tack!

tack tjejer för en jättetrevlig kväll, man kan sammanfatta den som så, höggljud, gamla och nya låtar och massa skratt:) 

idag mår jag faktiskt bra, inge bakis och jag tackar gudarna för de:) har städat efter gårdagen och kollat klart på säsong 2 av the hills, måste köpa de andra nu! :) ja jag vet att jag är sjuk och konstig men låt mig vara de! 
Anton åkte nyss iväg och jobbade, fast ikväll slutar halv runt elva och är ledig i två dagar vilket jag gillar! har knappt sett han den här helgen. så eftersom han jobbar ska jag försöka roa mig på egen hand .. vilket kan bli problem, kommer ligga i soffan och bara softa känns det som. men träning måste jag klämma in idag!

å förresten, om det finns någon där ute som har photoshop som bara ligger, skulle jag GÄRNA vilja ha de!:)  jag försökte ett x antal gånger för att få hem de igår och det gick inte bra! nej nu ska jag rulla vidare, cya

ZzzZZz

igår såg jag bröllopsfotografen och den var inte speciellt bra, blev besviken. den var väldigt seg och det hände inte så mycket, den får 2 av 5 ... så inte värd att se:P

ikväll är det klassfet, jag ser verkligen fram emot kvällen! men har lite kvar att göra på städningen, men Anton ligger och sover fortfarande .. så jag kan inte göra något än, haha! så medans jag väntar försöker jag få hem photoshop, och jag blir galen! sen när jag fått hem de ska jag försöka pyssla ihop en design till Elin, återstå och se hur det går :) ska även försöka få ihop någon till mig själv, fast det kanske blir morgondagens göra, söndags göra :) (nej, jag är verkligen inget proffs som kan allt med design, fuskar mig igenom det med hjälp av olika bloggar, haha)


ha en trevlig lördag!

skön fredag.

hade ställt klockan på halv sju för vi skulle ha lektion i e-tuna idag, gick upp och såg ut och tänkte att det skulle bli kaos i trafiken och det är inte värt att sitta i en buss som står stilla på e18 och sen komma försent till en föreläsning som bara höll på till kl 12, så jag vände och la mig och sov igen:) riktigt skönt!
det var skönt att jag fick fredagen ledig för då kan jag fixa allt inför morgon dagen, måste städa och handla. men jag vetesjutton när jag ska börja städa, Anton sover än.. han har ställt om dygnet för att han ska jobba natt i helgen .. så jag vill inte väcka honom så sen jag gick upp (9.15) har jag glott klart på the hills säsong 1, nu ska jag kasta in den 2a säsongen :) 

ja det är min fredag & ikväll när Anton jobbar natt ska jag mysa med chips och "bröllopsfotografen". 
hur ser eran fredag ut? pusshejdå

fynd!

dagens bokrea fynd och myrorna fynd! köpte också en liten väska,. tack för en fin dag på stan, mina sköna damer, Nikita och Matilda <3

SÅ PEPP!

vaknade trött som en korv imorse ville inte upp, ville bara ligga kvar med Anton och mysa. men klev till slut upp och frukosten tog lång tid att få i sig (hatar frukost). tog tag i att sätta upp håret och slängde på lite mascara och sen lite vettigare kläder .. (gled runt i mysbyxan) fick sen ett mindre men ändå skönt sms från Ida att föreläsningen var inställd denna gång med! lite trött man blir eftersom jag hade velat legat kvar i sängen, men riktigt nice med ledighet!
efter att ha fått smset satt jag framför tv:n tills jag skulle börja jobba kl 14. haha! eftersom Anton skulle ha bilen skjutsade han mig till jobbet, så jag fick gå hem, tog fan 50min!!! jag var helt död när jag kom hem, pust! 


