visst händer de saker här ..

läste nyss i lokaltidning på nätet om en misstänkt bomb på bil .. hörde också att dom "varnat" på tv att alla i västerås ska hållas inne, det var väl att ta i, helst när det händer på Råby en bra bit från mig och många andra :P så visst händer de saker här,. skulle dock inte tycka de var lite spännande om jag bodde i de området just nu,. 

ikväll kommer mina brudar, som jag saknat dom! de blir fruktsallad och massa prat , MYS :)
happ de var min uppdatering. puss

kort vecka.

ny vecka på praktiken, andra veckan med andra ord. vi ska sammanlagt ha fem veckor fast med en veckas uppehåll eftersom skolan har påsklov (och en den i klassen har skola som praktikplats) så nästa vecka är det skola igen och tentaplugg med Ida. men denna vecka är det en kort vecka, ganska skönt måste jag säga ;) haha eller det är en dag mindre bara, men det kommer gå fort. på torsdag åker jag till Skinnskatteberg hem till svärföräldrarna och älsklingen. skönt med lite lång ledigt, men det blir fram och tillbaka eftersom det är påskbord här och där, först i Skinnsberg på lördag sen hem till mamma på söndag. gillar påsken, de betyder att man får träffa alla där hemma, alla syskon och familjer, det gillar jag! 

usch vilken grå och trist måndag det blev idag, regnar ute blä! idag blir det en lång måndag, börjar om en halvtimme och slutar halv sju i kväll .. puh. så ikväll kommer jag vara skittrött, kommer nog somna tidigt.
oj, måste ner till källaren och rota fram gummistövlarna:) cya!

kärlek för hela slanten.

min helg har varit helt fantastisk. 

det började med en ganska lång dag på praktiken, men dagen var kul och bjöd på många godsaker:)
i tre veckors tid har min praktik haft ett tema om Somalia och i fredags var det slut fest, det bjöds på mat från Somalia och dans, å herregud vad god mat det var! jag måste lära mig att göra sån mat :) efter praktiken mötte jag upp min älskling på stationen och tog bussen hem. när vi kom hem gjorde vi mat på en gång för jag skulle iväg till en i klassen och dricka lite vin med några tjejer från klassen, det var trevligt men ganska segt alla var så trötta efter praktikveckan så jag drog hem runt halv tolv slocknade direkt i sängen. 

i lördags var det en ganska tidig morgon som bjöd på en promenad och nybakat bröd från affär'n. sen drog vi ner på stan och gick runt och kollade. bjöd min käraste på thai lunch. på kvällen gjorde vi jättegod mat som bestod av fläskfilé och potatisgratäng, mycket gott! sen kollade vi på senaste Johan falk filmen, en riktig myslördag! 

idag söndag händer inte så mycket, storhandla och träning. 
det var min underbara helg <3 tack älskling :) PUSS



då var onsdagen snart förbi ..

ännu en dag gjord på praktiken, idag var det en ganska okej dag, fick verkligen jobba med konflikthantering, helt sjukt vad alla var osams HELA TIDEN, så himla drygt! men hur kul är det och veta egentligen, ursäkta för de :P 

efter praktiken var det hem och packa träningsväskan och iväg till ett intensiv pass på frikis och svettis & ja trodde jag skulle svimma men skönt när det väl är färdigt :) nu sitter jag framför tv:n och bloggar och myser framför "halv åtta hos mig". 

snart är onsdagen slut och om två dagar kommer min älskade sambo hem över helgen, längtar som sjutton! inte min grej att vara sambo på halv tid, inge kul alls!! men i helgen blir det romantisk middag för två och filmmys och kramkalas såklart <3 fast på fredag kväll blir det vin och ost med några brudar från klassen. 



här vare tyst.

oj, inte uppdaterat sen i fredags, illa! 

som ni läst tidigare var killarna hos oss i helgen, hände inte mycket, helgen gick väldigt fort. vi tog de lugnt och tittade på lite nya filmer och bara myste :) 

i måndags började praktiken och det känns helt ok. min riktiga handledare är inte på plats av privata skäl men jag hoppas hon snart kommer tillbaka, har en lite små tjurig pedagog som handledare nu, men jag överlever. men att vara på praktik känns lika "illa" som förr, eller illa är väl att ta i kanske, men det känns lite trist och jag vet inte ifall jag är helt fel ute eller om jag bara är "trött" på stället eller om det är så illa att jag inte trivs där... jobbigt när man inte kan sätta fingret på vad det är!! nej, fy vilket tråkigt inlägg det blev nu, bäst å sluta!



så var de gjort.

nu är salstentan gjord och det känns helt okej!

idag kommer alla mina killar hit och hem, både stora som små :) om dryga timmen dyker Tintin och Jerry upp, 
sen ikväll kommer min älskling hem! som jag längtat, har ju blivit sambo på halvtid och det är inte i min smak.. men det är sånt man får stå ut med i livet. ikväll blir det pizza, vin (cola för dom små) och massa mys med mina killar. 

