avklarad..

nu är äntligen tentan gjorde och stressen har lagt sig.. det var en ganska tuff tenta men det känns ändå okej. så jag håller verkligen tummen att det går bra. men vågar knappt hoppas. men om minst 20 vardagar får vi resultatet.
nu när ena tentan är avklarade ska man börja med nästa, fast den är en hemtenta och det är skönt. fast just nu tar jag helg och lägger skolan på hyllan för en dag eller två.
idag börjar Anton på sin nya arbetsplats, som jag kanske nämnt fick han en anställning i Fagersta mindre kul! så idag började han där, så i helgen blir en tråkig helg för jag jobbar och han jobbar, så vi kommer knappt se varann i helgen.. men det är sånt man får leva med. men lycka till på första dagen älskling!

stressad och nervös.

nu har jag ännu en gång bytt design, jag tror jag byter varannan vecka men nu får det vara såhär ett tag. fick lov att byta och fixa för man kunde tydligen inte kommentera min inlägg innan, men nu tror jag det går! så heja på:)
idag har jag pluggat inför morgondagens tenta, saltenta dessutom inte min starka sida direkt.. men tack vare min dyslexi får jag i alla fall 2-3 timmar längre skriv tid. fast vet inte om den hjälper så mycket när jag väl tänker efter men nu är det så i alla fall :) imorgon 08.10 slängs proven fram framför oss förvirrade studenter.. så det är bara att ladda pennan med stift och packa ner suddet och tänka ut någon bra sals snacks att ta med! men jag känner att magen nu börjar spinna på och att stressen göra sig påtaglig, haha de roliga är att jag känner av de genom öronen, så kul kanske det inte är men jaja...(sido info)
jo, förresten, idag tog jag en liten paus från pluggandet och drog ner på stan för att byta en sjal och köpte en annan, nere på stan hittade jag också en skjorta som jag tittat ut och idag sålde de ut den billigare, och det var taget! 

nej, nu måste jag ladda och försöka lugna ner mig lite... men håll tummarna imorgon!

överfullt

Yes, äntligen funkar de att blogga från min iphone! Idag var de skola och matematik som stod vid dörren, och nu är mitt huvud smått överfullt! Men imorse var jag duktig, gick upp med tuppen och drog till gymmet, grymt skönt att göra de på morgonen knappt nå folk som störde min rytm eller tog mina maskiner, haha! Puh, imorgon är det ännu mer matte som måste räknas, tentan börjar närma sig och jag hållet verkligen tummen för att de går vägen! Gör de du med, snälla?! :)

behöver lite hjälp...

är ute efter en ny väska, nu jag har hittat två som jag tycker om..
men kan inte bestämma mig för vilken jag skall beställa, vilken tycker ni?

usch!

min mindre roliga måndag ...några tårar har fallit och stressen har kommit för länge sen.
matte-tenta på torsdag och det känns sådär . den största frågan är varför jag ska lära mig detta.
den andra frågan.. hur ska detta gå? men måste tacka min fina sambo som hjälper mig fast jag sitter sur och tjurig som en annan tonåring, en fruktansvärd fjortis med armarna i kors och små trotsig!
fan jag skäms över mitt beteende, INTE okej!


ledig helg!

den här helgen är vi båda lediga igen och det är så himla skönt! igår passade jag på att åka hem till Dalarna en sväng över dagen bara och det var värt den små hemska bilresa hem.. ursch. hatar att köra i mörker och jobbigare är det när man inte ser vart vägen slutar på kanterna pga vägarbete, fy! men det var skönt att komma hem till min fina familj, dock fanns inte Lynn på plats men istället födde hon en liten son! haha, alla flög verkligen upp när sms:et kom om den roliga nyheten och vi blev smått uppspelta, men så kul! :) 
idag har vi mest åkt runt en massa och fixat inför ikväll, då Antons familj kommer på middag! har stressat fram tills nu men nu ligger jag nog i fas med allt och kolar ner mig med en xider:) haha hemskt att kola ner med alkohol men så blev det idag!
tog knappt nå bilder när jag var hemma men några som jag kan bjuda på,
här är en liten skara av mina underbara syskonbarn <3

mitt i veckan

har egentligen ingenting vettigt att skriva, har blivit dålig på att uppdatera...
idag var det skola igen men bara halvdag i e-tuna. det var en hyggligt bra föreläsning men läraren är lite små trist och seg, men förmiddagen gick snabbt och vips var man hemma igen. tog tag i städningen på en gång, tog tag i köket som verkligen behövde träffa dammtrasan och skurhinken! dammsugaren fick även en dejt med golven, tummen upp! lägenheten fick också en nypa frisk luft men fick dock in en oinbjuden gammal fluga som nu surrar runt i hemmet och gör mig smått galen men smällar man får ta! snart är iallafall lägenheten helt städad och klar inför helgens besök, det är bara lite kvar att pyssla med. igår fick förresten mina fina murgrönor flytta in från balkongen in i värmen igen. (kanske var ovärt att veta men nu fick ni veta iallafall!) 