imorgon är det 25e och BOKREA!! som jag längtat efter denna bokrea, jag tycker om att gå runt och göra små roliga fynd :) imorgon blir det barnböcker för hela slanten, Tintin är trött på våran taniga barnbokhylla, han har hört dessa böcker lite för många gånger :) så jag lovade nya böcker tills han kommer nästa gång! det blir bokrea med mina brudar med, tänkte även slinka in på myrorna och titta efter fynd, har kommit på att jag vill ha en mortel, så jag hoppas på de! om det är någon som har någon över kan ni hojta till, är intresserad! 

cya!


ps. jag saknar min mamma&pappa och mina syskon med familjer så mycket !!! <3

fy sjutton vad kallt det blev.

vart kommer all snö ifrån? kan det inte vara bra nu, är riktigt trött på snön och kylan, blä!
jag vill ha vår, varmare dagar och halkfria gator, längtar efter att få ta farm cykeln så man kan cykla sig fram. längtar efter härliga vårpromenader med min älskade sambo. men snart, snart kan det väl få bli så? snälla!
jag håller tummen hårt att snön snart är borta! 

idag var det skola, lite långt tråkigt men var så himla trött idag så de kändes extra tröttsamt:) 
efter skolan gick jag hem och pluggade, kors i taket! tog tag i lite saker inför salstentan den 19mars, haha långt dit men verkar vara en tuff och svår tenta och dessutom hatar jag salstentor :S men de känns bra att jag tagit tag i det!
jag har även städat lite här hemma som alltid,. tycker jag jämt gör de, men de behövs varje dag haha :) 
imorgon är det skola igen och sen jobb på em. 





helg

min helg i bilder.


(min söndags bild, men större än såhär får ni inte se ;)
PUSS



aj mitt huvud!

mitt huvud värker så otroligt och våra ipren är slut, gah!
NU tycker jag att snön ska försvinna , om inte ge oss lite sol !




åyes!

ledig imorgon! föreläsningen blev inställda alltid lika skönt, haha :) 
hade skola till fyra idag, blev hem och packa väskan för fotbollsträning, har inte tränat fotboll på bra länge..är i valet och kvalet om jag ska fortsätta eller ej, vi har slagit ihop oss med ett nytt lag, som spelar 2 div. höger än oss. men idag fick äntligen Desse med mig efter lite tjat. träningen var tuff men bra! men jag kommer nog inte kunna gå så bra imorgon, träningsvärk 2000! nu sitter jag och väntar på Anton vi ska dela på pizza, för ingen av oss orkar göra mat, men han ringde precis och sa att de kan ta tid innan han kommer hem, var en trafikolycka på vägen .. tur att det inte var han! så vi får se när den där pizzan  blir av :)

i helgen kommer killarna också, men är lite skraj för väglaget och vädret, hört att de ska bli typ storm, mindre kul!
men vi håller tummarna att det blir lugnt och inte så mycket storm! 

tråkigt tråkigt !

det är så fruktansvärt tråkigt här hemma, Anton jobbar kväll och det märks. humöret är botten och aptiten med, hur kan det bli så? konstigt. idag var det skola 13.15-16.00 så trist att gå em. men jag pallrade mig iväg på träning direkt efter, trodde jag skulle svimma sjukt jobbigt! men skolan var helt värdelös, vet inte vad vi ska med skiten till .. blä!
men imorgon skiter jag nog i skolan, ska till doktorn vid tre och kolla öronen. ska få min andra dom. ska kräva dom på en remiss! om inte, då blir det andra bullar, haha! å herregud vad ointressant men där fick ni den informationen i alla fall ;) 


nu ska jag fortsätta tycka synd om mig ;) 
förresten, har ni ätit semla idag?!





fusk!

ja! vi fuskade och åt semlor igår istället för idag, men är tillåtet att fuska ibland :) 
men det var väldans gott må jag säga, tihi.
igår kollade vi även klart på Avatar, den var faktiskt bra! den får 4 av 5 möjliga. 



