aw stackars

försökte mig på ett nytt inlägg från iphonen nyss men det ville sig inte, det blev för mycket för mig och fingrarna, för mycket koncentration att skriva så ni fattade. så jag provar igen fast genom datorn denna gång.. hade min omtenta idag i matematik (därav min koncentrations bristen) och det känns bra, men vågar inte hoppas för mycket eftersom det kändes bra förra gången med och då gick det inte bra men håll tummen för mig nu! efter jag kom hem från skolan nu i eftermiddags hittade jag min sambo utslagen i sängen, i hög feber och frossa min stackars älskling. jag har visst smittat han.. buhu. jag åkte på feber i måndags och i tisdags var jag utslagen och borta.. det var hemskt. kunde knappt kolla utan bara låg i sängen och sov mest hela dagen. men nu är jag på benen men med förkylning och hosta men nu är det som sagt nästa som är utslagen så våra planer för helgen är inställda, blir att ta det lugnt och ta hand om min finaste <3

haha glömde ju ut bringa ett glädje tjut!

igår var det premiär på BIG BROTHER vilket jag gillade skarpt, ja inte själva upplägget på programet med Gry i spetsen för hon ledde det riktigt dåligt.. men att det äntligen har börjat igen är ju bra! haha. jag är nog en av väldigt få som gillar att det börjar igen med tanke på de som stog på aftonbladet idag, å nej det är visserligen inte alla svenskar som tycker till där men ganska många iaf, skit samma en skribent hade i alla fall uttalats sig om gårdenas program och jag citerar "-Big Brother är ett skitprogram med fullkomliga nollor som deltagare" men hallå har du någon gång sett på Big Brother? det är ju enbart nollor som är med, det är ju det de hela går ut på... och det är vi fåtal människor gillar helt enkelt!


vad tycker ni att big brother har börjat?

examensarbete.

jag vet att jag tjatar om att jag snart är klar, men stunt i de. tänk att jag snart är helt klar med min utbilning. det är så coolt men samtidigt skrämande, är jag verkligen redo kan jag verkligen detta? har jag egentligen lärt mig något? haha så konstigt att tänka sig att förhoppningsvis i sommar eller efter sommarn har jag ett jobb, de jobb som ajg pluggat till i tre½ år helt galet! men samtidigt som det är skrämande är jag otroligt stolt att jag kommit såhär långt i alla fall, ska inte hissa flagan för tidigt haha allt kan hända fortfarande. men med tanke på min dyslexi som jag fick i början av denna utbildning så känns det ofattbart, inte trodde jag att de skulle funka eller att jag ens skulle klara en tenta men jag har gjort det. jag har klarat många tentor utan större problem fast okej visst har det uppkommit problem det ska jag inte sticka under stolen med men jag har ändå tagit mig igenom det som varit jobbigt och kännst omöjligt men vill man så går det! jag har en del kvar att klara av men det ska bara funka, jag ska klara dom där jälka matte-tentorna! men nu när examensarbetet igång och det är mycket som ska in i huvudet och helst ner på datorn.. men jag har världens bästa medarbetare gällande detta arbeta så det kommer gå jättebra <3

Livet från min iphone 2

Återigen sitter min iphone klistrad mellan mina händer, solen skiner och det är fredag! Kan detta bli mer än bra:) Fick halvdag i skolan idag vilket jag tackar så mycket för. Pricken är hemma igen, efter ungefär två veckor på verkstad är den hemma igen med värme! helt otroligt att den äntligen är lagad och fixad tack tack. Så min fredag är verkligen bra! Ikväll ska jag hem till Evelina och umgås innan hon åker snart till USA och är borta i över en månad, så det blir att snacka skit och äta pizza ;) Det var nog de jag och min iphone hade att säga för idag tack och hej, ha en finfin fredag !!

gammal?

känner mig som en gammal tant, har så ont i min rygg så jag klagar smått hela tiden och åmar mig som en annan lite kärring men men sånt man får ta ibland helt enkelt, acceptera att man blir gamlare! idag är det alla <3 dag och den firas inte med pompa och stå precis, blev lyxfrukost och några kärleksfulla ord lite då & då haha. bara att Anton är ledig idag är ju bonus och lycka ett extra plus är att solen är framme och gör en lycka mitt i all stress och måsten med skolan den gör det lite LITE enklare. i helgen var vi en sväng till Dalarna och hälsade på, väldans trevligt! min helg har varit bättre än bra nu är man hemma igen och verkligheten också men det här kommer nog gå bra. idag ska jag försöka hinna med plugga lite matte, läsa till examenarbetet även pyssla om mitt hem och träna!... mer tid på dygnet tack!


mina nya vår&sommarbrills

oj vad hände?

helt plötsligt väller det inte kommentarer, gud så roligt! kul med nya läsare välkomna! det är många som frågar om min design och jag har inte gjort denna själv, länk till den som gjor denna design finns här till vänster längst ner. måste passa på att tacka för kommentarerna och hoppas ni stannar ;) puss

underbara helg

hallå vad hände med våren? värsta snöstormen ute, helt sjukt mycket snö jag pallar inte mer snö nu. men trots vädret tog jag bilen till skolan för idag hade vi möte med vår handlerade för examensarbetet och hon var super. känner jättebra och hon verkar vettig och jättebra:) så nu kan vi äntligen starta med skrivandet och altt, så skönt! imorgon är det äntligen fredag och jag ser farm emot helgen, både jag och min finaste sambo är helt lediga! helt fantastisk skönt med ledig helg med finaste <3 imogron inleder vi helgen med after work men M&M <3 väldans trevligt! sen lördag ska vi åka mot Dalarna och tärffa min kära familj, det ska med bli väldans trevigt. har inte träffat dem på länge så jag ser fram emot denna underbar helg.