nu ska jag ladda för en helkväll i soffan framför bra program! 


dags att uppdatera

har som sagt jobbat hela helgen och ska även jobba idag. helgen har bara rusat iväg trodde de skulle bli jobbigt att jobba men det gick fint. igår var det valdag och såklart var vi iväg och rösta innan jobbet, det var vi & pensionärerna just då, haha :) på kvällen var vi hembjudna till Matilda på valvaka!
idag är det jobb som sagt men resten av veckan är fri från jobb, ganska skönt! ska storstäda mitt hem inför helgen för då kommer Antons familj på familjemiddag, så det måste vara snyggt och rent tills dess:)  annars i veckan blir det också att plugga, en salstenta närmar sig och den skrämmer mig...buhu. 



fredag

idag började helgen, och jag startade dagen med ett träningspass på gymmet. det blev ett ganska hårt pass men så skönt efteråt. men nu har jag dock jävligt ont i min ena arm,. hoppas det går över snart! efter gymmet åkte jag och jobba och behövde bara jobba tre timmar, tack för de:) men kvällen blir nog mindre rolig, Anton är ute med sina polare så jag får en ensam kväll med Idol och dylikt, så trist! men imorgon får vi en kväll tillsammans och då blir det tacokväll, yammie!

jo förresten! jag har inte visat er våra nya lampskärmar som vi äntligen har köpt, det blev SÅ bra och det blev genast mycket trevligare. bättre än dom lila vi hade innan!

skolveckan slut.

idag var det skolan mellan 13 och 16, det var en otroligt tråkig lektion, den handlade om miniräknaren.. ja ni kanske förstår själva hur ointressant och hur ofokuserad man var till slut, bah! men nu är skolveckan slut, är ledig i morgon iallafall från skolan, ska dock jobba HELA helgen, alltså fredag, lördag OCH söndag OCH måndag, halleluja! och bland allt detta jobb ska jag även plugga lite.... men det ska nog gå bra!

puh, vad jag saknar min fina familj, alla mina underbara syskonbarn som jag är så dålig att hälsa på (förlåt!) och såklart mina fina systrar, mamma & pappa, jag saknar er alla<3 men jag hoppas min tid finns där snart så jag kan åka hem och kramas. men just nu hinner jag inte riktigt med, pga jobben och plugg:/  

& hallå! på söndag är det valdag och ligger just nu och glor på debatten på fyran, och jag har nog bestämt mig vad det blir att kryssa på valblanketten! glöm ej att rösta!!

ånej!

jag tror ja kommit till en punkten i livet då jag får ont i huvudet när jag inte druckit kaffe under dagen.. det är illa! 
vart är livet på väg, haha! dag var det skola igen och vi hade examinerade seminarium, alltså en diskussion i mindre grupp som betygsätts. eftersom adlibris vägrade ge mig min bok i tid, kom jag dit utan bok och knappt påläst, så illa jag vet, ska inte hända igen! men det gick nog bra fast det kändes inte som de.. efterskolan blev det gymmet, det var väldig skönt, knappt nå folk där, det gillas!

dags igen!

www.hiilen.blogg.se kör en ny tävling !! & givetvis måste jag vara med & kanske du med? :) spring in på hennes blogg se hur du ska göra och läsa hennes fina blogg, väldigt bra:) men synda inte långt kvar innan tävlingen avslutas !




äntligen!

idag kom jag äntligen iväg till gymmet och förnyade äntligen mitt kort, så nu kan jag träna hur mycket jag vill i 6 månader framåt, gillar´t! idag är jag ledig och hade hoppats på att lite litteratur skulle kommit men icke, så jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. bör väl ta disken (som egentligen är Antons) men eftersom jag är så SNÄLL så kommer nog den vara borta när han kommer hem. istället för mina böcker kom fick jag istället några smakprover från ett nytt smink från TiKei jag tänkte test, har hört/läst om att det ska vara jättebra. när jag testat kommer ni få veta hur det var:) 

ett inne & mysa med film väder!

igår var det dags för min och Matildas fest och till en början hade vi tänkt/bjudit en hel del vänner och vi hyrde en stuga för att de inte skulle bli för många här hemma i lägenheten... men allt fler tackade nej. till slut sket vi i stugan och var hemma hos Matilda, det var trevligt! jag fick även en liten present av Tess & Ida igår, en skjorta jag tittat på och gärna ville ha, jag blev verkligen superglad tack igen! :)

idag är man lite trött och har en lätt huvudvärk:) och vädret säger mig att man ska vara inne och mysa och kolla på film idag och jag håller nog med!