nu måste jag plock undan här hemma. puss

vill köpa



en ny rubrik som kanske kommer synas mycket, behövs lite mode i min smak i bloggen.

helt slut!

shit, helt utslagen .. har suttit i skolan från halv tio till fyra och ja jag har pluggat! ska dit imorgon igen och plugga.
efter skolan stressa jag iväg på en grej som i sin tur drog ut lite på tiden och jag fick gå fortare än benan klarade, skulle vara hemma vid fem för då skulle ida hämta mig för att att senare dra vidare mot BV för att träna ett intensivpass! jag känner att jag lever. sjukt drygt! borde ta hand om hemmet, kläder överallt och disk till taket .. (okej inte direkt till taket, men mycket) men jag orkar verkligen INTE. så ikväll blir det soffan!

puss

måndagen

idag var det skola, halva dagen. gick upp trött som tusan men kände ett måste att gå eftersom de skulle gå igenom tentan och den kommande praktiken.. men herregud vad onödigt det var. gav inte ett skit! dom pratade om så simpla grejer som vi redan vet och kan! så ja dagen var så trist! men jag satt i alla fall kvar med gruppen och försökte plugga inför tentan, men det gick sådär. så vi gav upp halv tre då jag blev hämtad av Anton. vi åkte till Hälla och tittade lite,. hittade en bh på rean, gillar de! köpte även en ny produkt av syoss, hoppas den är bra:)

å Anton berättade en mindre kul grej idag ... en sak som vi helt glömt av. jag skäms! vi kommer nämligen vara bortresta när hans lillebror tar studenten, hur dumma får man bli som inte tänker på de ... jag har så dåligt samvete och skäms som en liten hund..usch! men tyvärr inte mycket att göra åt nu,. :S 




tillbaka i Västerås.

jag har egentligen inte något vettig att skriva.. men tänkte på nått sätt uppdatera i alla fall ...

som ni läst tidigare var jag hem till hedemora i helgen, det var kul och träffa familjen, synd bara att Alex inte var hemma, men får träffa henne vid påsk :) i hedemora hände inte mycket, gick på loppisrunda med mamma och barnen, fyndade inget speciellt, köpte bara två pocket böcker.. annars hände inte så mycket mer, lite mys framför tv:n och mycket prat om dit&dat :) mysigt! 
nu är jag hemma igen, och Anton är och jobbar, mindre kul! på tisdag börjar han vara i fagersta ett x antal veckor :S
kommer bli lite jobbigt men det är bara att bita ihop! annars äre lungt här hemma, ska plugga hela veckan inför tentan på fredag! hoppas det går vägen ... håll tummen! 


det var det för denna gång. cya!

dagen innan fredag.

iiih, imorgon är det fredag! imorgon bär det av mot hedemora, ska bli skönt och komma hem ett tag och träffa familjen lite :) 

för er som har fejjan kunde ni se att vi nu bokat en resa, äntligen! har snackat om de senn i sommars och nu tog vi tag i de. vi ska åka till Grekland närmare bestämt Faliraki som ligger 1,5mil från Rhodos stad. kommer bli så härligt och göra något nytt med min älskling. jag älskar äventyr och nya upptäckter, kommer bli konstigt att åka utomlands utan att mamma eller pappa är med, haha! ska bli spännande och uppleva underbara Grekland med Anton :)
var på Grekland när jag var liten och minns dom vita husen med blåa knutarna, så jag ser verkligen fram emot att åka dit igen! 

det var min uppdatering för nu. puss!

kan inte du ge mig 1 miljon?

tänk vad nice allting vore om man var miljonär! just nu vill jag bara ha och ha och ha ... jag vill uppdatera min garderob och ja köpa en massa nytt till hemmet osv, haha! men just nu får jag helt enkelt sluta gnälla och vara nöjd med de jag har och äger. 

idag är det verkligen fint väder, det gör en glad och mindre gnällig. i morse tog jag tag i vårat källarförråd, tungt men välbehövligt. och ännu mer välbehövligt är det när man egentligen borde plugga, tänk vad mycket roligare allt annat blev! men nu kommer man i alla fall in i förrådet och eftersom jag ska hem till Hedemora i helgen, och rensa vinden hos pappa måste jag göra lite plats för saker därifrån! ja som ni precis läste ska jag som sagt hem till Hedemora i helgen, Anton jobbar natt så jag passar på att dra mig hemåt och hälsa på! 

denna solig dag vet jag inte vad den bjuder på, kanske ska ta tag i en bok och plugga men vi får se, haha. jag är en oduglig student, inte den bästa i alla fall :P jag ska i alla fall träna! & ikväll ska jag och min käraste titta på sista Stig Larsson filmen, skulle ha gjort de för länge sen men har bara inte hänt, men bättre sent än aldrig!