våran alla hjärtans dag / gårdagens middag

våran alla hjärtans dag såhär långt, 
kom nyss hem från en mysig promenad längst vattnet, verkligen super härligt i detta väder :) senare ikväll ska vi äta god mat och bara finnas i varandras armar, vi ska även slå till och se avatar som vi ratat men så många andra säger är super bra, så vi kan ju inget annat än att ge den en chans i alla fall.





igår var vi hem till M&M och åt super god middag, tack för en toppen kväll <3
här kommer lite bilder från kvällen. 




tack älskling för att det är du & jag,
jag älskar dig så otroligt mycket !
utan dig vore jag ingenting, PUSS <3

lycka!!

vilken resa, jag och Anton beställde ju en ny kamera från media markt men då fick vi inte den med oss hem utan den hade leverans på ex antal dagar. efter någon dag ringde media markt och sa att det skulle ta minst månaden ut innan vi kunde få kameran ... jahapp tänkte vi och åkte dit igår (torsdag) och pratade med dom om det skulle finnas annat alternativ .. vi vela fram och tillbaka tills vi bestämde oss för att vänta i alla fall. men till all lycka ringde dom tidigare idag och sa att den hade kommit in! så himla nice, helt sjukt att det kunde gå så fort :) så nu sitter vi här och är så nöjda med den nya familjemedlemmen :) nu kanske bloggen blir lite roligare med bilder! eller jag kan ju garantera att det kommer bi bättre. så denna helg har börjar bra och kommer bli minst lika bra. imorgon är det familjemiddag hos kära M&M, ser fram emot de! ser mest fram emot att träffa Matilda <3

förutom denna lycka, finns det en mindre lycka nämligen att jag inte klarade min sista tenta på min inriktning, lite små tungt med tanke på hur mycket det var att komplettera. men det är bara att bita ihop och kämpa på! på söndag ska jag sätta mig och fixa den så jag kan lämna in den på måndag! så håll tummen på att jag slipper komplettera två gånger, det var lite från mig denna gång! pusspuss

helt slut!

puh, helt slut i huvudet fast vet dock inte varför. hade heldag i skolan, drama fortfarande och för ett kort ögonblick trodde jag att jag hade börjat första klass igen. läraren pratar med oss som om vi vore dagisbarn, och idag lekte vi en lekar som var för skolbarn .. ja ni ser ju själva., hur seriöst är detta? men strax efter fem var man hemma och nu sitter jag bänkad framför "halv åtta hos mig" :) 

sen jag kommit hem har inte mycket hänt, eller jo jag hade mitt egna lilla gym pass på golvet, haha! nej, nu måste jag göra mig en kopp kaffe och luta mig tillbaka i soffan!

morgonpasset i p3 gör min morgon.

idag var det halvdag i skolan, drama stod de på schemat och det var i e-tuna skönt med halvdag imorgon blir det värre, hela dagen med drama .. får se hur det går och blir. 

men apropå min rubrik, i morse när jag traskade till skolan lyssnade jag på morgonpasset och dom gör en trött morgon till en bra morgon, deras humor är helt i min smak och jag skrattade nog hela vägen till skolan, folk som såg mig tänkte nog att jag var helt sjuk som gick och skrattade för mig själv, haha! men ibland kan jag inte hålla mig för skratt :)
idag jobbar Anton till halv elva, så trist att vara ensam hemma och äta själv, och nu är han ändå i Västerås, hur ska jag klara mig sen när han kommer vara i Fagersta och Sala, ojoj. men det får jag ta då :) nu ska jag njuta av mitt kaffe och invänta, "halv åtta hos mig" . 

det var min uppdatering för idag. puss

helgen i dalarna.

