gah!

idag har dagen varit så tråkig och seg, har pluggat lite smått men mest bara gått runt och försökt komma på något roligare att göra .. men har fortfarande inte kommit på något :P skulle ha varit lite roligare om inte de var så mycket snö så man kunde åka till ikea eller nått och glo.. men eftersom dom inte vet hur man plogar i denna stad så kan man knappt ta sig fram med hjälp av fötterna så att försöka ta bilen finns inte! så här sitter jag i min sköna fatboy (stor sitt puff) snart kommer förhoppningsvis min älskling hem, så det händer nått!

imorgon är det helg igen, yey! älsklingen ska inte jobba på hela helgen så jag får vara med honom hela helgen <3
imorgon ska jag bjuda min käraste på middag som en grattis till examen i efterskott, så jag hoppas de går vägen och kommer smaka gott ;) 

haha, ja det här inlägget var ju lite off, cya

jag vill så gärna ha!

idag var det skola igen, halv dag som vanligt :) så skönt med korta dagar. imorgon är vi lediga eller tanken är självstudier, men blir lätt annat! efter skolan var det bara att pulsa hem i snöstormen, dom vet inte hur man plogar i den här stan .. så man hade ju mycket att ta sig igenom :p när jag kom hem tog jag tag i hemmet och städade lite, alltid skönt när de är klart ser ju ut som ett hem :)


å jag satt nyss på blocket och tittade på jack russell. vill så gärna ha mig en liten valp, dom är så extremt söta :) men jag får nog drömma lite mer, för en hund kommer nog inte in här i lägenheten på länge eller överhuvud taget .. (?) men drömma kan man! 




ey, hej bloggen :p


idag var det skola igen, i e-tuna .. drygt att pendla speciellt när dom tagit bort tågen, så får man ta buss. fast det är ju gratis men det är ju skönare och åka tåg. fast det blir värre nästa termin då vi måste pendla varje dag! usch!
fast ett tag dit, nu får man stå ut med någon enstaka gång. men klart man måste klaga fast det inte är speciellt drygt

när jag ändå är igång med mitt klagande kan jag fortsätta .. 
var nyss in på dt.se (dalarnas tidning) fick upp en artikel som handlade om ett par vuxna människor som startat en grupp på fejjan om fyrverkerier i Vikmanshyttan, så jävla pinsamt! aja, gruppen handlade om att dessa folk inte fått smälla smällare eller fyrverkerier på valborg för det var några familjer som sagt emot .. okej kanske fint och kolla på men det låter illa och kostar onödigt mycket pengar ( inte min ensak men men... ) men denna grupp består alltså av vuxna människor och tanter typ som skriver  hur upprörda dom är, hallå! bry er om något viktigare och väx upp!! 
haha, ska jag säga?! jag ska nog också bry mig om något annat än att lägga min energi på sånt skitsnack. jag går vidare och lämnar detta :P


idag har jag inte gjort mycket, hade halvdag i skolan,. har tagit en rask promenad och sen har jag suttit och pluggat, väldigt bra för att vara mig :) nu har jag kommit en bra bit så nu kan jag unna mig tv tid och njuta av "halv åtta hos mig" ! min favorit, din med hoppas jag ;)




ny vecka, nya tag!

ny vecka igen, hinner inte riktigt med. idag börjar Anton jobba eller för att vara exakt, sin aperant. :)
spännande spännande! idag händer inte mycket för min del, är ledig från skolan. blir att plugga lite gran och så iväg och jobba! 

fick förresten precis en inbjudan via fejjan om klassfest i Hedemora, ska träffa min gamla "klass" från lekis, hur kul kommer inte de bli :) sjukt länge sen man såg allihopa , jag är imponerad av dom som fixa ihop detta. nog för att de är ett tag dit, i april skulle de vara, men ser verkligen fram emot de! :) 


måste plugga nu, cya!

om fredagen..