2 inlägg på samma dag!

uh, hur kan det komma sig(?) 

idag var det skola som sagt, å herregud vilken tråkig lektion, musik hade vi idag., och ja man kunde tro att vi var barn. kändes lite obekvämt men det var bara att gilla läget. när jag kom hem tog jag tag i mitt cv och personliga brev, måste ta tag i sommarjobbs sökandet., jag vill gärna jobba på en förskola i sommar men jag tror chansen är liten men måste i alla fall försöka! har tagit fram 6 förskolor som jag ska skicka till, så håll tummen!

igår tog även jag och Anton tag i våran utlandsresa, vi sökte runt x antal timmar, haha! man kan verkligen sitta och titta hur länge som helst, men än har vi inte hittat den rätta resan! men jag tror vi måste sänka våra små krav :) 
annars finns risken att vi inte kommer iväg alls, men det löser sig nog:) 


Å vet du vad? <3 min Anton är helt fantastisk !

nya tag!

det var den helgen de,
fredag: var iväg till Erikslund med Matilda och svängde runt :) sen var det dags för jobb för min del, och direkt efter jobbet åkte vi till Skinnsberg för att fira Gustav (Anton's bror), det bjöds på god mat, skratt, roligt spel och en god efterrätt! 
lördag: vi åkte hem rätt tidigt från Skinnsberg och väl hemma gjorde jag ingenting ... satt och glodde. Anton gick ut för att festa på kvällen och jag var hemma framför melodifestivalen med chipsen :) 
söndagen: jag och Anton åkte och storhandla våran söndags göra :) och så bakade vi bullar med vaniljfyllning, supergoda! :) på onsdag ska vi baka igen :) 

nu måste jag rusa, skolan väntar! 


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

biljetterna beställdes nyss!!! LADY GAGA den 7maj i globen, så coolt! jag och Ida kommer få en så himla cool upplevelse , iiiiiiih! yber lycklig!!

börjar lida mot sitt slut..

på veckan! denna vecka har varit skön och lugn, har bara haft en skoldag som då var igår. 
så idag tillbringade jag min förmiddag hemma hos Bea och Felix, det bjöds på skratt, kaffe, supergod kaka och mycket mer :) sen efter de bjöd jag in mig själv hem till Matilda, det var mycket trevligt! jag fick även med henne på träning på rocklunda, så nu kan hon och jag verkligen slappa och luta oss tillbaka i soffan ikväll :) 


imorgon är det fredag idag, och det innebär jobb och sen iväg till Skinnskatteberg och gratta Gustav (Anton's bror). blir nog övernattning och på lördag blir det lördagsmys för mig själv, Anton ska ut så jag ska passa på att se filmer han inte vill se,. haha! måste passa på vettja!

sjukt avis!

idag hade vi en lång och ganska små tråkig dag i skolan, småsega föreläsningar och inte mycket till värde. 
men klarade av dagen i alla fall trotts att jag även var snortrött! efter skolan tog jag tag i min garderob och rensade vilket jag tycker jag göra väldigt ofta, men denna gång var jag lite hårdare, ska slänga en massa och har även lagt ut lite på tradera:) skönt och rensa och får ordning på garderoben. 

ang. min rubrik så är Anton iväg på fotbollsträning och idag skulle dom bli bjudna på smörgåstårta för dom skulle ha något möte, snacka om orättvist! jag bad han ta med en bit hem, men han vågar nog inte haha :) skulle inte jag heller gjort men ändå, jag är så sjukt sugen på de, så otroligt gott! mmmm! har du en bit över, varför inte ge mig?;)

självstudier.

ja ni förstår själva som rubriken lyder, självstudier, tror ni själva att jag pluggat som jag så fint skrev igår? NEJ!
Jag och Anton har äntligen varit och storhandlat, vi smet även in på IKEA och köpte nya gardiner till vardags rummet och jag gillar't! nu är det mycket finare än innan:) 

ang, om Lady gaga konserten, släpps biljetterna på fredag läste jag nyss på en annans blogg, så jag måste vara beredd:) jag hitta ett ställe som hade förhandsbokning och deras biljetter kostade runt 1200, (dom bästa plasterna då) men jag vill verkligen gå och min kära Elin vad grymt pepp! så om jag får bestämma så ska vi åka dit!! :) 



ny vecka.

måndag igen och första mars! 
idag ska jag till skolan en sväng och plugga med gruppen inför tentan.. sen efter skolan blir det att gå och träna.
imorgon är vi lediga, eller okej vi har självstudier, så jag måste väl fortsätta att plugga lite inför tentan. å imorgon får jag äntligen umgås med Anton igen eftersom jag knappt sett han denna helg:) 

åh jag läste nyss på aftonbladet.se att lady gaga kommer till globen i maj, närmare bestämt den 7 maj, någon som vill med mig? skulle vara så häftigt att se henne live, men jag är väl den enda som tycker de :)