vad arg jag blir!

igår skulle vi inhandla lite smått&gott till våran lya, men för att det skulle bli extra bra och snyggt var det en viktig sak som skulle inhandlas först, en tavla. vi har nu sprungit in och ut på IKEA i Västerås tre gånger denna vecka, (stamkund!) vi hade hittat den perfekta tavlan och den fanns inte inne ena dagen men skulle komma in dagen efter enligt en personal.. visst tänkte vi och laddade till näst kommande dag och sprang in på IKEA och skulle handla tavlan MEN den fanns inte och den skulle heller inte komma in förens om FEM dagar... buhu. ledsen och besviken lämnade vi IKEA och åkte hem.. kollade runt på nätet och såg att den fanns på Barkarby IKEA så vi beslöt oss att åka dit igår för att äntligen få våran tavla vi smått dreglat över ett tag! å där på IKEA Barkarby fanns den vi tog den snabbt och mer eller mindre sprang till kassan och betala den, sen direkt tillbaka till Västerås och in på IKEA där, för nu skulle vi införskaffa oss ett nytt matbord, YEY! vi gick in bakvägen (via kassorna) för att snabbaste sättet komma till lagret och vi kastade en snabbblick åt tavlorna och där ligger tavlan vi nyss köpt i Sthlm, jag blir så jävla irriterad! dagen innan sa dom att de skulle ta fem dagar innan den skulle komma in igen, GAH! men vi fick en utflykt till Sthlm så det var väl bra! 
nu har vi satt ihop bordet och alla stolar och ikväll ska tavlan upp och jag är så nöjd! det är så fint! 
känns konstigt med ett lågt bord (hade ju ett "bra" bord som var högt)  men jag är supernöjd! bilder kommer närtavlan är på plats!  puuh!


idag är det äntligen fredag och både jag och Anton har en ledig helg tillsammans, sweet! 
fast jag jobbar idag men han skulle ändå iväg på någon poker grej, så fredagsmys för mig själv! men imorgon är vi lediga och då blir det fest med fina vänner, det ser jag fram emot! :)

mer & mer & mer

här hemma händer det bara mer och mer förändringar! idag blir det en tripp till IKEA och införskaffa lite nytt och roliga ting, ganska stora planer på gång och det kommer bli så snyggt! har börjar tagit in blommorna från balkongen (mina stora murgröna) som ska få en fin plats över hösten och vintern.. men vart (!?) det är väl det största bekymret just nu, patetiskt! känns som om mitt fokus ligger lite fel de borde egentligen ligga lite mer på skolan och böckerna men hittar inte riktigt den motivationen .. blir smått galen för jag borde plugga mer än vad jag gör måste bli en skärpning från min sida..!
dags att skriva inköpslista och sen matdags!

höstvärme!

hösten har kommit allt närmare eller närmare bestämt redan anlänt. tycker det är ganska härligt med höst, finns inget mysigare än när solen är framme och löven är lite små rödgula, det är supermys! här hemma händer det också lite saker, har fått hem hyllan och den är färdig pysslad och klar:)jag är nöjd, bild nedan!




pass på, en tävling!

gäller och passa på, en väldigt fin vinst som kan bli min eller din (?)
självklart måste jag vara med och tävla, heja mig!

tävling hos, www.hiilen.blogg.se !

andra kursen

idag började min andra kurs (läs&skriv inlärning) precis som förra terminen kommer vi läsa två kurser parareellt en matematikkurs och denna som började idag,. läs&skriv verkar intressant och något som man kan ha stor nytta av, medens matten verkar både tråkig och svår... men lärarna är bra så det överväger det hela. har i och för sig inte börjat matten än så jag kan väl inte säga så mycket än. 
idag hade jag skola som sagt och efter det åkte jag ner på stan och fixade tyg till våran hylla som pappa fixat till oss som ska stå i köket, eftersom vi ska ha saker i skåpet som inte är så snyggt om det syns, så jag måste pyssla ihop ett draperi, jag lovar att bild på hyllan kommer inom kort, måste bara snygga till! men det kommer bli super bra:) imorgon har vi sovmorgon, börjar 13.15 så eftermiddags lektion står på schemat lite små drygt men då hinner jag fixa lite innan skolan.. ska dels köpa gym kort! äntligen ska jag kommer igång på riktigt med träningen som jag längtat de här går inte längre :P

å ska springa ut i köket och göra varm chocklad nu!