(inga bilder kommer att komma ut här idag ..)

den stora dagen började med att vi åkte tåg till Stockholm & en av Antons klasskompis åkte med oss, kom dit utan problem. vi tog ett tidigt tåg för att ha tid fall problem skulle dyka upp, det gjorde de inte så vi kom dit en timme innan de var dags att samlas med de övriga studenterna .. tog en burgare på stationen för att fördriva tiden ytterligare. men tiden gick inte så mycket snabbare, vi gick i alla fall till slut till stadshuset där cermonin skulle hållas, iskallt ute stod vi där och huttra och fler glada studenter med fina kläder kom efter hand. till slut fick dom gå in medans vi andra (anhöriga) fick huttra ute en stund till. efter ett tag fick även vi gå in, det var häftigt att se insidan, mindre än vad jag trott men pampigt ändå :) prick 13.00 bärjade blås instrument sätta fart och klass efter klass kom ner för trappan (Antons klass först och Anton som tredje person) väl koncentrerad på att inte snubbla ner för trappan :)  sen var det igång med personer som höll tal och mäktiga sångframträdande! efter 1timma och 40min var det över och min glada älskling var färdig! iih. blev kort utanför i mängder! 

innan vi åkte hem till v-ås, letade vi rätt på ett ställe att skåla på men hittade inget bra, så de blev champagne i bilen hem :) väl hemma i v-ås satte vi igång med maten, paj, sallad och kött i olika former. kvällen och dagen var super bra. förstår inte att det gått så fort, att min älskade nu är klar! eller teoretiskt i alla fall, på måndag börjar han jobb/asperanten!

ikväll är det den stora avslutningen, dom har fest med sina instruktörer från västerås. och det kommer inte bli en lugn kväll har jag förstått så jag undrar hur de kommer sluta och när Anton kommer komma hem, inte idag/inatt i alla fall, haha! så ikväll har jag hemma myslördag, med film och chips :) 


ja det var fredagen i stora hela, kanske kommer bilder från dagen men inte idag. 


upprepning.

satan vad stolt jag är över min älskade Anton, som idag tog examen! shit, nästan så man fäller en tår nu för jag är så stolt! bra jobbat älskling !!! <3 bilder och lite mer om den stora dagen kommer imorgon (lr läsa senare idag) puss!

fixa fixa ..

idag har vi skola till 12, väldigt skönt! 

efter skolan har jag flängt hit och dit, åkte och fixade allt inför imorgon, fixade maten, presenten och köpte även en fin bukett med mig hem till min käraste, en liten "grattis till examen i förskott", hade tänkt och köpa de imorgon bitti men kommer inte hinna med de, åker tidigt till Stockholm .. kommer bli kul!
efter att ha köpt allt var det bara hem och städa hela lägenheten,. och även rensat ut en massa skräp, så nu är det fint här hemma:) efter "halv åtta hos mig" ska jag börja med efterrätten som vi ska ha imorgon.. 


nu lägger jag fötterna på bordet och inväntar "halv åtta hos mig" (våran nya favorit!!) 
puss!

ny kurs

i går började den nya kursen, i denna kurs blandas vi med andra lärarstudenter som har andra inriktningar. så nu har man en ny klass med gamla och nya studenter. vi fick också ny basgrupper och jag hamnade i en bra grupp, förutom en person .. men henne får man stå ut med helt enkelt! men kursen i sig verkar ganska tuff, mycket litteratur och vimsiga lärare .. men har bara gått två dagar så svårt att säga något nu. 

idag har vi haft föreläsning som var lärorik, handlade om studieteknik .. man tänkte att man borde kunna de efter fyra terminer men detta var nytt sätt och så irriterande att man får veta de FEMTE terminen och inte första, sjukt!
efter skolan har det inte hänt så mycket, Anton har skola till 7 och åker då från stockholm, så jag sitter här helt själv och glor på tv, gjorde nyss mat och jag tycker verkligen inte om att äta ensam, men de är bara att vänja sig eftersom Anton kommer jobba och inte alltid äta med mig.  IIIH, på fredag är det hans stora dag och jag ser verkligen fram emot de! :) 




söndag

imorgon är det en ny vecka igen, imorgon börjar de nya kurserna också, eller i alla fall en av dem. ska bli intressant och se vilka man får gå med och vad den innehåller. men det kommer bli lite tungt med två kurser samtidigt .. jobbigt och hålla redo på alla tentor :P men det fixar sig nog. imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Elin med, iih hoppas hoppas för saknar dig! :) 

i helgen har killarna varit här, det har inte hänt så mycket. i lördags åkte vi pulka eller madrass som dom hade med sig hemifrån, och idag har vi varit och spelat bowling, jag vann! haha :) snart ska killarna åka hem då blir handling och sen träna och softa lite :) det var det för denna gång.... 