i fredag bar det av hem till Hedemora, som jag hade anat var det förseningar och var väl hemma cirka 1½ - 2timme senare än beräknat ... så det var mindre kul. men väl hemma tog jag de bara lugnt och hängde med mamma och barnen :)

på lördagen var det att kliva upp tidigt, vi skulle sjunga för Tintin som fyllde 8år! senare hängde jag på till Tintin och Josefine´s skola som hade öppethus, träffade gamla kollegor och lärare:) 
sen runt halv ett rusa jag till stationen för att bli hämtat av tjejerna, sen bar det av mot v-hyttan för det var dags för 3-kamp! först gokart (första gången jag körde, men det var sjukt kul!) sen straffkastning i basket på tid och sen luftgevär. allt som allt hamnade jag trea! sen på kvällen hade vi hemmaspa hemma hos Madde med hårinpackning, lermask och god plockmat :) en himla trevlig lördag, tack för en toppendag och kväll brudar <3

det var min helg. 
bilder från kvällen kommer nog upp :p



iih!

pisspotta, skrev nyss ett ganska långt inlägg men på något sätt tog jag bort de .. bra jobbat!
jag får väl försöka igen då. 

fick ett glatt besked för en stund sen att föreläsningen imorgon var inställd. sovmorgon! imorgon bär det av hemåt till dalarna, ska umgås med kära mamma och med brudarna :) ska bli så skönt att komma hem ett tag och framför allt att träffa tjejerna, var så länge sen <3

idag var det skola igen och sista bildlektionen, skönt att det är över. när vi skulle hem var det snöstorm och kaos på e18, tog ett tag att komma hem .. det var olyckor och lastbilar som fastnat och en massa härj, trodde man skulle bli fast där ett tag men till slut kom vi hem:) jag och älsklingen åkte direkt till media markt och tittade en extra gång på kameran som vi tittade på igår .. det blev nästan samma kamera som vi tittat ut fast snäppet bättre, om drygt en vecka kommer den vara hemma :) eller förhoppningsvis! så då blir nog bloggen lite roligare, med mer bilder :)


nu skriker min väska att den borde packas för hemfärden, så det är nog bäst jag drar. puss

GAAH, tusan!

som vanligt har jag och Anton inte sett avsnitten av paradise hotel för det är för sent för oss, haha! och för er som följer de, var det ju final igår, och som vi som sagt inte såg. imorse innan skolan skulle jag in och titta en sak på internet och jag skulle såklart in en sväng på fejjan och glo, tror ni inte att en av mina vänner hade skrivit vem som vann och jag läste de, gaah! blev så förbannad .. och vart jag än går in på för sida läser jag det, jag blir så glaen, jag bett dom nära mig hålla tyst om vad som händer osv, men ändå så halkar jag in på fejjan och får det upptryckt :P haha, det här låter ju helt galet, men nu har iallafall fått de ur mig hur irriterande detta var!


som jag skrev tidiagre har vi börjat ny kurs som har mycket med estet ämnen att göra, just nu har vi bild, och igår fick vi en knäpp uppgift att göra masker av påsar som man skulle göra efter en mening som man fick. min och Idas var "enkelt att åtgärda" här nedan ser ni den vackra bilden på oss när vi hänger vid Twiggy. :) (vårt budskap med maskerna var en platsikoperation, före och efter .. haha!)




nu ska vi åka till erikslund och hälla för att leta på presenter och kolla på en kamera till mig, kanske det blir en idag(?)  


har egentligen ingenting ..

vettigt att skriva.
men det som hänt är väl att en ny kurs har startat "estetiska läroprocess" får se hur denna kurs blir, idag ska vi till konstmusset i E-tuna, börjar 13.15 suck, kommer komma hem runt fem mindre kul! men vi behöver bara pendla i två veckor sen är det Västerås igen, härligt :) 

helgen om var:
fredagen, bjöd min älskling på middag (fläskfile, ungsbakad potatis och beasås) det var mumma! sen var det mys med film, wallander - skytten, den var bra. gillar wallander. 
lördag, åkte till ikea och hälla shopping, handlade lite småsaker till hemmet. sen på kvällen blev det mys i soffan återigen :) det är liksom standard ;) 
söndag, tvätttid och storhandling som alltid :) och träning på kvällen! 


jag vet inte om det här inlägget var något till värde, men en liten uppdatering om hur det ligger till:)