Välkommen till teknikskadade familjen!

Igår flyttade en ipad2 in till oss, hoppsan. En julklapp till oss båda, här hemma kör vi Apple rakt igenom, inga krusiduller äkta vara :) Vi är riktiga tekniknödar och de inkluderar även mig måste jag säga! Paddan som jag kallar den kommer följa med till Thailand fullproppad med film och serier så de räcker vägen dit, vägen hem och självklart därnere, kommer bli toppen bra:) På tal om Thailand så är det drygt två veckor kvar bara!!! Sjukt vad tiden går fort, längtar som en galning ska bli så nice att åka :) Annars då? Hmm jag jobbar på som vanligt, det är väldigt få barn på jobbet just nu så de blir korta dagar vilket gillas! På lördag är det nyårsafton som ni alla vet haha konstigt annars, blir en lugn kväll med middag och ett glas rött och skumpa vid tolv. Mysigt att det bara är jag och min käraste! Nä nu ska jag pilla vidare på våran padda. Ps. Tipsa gärna om en bra film! Puss

Dalarna

Mycket har hänt sen sist, Madrid resan var lyckad och det var jättemysigt och se staden och träffa Tessan :) Om
Ni har tur kanske de kommer bilder men de blir i ett senare inlägg.. Nu sitter jag hemma i Dalarna hos mamma och kollar på film och laddar inför morgondagen, julafton! Konstigt att dagen redan är här hur gick de till? Ska bli mys med jul här hemma sen i vanlig ordning åka till skinnsberg på juldagen och fira älsklingen som fyller 24 :) kanske blir de utgång också men vi får se hur det blir!

I onsdags tog jag sista sprutan inför resan! Åå nu är det inte långt kvar ska bli så sjukt skönt :)

GOD JUL!


typiskt

slutade tidigt idag vilket var väldigt skönt, var så otroligt trött idag kan vara någon förkyning på gång. inte så konstig med tanke på att man pussar och kramar om snoriga barn varje dag så det vore konstigt om jag inte blir smittad. igår var det lucia och självklart hade vi luciatåg med barnen, så otroligt duktiga var dem, en riktigt mysig eftermiddag. imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen för veckan i alla fall för mig, för tidigt på fredag åker jag och Ida mot arlanda och flyger till Tessan i Madrid! kommer bli så himla kul och mysigt. får se vad hon hittat på för aktiviteter :) bilder kommer efter helgen. så konstigt att det bara är en vecka kvar till julafton efter vår hemkomst! underbart. egentligen tänkte jag baka julgodis idag men vet inte riktigt varför det inte blev så.. velade som tusan när jag åkte från jobbet och nu sitter jag här och ångrar att jag inte åkte och handla allting som behövs sså typiskt mig.. suck. kanske ska tänka om och ge mig ut och handla in allting (!?) shiot vilket ilandsproblem.. herregud!

8år

idag för 8år sedan träffade jag min underbara sambo och jag är så otroligt lycklig.
tack för att du finns och förgyller min vardag älskade Anton. jag älskar dig !