tisdagen

två soffpotatisar framför molly mus! så här så min dag ut på jobbet idag. men ska ska sägas att det brukar verkligen inte se ut såhär..men idag var det lilla sjukstugan där så vi såg till att ta de lugnt i soffan hela eftermiddagen, tummen upp tycker jag :)

sola och bada i pina colada

dagen, har varit på skolan hela dagen och kompletterat ett arbete med min lilla grupp, gick bra men till slut gick ögonen i kors och huvudvärken bultade men det gick ändå bra. bokade en ny resa nyss med, weeei! eftersom vår Egypten resa blev inställt var det bara att leta reda på en ny och det var inte lätt. men idag hittade vi ett jättefint hotell på Lanzarote så den 8:e flyger vi iväg..längtar! nu kan jag äntligen börja shoppa lite till resan, haha :) 

morgondagen. jobb står på schemat men ska även försöka plugga lite. 



(en härlig Rhodos-bild)

en jättefin dag

helgen är snart förbi och min helg har varit helt okej!

i fredags tv:n erbjöd"på spåret" och inte så mycket mer.

i lördags
jobbade jag hela dagen å när jag kom hem på kvällen hade min fantastiska sambo lagat jättegod mat! kvällen erbjöd sen melodifestivalen och massa lördagsmys :) kvällen var väldigt mysig och bra.

söndag
solen sken så härligt idag & eftersom Anton jobbat natt skulle han sova hela dagen så jag bestämde mig för att åka till hälla med finaste Matilda, tack raring! det blev lite shopping, det gillas! eftermiddagen och kvällen bjöd på vecko-handling och tvätten, en riktigt söndag!

helg!

den här veckan har bara sprungit iväg, jag hann inte riktigt med. å nu är det fredag igen, gillar de! fast kvällen kunde ju varit roligare än vad den varit och kommer va, Anton jobbar kväll så han kommer hem inatt när jag sover, inte kul! men sånt är livet. imorgon ska jag jobba så det ska bli skönt att få något att göra ;) efter jobbet ska jag hem och tokmysa med min underbara Anton framför melodifestivalen! jag är så taggad för denna festival men jag fattar inte hur det gick till, jag har aldrig varit något riktigt fan av de men nu längtar jag liksom till imorgon kväll, riktigt konstigt! och lite läskigt, är detta ett tecken på att jag börjar bli gammal? haha vilken tanke, bara för att man är gammal måste man gilla melodifestivalen vet inte riktigt vart jag fick de ifrån men jaja. annars idag då har jag varit på föreläsning och senn jag kom hem har disken fått sig en omgång och ICA haga ett besök och har nu ett glas coca cola i handen mitt fredagsmys:) nu: "på spåret" & coca cola!

det går åt helvete nu..

matte-resultatet var inte det minsta kul. så otroligt besviken, det kändes bra efter tentan men icke.. ännu ett till u till högen.. och inom kort kommer en till att läggas till högen, PISSPOTTA! nästa vecka kommer nämligen nästa matte-resultat och de kommer visa samma resultat som idag för den gick inge bra alls.,. jag orkar inte det här, känner bara stressen kommer över mig som en stor våg & suger musten ur mig. fan fan fan ! det är för mycket nu hur fan ska det här gå till?? hur mycket kommer jag klara av, hur mycket mer kan jag bära. jag är så himla liten och svag just nu, :´(

Direkt från min iphone

Japp jag älskar min iphone kan inte gå utan den, måste alltid ha den nära mig så jag kan, blogga, facebooka eller bara kolla nyheterna så praktiskt och så bra haha! Idag var det skola hela dagen fick till och med äta lunch på bussen för att dom lagt schemat så konstigt tack för de. Nu ikväll fick vi ett mindre kul besked fast i sig är det bra, våran resa till Egypten är inställd! Alla resor dit är nu inställda och flygen drar igång igen efter de. 29/4 som de ser ut nu i alla fall! Så jobbigt att de blev som de blev men inte kul att vara där heller när det är sånt här kaos! Så nu har vi kollat runt på andra resmål och har nog hittat ett eller två men vi vet inte ska höra med Fritidsresor om vad som händer nu och vad dom säger innan vi gör annat.. så de är bara att vänta och se. Imorgon är det skola igen och hela dag igen, suck. Men har varit duktig och läst på de vi ska ha läst och nu äntligen faller böckerna mig och innehållet i morgondagens lektion! Så jag ser fram emot de haha. Imorgon bitti ska bilen in på verkstaden IGEN!! Japp ni läser rätt bilen är fortfarande inte lagad och imorgon ska dom fan laga den! Vi har krävt en låne bil denna gång så de är ju skönt att kunna ta sig överallt i alla fall eftersom bilen kommer säkert vara inne där en vecka drygt .. smått irriterande att de aldrig blir bra men nu håller vi tummarna att de blir bra:) även att jag klarar matten som förhoppningsvis kommer imorgon! Nej nu är det godnatt!

åhoj!

igår tog jag tag i mitt liv och började skriva på en tenta, precis den tentan jag skrev om i förra inlägget. vet inte vad som hände men någon i mig gav mig en smäll och sen satt jag vid datorn och skrev, heja mig! idag står jobb på schemat och som vanligt är jag inte alls pepp, känns hemskt att säga det varje gång men en del av er förstår varför det tar emot varje gång. men det är skönt i slutet av månaden då lönen kommer haha! men det är bara att bita ihop och försöka göra det bästa ut av de! annars mer idag kommer inte mycket hända, Anton är ledig så ikväll får man i alla fall se och umgås med honom, tummen upp! blir nog att ta igen vissa program som vi missat och plugga lite:)