mejla cdon vardag och fråga :)
nu kan vi spela och vara glada. då vet ni hur det gick. nu ska jag titta på "halv åtta hos mig" .. å så bra! hejdå





oj

jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det händer inte så mycket här borta hos mig :)
det är full fart i skolan, de är grupparbeten efter grupparbeten och en tenta på de, stressigt men de funkar! jag och Ida har kommit bra långt med tentan och inte långt kvar, så skönt :) och grupparbetena går bra eller ska börja med den andra imorgon men det verkar inte vara så svårt de kommer gå bra :) hm, för övrigt händer inte så mycket mer, de är typ skola och träning som gäller helt enkelt! 


å snart är det helg igen, man hinner knappt blinka innan det är helg igen :) och på lördag kommer Josefine hit och sover över hos oss, så de blir god mat (hon väljer) och ett besök på bio, så de kommer bli en rolig och mysig helg :)



nu måste jag cykla till skolan, ha en bra dag.
puss!

<3

tack flickor för att ni finns, ni gjorde min fredag! PUSS!

god morgon fredag.

kl är snart 09.00 och här sitter jag tyst som en mus och vågar knappt röra mig .. Anton sover och han måste sova ett bra tag till, för inatt ska han åka polisbil, han ska åka 11timmar!!! sjukt lång tid, men nog jävligt lärorik! han börjar åka kl 16 och går av 04.00 ... så det är ett tag :)

för min del ikväll blir det vin och lips hemma hos Nikita, yey! men innan dess måste jag plugga, träna och så ska jag och Ida åka och göra en intervju som är till våran tenta.. så de är smått fullspäckat på schemat. (vad ska du göra ikväll?)


nej, nu blir det att göra något. typ spela tv-spel .
hejdå!
ps. tack för igår Matilda, så gott och mysigt! ses ikväll!

tack för maten, älskling

ja som ni kanske förstår av rubriken så bjöds de nyss på mat och är mätt som en plätt! idag var det skola igen och ännu en intressant föreläsning, sen började jag och Ida smått med tentan, skönt att ha börjat, har varit lite små stressad över den. nu på kvällskvisten har jag också varit och tränat med Matilda, ett hyfsat bra pass men "tanten" gjorde typ samma sak hela tiden .. inte kul men vi tog oss igenom passet i alla fall! så resten av kvällen blir mys i soffan och kl 21, andra avenyn!! :)

jajust, pratade nyss med min pappa som är i Spanien och han hade 32grader.. inte alls avis! :S skulle vara riktigt nice med värme och sol! han skulle ta med sig lite sol hem i en bruk så jag kunde bli lite brun, haha!  


jo förresten, min design här kommer dröja .. försöker få hem photoshop men går ej nå bra. så om du har något som ligger någonstans, kanske du kan ge mig, 'big smile'  så de blir lite ordning här på bloggen.. ser ut som ja.. jag vet inte vad!
cya

rubriklös.

jahapp då var  det en ny vecka. den här veckan måste jag och Ida börja med våran tenta, känner mig lite stressad fast det är ett tag tills den ska in, men men. snart ska jag iväg och träna på frikis med Sara och Ida, skönt att man kan träna såhär tidigt på dagen, egentligen har jag fotbollsträning ikväll men så drygt att vänta tills den och så är det kallt .. men di får se kanske går på den med! jo förresten, jag har ju legat efter med en tenta sen termin 1, så jag har mejlat alla möjliga tanter och gubbar om när nästa tentatillfälle är, men har inte fått svar .. så då skrev jag till våran expedition, och dom menar att jag redan fått slutbetyg på den kursen och att jag inte har någon tenta kvar, haha! så jag skiter i de nu och går vidare, påstår dom att jag inte har något kvar är det så, men ska spara detta mejla och visa ifall de blir problem i framtiden .. så sjukt... men så skönt!  :) 

åter till min måndag, efter träningen idag ska jag äntligen blondera min äckliga utväxt .. sen måste jag plugga!
och ringa min praktik, måste göra en intervju med min handledare .. .
nej nu måste jag gå och packa träningsväskan och dra mig iväg!