tar helg

nu är tentan äntligen klar, så skönt och slippa den speciellt när killarna kommer imorgon så de skulle inte ha blivit något gjort på den. så imorgon lämnar jag in den och håller tummen på ett g. 
idag händer inte så mycket mer ska snart iväg och jobba ett tag sen hem och ta helg :p riktigt skönt! 

shit asså, imorgon om en vecka tar min älskling examen, så himla sjukt! det har gått så väldans snabbt allting, å snart åker han runt i polisbilen, haha :) men jag är så otroligt stolt över honom och väldigt glad för hans skull! 

<3 hejdå

tjolahopp

idag var det redovisning, det gick bra men det var segt och höra alla, eller i alla fall vissa. suck. 
nu är vi "lediga" tills måndag då den nya kursen börjar, men helt lediga är vi såklart inte. ska skriva en tenta som ska in på måndag morgon .. så jag kan ju inte påstå att jag har lite ledighet. men innan helgen ska den in! för på fredag kommer killarna och under helgen kommer inte bli något pluggande så jag måste ta mig i kragen och fixa klart den!  

annars  idag har det inte hänt så mycket, planerade lite smått med Matilda inför Antons examen, iih! inte långt kvar nu. sjukt att min älskling är färdig, eller teoretiskt i alla fall! jag är så otroligt stolt över honom. så den 22a ska vi befinna oss i blåhallen och se alla poliser som tar examen, kommer nog bli coolt :) det var min uppdatering för denna gång. :p

det var den helgen de.

fredag: 
jobbade mellan 10 och halv 2, åkte till skolan för att hämta ut böcker som jag reserverat .. men kom inte in på deras datorer, allt är inte på min sida just nu. men de löser sig. på kvällen kom Evelina och Peter hit på middag, det var mycket trevligt! 

lördag:
små bakis stressade jag till Matilda och fika en snabbis, sen slängde jag mig iväg på fotbolls träning och där fick man verkligen känna att man levde. det var så himla tufft, speciellt när man inte tränat på mer än en månad, trodde jag skulle spy .. gjorde även nått tok med knät, så nu är jag lite invalido, eller så illa är det inte men har ont! efter träningen var det bara att åka hem och fixa till sig, inför nästa fest, körde alltså en två dagars denna helg, inte illa men det känns i både kropp och själ :P igår var det en liten klassfest hemma hos Ida, det var jätte kul och trevligt, vi spelade spel och sjöng sing star så rösten försvann! 

söndag: 
idag är jag väldigt seg, skulle ha spelat badmintion, men jag vågar inte för mitt knä, blir nog en lätt promenad! annars kommer jag bara ligga hemma framför tv:n och bara slappa! imorgon är det skola igen, eller jag ska träffa gruppen så det blev nog inte en hel dag i skolan, skönt de, haha!

jag som trodde allt var så gott som över.

men nej då. när jag i morse loggade in på csn's hemsida för att se över mitt studielån.. hade jag fått mail, där det stod att jag inte hade klarat ett enda högskolepoäng sen vecka 3 2009, vilket jag verkligen har, har ju tametusan 130hp. arg och stressad ringde jag upp skolan och berättade allt . en mycket snäll dam som sa att skolan hade skickat över mina poäng etc. så felet låg hos csn, SÅKLART! så hon peppade mig på att ringa dit och skälla på dom och det gjorde jag! en seg och ganska otrevlig tant skicka mig vidare till en ännu segare och otrevlig tant, inte för att jag var så trevlig heller men jaja. efter ett tags klickande från hennes sida, hade hon fixat de,. men hon kunde såklart inte bekänna att felet låg hos dom, DÅLIGT! men nu vekar det vara ok i alla fall och jag borde få mina pengar som jag räknat med i slutet av jan. men nu är det bara att hålla tummarna för att de går vägen med kurserna, imorgon kommer jag nog få svar!!!

och inte nog med att det var stressig morgon, så får man halvt skit på jobbet. blir så jävla trött! så min dag har vart BLÄ! men jag är verkligen glad att Anton finns vid min sida, han är guldvärd <3<3 


nu ska jag försöka komma ner i varv och inte vara så arg, utan umgås med världens bästa kille!

fy tusan

vad kallt det är ute, de är ju sjukt. vill bara gå i ide och ligga under täcket hela dagen .. men så har det inte varit idag. år frukost och tittade på gårdagens PH avsnitt ska snart klämma de andra. sen tog vi tag i hemmet lite gran och funderade mest på hur vi ska göra med alla förbannade sladdar. hatar dom! funderade vidare medans vi åkte till återbruket, som enligt hemsida och skylt utanför skulle ha öppet, men så fan heller .. blev arg och drog till erikslund och vände :P på vägen hem ringde syster och sa att dom var i v-ås . så dom kom förbi och fikade , alltid lika trevligt!

