Mammaledig!

Idag jobbade jag sista dagen. Så nu har jag gått på mammaledighet! Känns så skönt att få vila! För foglossning har kommit med stormsteg och de är inte ett dugg skönt! Kan ju knappt gå ibland, känns ganska obehaglig när de bara hugger till i ljumsken .. Uh. Så nu ska jag vila upp mig inför bebisens ankomst! Wie!

I helgen ska jag träffa brudarna från skolan, vi ska ut och käka tillsammans vilket ska bli trevligt. Inte träffat dom på länge nu! Återstå att se ifall vi kan komma överens om vart vi ska käka, haha!

Oj shit klockan är ju snart halv tolv..haha inte igår jag var uppe så sent. Därför säger jag GOD NATT!


Wow

Ligger i sängen hotellet i Stockholm, ska snart inta frukostbuffen två trappor upp! Lyxigt med frukostbuffen, de bästa med hotellövernattning! Igår var vi på friendsarena och såg swedish house maffia åh shit vilken konsert!! Så himla mäktigt och coolt. Bra ös med 35 000 som hoppar och skriker, häftig känsla! Dom är verkligen så duktiga och vilken show dom bjöd på, bra ljud och häftiga ljus mm. Ja man kan skriva mycket om kvällen men grymt var de!

Antons kollega och hans tjej var också med, väldans trevligt så idag blir de lunch och stan tillsammans med dom. Får se hur länge jag orkar gå haha inte så länge om jag känner magen och mina fötter rätt. Men lite shopping ska de allt få bli isf till pysen!

Nej dags att väcka min andra hälft och ta oss an frukosten. Ha en fin dag och trevlig helg. Puss&hej!


BB väskan

Nu har BB väskan börjats packa och verkligheten springer allt närmare! Nu är de redan lördagkväll och jag har varit riktigt duktig idag, måste få skryta! Först klev jag upp med Anton kl 06 i morse för jag inte kunde sova, tog en liten frukost tillsammans med hjärtat. Tog sen paddan och la mig i sängen kollade lite på film men somnade efter ett tag haha! Sov en timme och klev upp och tog tag i lägenheten lite, plocka ordning på grejer. Tänkte sen ta tag i att måla ett skåp jag fått av pappa men insåg efter mycket fix att vi inte köpt någon pensel, smart! Så skåpet får jag ta tag i en annan gång. Istället tog jag fram datorn och gjorde så gott som klart en uppgift till en datakurs vi måste gå genom jobbet, skit drygt och larvigt men som sagt nu är den så gott som klar efter dryga 5 timmar!!! Bara lite finslip kvar sen ska jag skicka in de , sköööönt! Så nu sitter jag här och har ont i ryggen och väntar på att hjärtat ska komma hem från jobbet så vi kan göra mat, finns inget mysigare än att laga mat tillsammans!

Igår efter jobbet åkte jag förbi lite affärer och köpte kläder till pysen :) Blev även en bok "här kommer polisbilen" kunde inte motstå den, de stod pysen på den ju :)


23

23 dagar kvar till jag går hem på mammaledighet. Känns både dumt och bra att ha en lite nedräkning, men min kropp börjar säga ifrån nu från arbete. Är så trött i både kropp och knopp! Ryggen börjar skrika och tröttheten är obeskrivlig., så att veta att jag snart går hem känns skönt men som jag sagt tidigare kommer jag såklart sakna mitt underbara jobb med fina kollegor och barn :)

Pysen's rum börjar ta form och dom söta småkläderna är tvättade, så snart är de dags att packa BB väskan! Så häftigt men också nervöst!!