Helgen

Då har den helgen börjat lida mot sitt slut & som vanligt försvann helgen väldigt snabbt, dagarna bara flyger iväg inte minst när sambon är ledig. Men helgen var mysig, fredagen bjöd på en tripp till shopping centret, Meja älskar ytan och allt folk men skötte sig så bra :) Lördagen bjöd på dop, min kompis Ida och hennes sambos son skulle döpas, Max Deniz! Jättefint dop och trevligt & gott fika efteråt även här skötte barnen sig exemplariskt! Med tanke på att alla nya ansikten och barn, så kul att se :) Efter dopet bar de iväg mitt Skinnskatteberg, ett besök hos farmor och farfar väntade! Oj va Meja älskar att vara där, vår solstråle! Så de blev tacomiddag och övernattning! 

Nu är vi tillbaka i Västerås och i veckan blir de att fixa allt de sista inför Veras   dop på lördag! Mer fix än vad man tror...


Hade! 

PS. Vera vände sig för första gången igår!! Hihi duktiga tjej!! 







Dop

Vi är i full gång med förberedelse inför Veras dop nästa lördag! Mycket att tänka på och komma ihåg! Men de kommer bli så bra, mysigt att samla våra familjer, händer inte ofta! Så vi ska njuta och ta vara att ha nära & kära när oss en sådan dag! Tacksam att dom vill dela tillfället med oss, fina minnen och betydelsefullt. 


Hänt lite sen sist, vi har varit med i en budgivning..som vi dock förlorade! Så trist...vi är instort behov att hus, eller snart är vi verkligen i behov! Nej, vi sk inte h en till bebis men vi bor i en treanoxh växer ur den snart! Sen längtar vi så efter hus, tänk att bar öppna dörren å låta barnen springa ut! Eller att dom kan sova ute på altanen, något jag längtar efter! Nu har vi tusen trappsteg som vi ska ta oss ner & upp..inte kul när tvååringen ibland inte har lust att gå. Så vi får helt enkelt leta vidare och hoppas de dyker upp ett ännu bättre hus!! 

Tack&hej! 

Ta varje stund som den vore den sista.

Igår fick vi vara med om att ett liv kan vändas upp & ner på bara några timmar...! Så konstigt hur ett liv kan sluta så snabbt utan förvarning.. Igår lämnade en väldigt fin människa vår värld, vila i frid! Våra tankar går till den drabbade familj ❤️❤️ Allt kommer känns så konstigt from nu och de är så himla svårt att greppa. 

Efter man varit med om något sånt här kommer jag verkligen ta mer vara på livet, varje minut, varje timma med nära & kära, ge uttryck för mer känslor än vad man gör! 

När något sånt här tragiskt händer är de skönt att ha två flickor som gör en varm och glad, framför allt att dom finns för den nära i familjen som behöver deras värme och kärlek i den här situationen! 

Vardagen går ändå vidare och alla dess innehåll, idag är se besiktning av Vera! Ska bli spännande & se hur mycket hon väger denna gång och hur lång hon blivit, känns som om hon bara stuckit iväg i både vikt och längd! Gosungen! (Imorgon blir hon FYRA månader!)

Meja är som vanligt på förskolan och som hon älskar de stället, en pedagog sa imorse att "Meja är alltid så glad, är med på allt och nyfiken, så härligt att se"! Det var kul att höra, men Meja är en gladunge för de mesta (hihi) & snart fyller hon två år!! Det är helt galet vad tiden går fort, vår stora tjej! Storasyster!

Dags att rusa till BVC. 
Hade!