& nu sitter vi här. Anton med en bok och jag med dumburken .. borde egentligen göra som han menmen :) 
nu ska vi klämma andra avsnittet sen förbi Sara och låna litteratur till exan, CYA!

tisdag

fy tusan vad kallt de är ute idag, höll på att frysa fast i marken för de var så kallt. BRR!
i morse var vi och besikta bilen, gick hur bra som helst! inte en grej som ska fixas eller så, himla skönt!

idag var jag, Ida och Sara hem till Bea och barnen och fikade. små söta troll hon har :) kul att träffa lite folk igen, sitter annars bara hemma och glor. snart kommer Gurra hit och ska hjälpa oss att sätta upp vårat nya dataskåp, Anton fick ett i julklapp så nu ska äntligen den gamla dumburken bort, eller den ska till v-hyttan hem till mamma!
kommer bli så skönt att skrivbordet och alla sladdar försvinner .. kommer bli ett annat rum :) bilder kommer nog, kanske :p

nej nu ska jag plocka lite här hemma .. som man gör varje dag känns de som.

fortfarande lov!

ja mitt jullov fortsätter men är på sista svängen nu, nästa tisdag drar skolan igång igen, ska ändå bli skönt att komma igång. börjar bli lite små trist att bara vara hemma, är så kass på att hitta på saker att göra ... men jag ska inte klaga:) ang. skolan finns det en minimal risk att jag inte får läsa nästkommande kurser . det blev något fel när jag tackade ja till min plats. när jag skulle gå in på studera av en slump fick jag se att jag var strucken från kurserna .. fick en stor klump i magen och lite smått panik! ringde snabbt upp studera och berättade mitt fall men dom skickade vidare mig till Mdh i E-tuna eller antagningen i E-tuna.. men eftersom det var dagen innan nyår hade dom såklart stängt .. idag fick jag tag på en kille som skulle kolla upp lite under dagen och återkomma .. ingen större hjälp alltså. men dagen före nyår när jag hade ringt först och ingen var där, maila jag och frågade vad jag skulle göra .. dom sa att jag kunde återanmäla vilket killen på antagningen i E-tuna också sa när ahn ringde drygt fyra timmar senare .. så i slutet av denna vecka eller i början av nästa får jag ett besked om jag kommit in eller ej,. men de är nog inga problem! jag är ju i ett program så de skulle nog inte vara några större problem,. så vi håller tummarna! 

imorgon ska vi besikta bilen också, håll tummen att de inte är något fel! 

då vet ni hur jag har det just nu :) ikväll blir det "collision" och "paradise hotel" . iiih. äntligen är det tillbaka, PH alltså :) ser fram emot lite drama. nu ska jag ta mig en kopp te och friskna till från min förkylning! pusspuss

bildbomb

här kommer lite bilder från mitt jullov :)
(dålig skärpa på vissa bilder, men de får ni tåla) 








dom två sista bilderna gillar jag så, två fina pojkar <3

förvirrad

på vilken dag de egentligen är. men tror de är lördag :) och kan även konstatera att de är sjukt mycket snö! 
idag ska vi nog åka hem till V-ås fast fortsätter de snöa såhär, så stannar vi nog tills imorgon. 

nyår var väldigt lyckad, maten var toppen och trevligt sällskap! tiden gick lite väl fort bara, helt plötsligt var den tolv och ett nytt år. tack för en finfin kväll! hur var ert nyår?!

igår var det en seg dag, gjorde ingenting alls, surfa, tittade på en mycket bra film, men mycket sorlig & tittade på tv, en sofftar dag med andra ord. idag kommer det nog inte hända så  mycket mer, städa rummet vi sovit i och plocka i ordning i huset.