ha en bra måndag, kram på er

min helg

fredag,
tränade först med Matilda på frikis, äntligen är man igång med den träningen också! efter träningen åkte jag hem och slängde i mig lunch sen stack jag vidare till Hedemora. på kvällen var jag ensam med barnen för mamma skulle bort, så de blev lilla melodifestivalen som gällde!

lördag,
började dagen tidigt och sjöng för Josefine som fyllde 9år! och eftersom mamma skulle bort idag med och jag fick följa med Tintin på kalas på brandstationen! det var full fart, alla barn bara sprang omkring och skrek och härjade man var skapligt trött efteråt, men de gick bra! direkt efter kalas åkte jag till Säter och hälsade på mina systrar. men någonstans på vägen mellan mina systrar blev de oroligt. min ena syster hade inte fått sms om att jag skulle dyka upp efter jag varit hos Bella så de blev lite liv och mamma åkte till och med ut och letade efter mig, haha! men allt gick bra till sist! väl hemma hos Alexandra bjöds de på hembakad pizza, MUMS! sen blev de tv-spel med max :)

söndag,
idag är det kalas för Josefine, och hon väntar och väntar .. haha otålig flicka :) sen efter kalaset går pricken hem mot Västerås igen och där väntar tvätten som måste fixas mindre kul men men. ja de var min helg i stora drag.
nu ska jag fixa musik till Josefine Ipod! pusshej!

f r e d a g!

yey, nu är det fredag igen, och jag är uppe vid åtta! konstigt eftersom  det är en ledig dag, men så kan de gå. när jag gick upp hade jag fått en fin överraskning av min Anton, han hade bränt skivan jag tjatat om hela veckan, blev så himla glad, tack igen älskling<3

idag ska jag börja träna på friskis, ska bli så skönt att äntligen börja träna där igen:) och efter träningen bär det av hem till Hedemora och mamma! 
å förresten, jag skrev igår om att våra saker från cdon inte hade kommit, det är inte så konstigt. vi gick in och kollad våran order på hemsidan och där hade de inte blivit registrerat när jag hade skrivit in adressen hit, så de har skickats till Hedemora dit pappa & jag bodde förr, så nu vet jag inte hur detta slutar. jag blir så trött! så vi får väl vänta en vecka till på grejerna .... då vet ni!


nu ska jag äta frukost och njuta av fredagsmorgonen!
vad ska ni pyssla med i helgen förresten? pusshej!

kall torsdag

brr, svinkallt att cykla till skolan idag, allt som kan värma åkte fram. men väl framme i skolan med allt varmt gjorde en svettig och äcklig, men bättre de än att frysa! idag har vi inte gjort så mycket i skolan, hade en intressant redovisning och sen satt vi i gruppen och diskuterade och tog fram frågor till fältstudien som ska göras nästa vecka. så det blev tidig dag idag mä, så nice! efter skolan vare bara att sätta på sig allt som gjorde en varm igen och dra hemåt! väl hemma läste jag posten och blev arg att inte våra saker från cdon har kommit än, pisspottor, kommer de inte imorgon kommer jag bli arg och ringa och säga ett och annat, haha! efter ha varit arg över de så tog jag tag i skolan för ett kort tag, drog igenom böckerna för att se ifall man kunde få in dom i exan efter de ämne vi valt, men insåg med ledsna ögon att de nog inte går, pisspotta på de med! efter att ha insett de satte jag mig här och drog på spotify och lyssnar på Amanda Jenssen´s nya singel happyland, å så bra! jag glömmer de jag var arg och ledsen på för ett kort tag :) måste även lyssna på John Me - run, som får mig på lite bättre humör.

jo vad händer mer idag?
ska snart titta på the hills på mtv! jag har nog redan sett avsnittet men vad gör de, jag gillar de ju! sen blir att pussa på Anton som för en gångs skull kommer hem tidigt! sen göra mat och ikväll ska jag träffa Matilda och Nikita, så det blir mys <3 jo jag ska också packa färdigt väskan för hemfärden imorgon! det är min dag. hur ser din ut? pusshej!