nyårsafton.

ojoj, tiden går så himla fort. för en vecka sen var det julafton, sjukt! 
här sitter jag i skinnskatteberg med blekning i håret som snart ska sköljas ut .. skönt att äntligen bli av med min utväxt, inte den dag försent :) ikväll blir det trerätters med Älskling, Matilda och Mikael, kommer bli supermys :)


det var min lilla uppdatering för nu. nu måste jag stoppa huvet i duschen .

GOTT NYTT ÅR !!

hoho

bloggen håller på att byggas om.

dags ..

för ett nytt inlägg!

nu är jag tillbaka i skinnskatteberg igen efter allt mitt åkande till höger och vänster. igår styrde jag pricken mot avesta för att träffa brudarna, väldans trevligt, trist bara att en behövde iväg på annat. men dagen var galen och kul som alltid när jag hänger med tjejerna :) på kvällen styrde jag och pricken vidare hem mot Mamma i v-hyttan, där jag sov och sedan gick upp tidigt imorse för Albin kom, och då kan ju inte ligga och sova:) under dagen kom de bara mer och mer snö och jag fick mer ont i magen av att veta att vi (jag och pricken) skulle köra i de yrvädret .. när det väl var dags att åka körde jag såklart fast redan på mamma gård, haha, heja mig. så efter att mamma hjälpt mig los från min fastkörning på gården, styrde jag sakta mot skinnskatteberg, fick åka över avesta för att vara säker på att jag skulle komma fram och de kom jag, slut och matt i ögonen kom jag äntligen fram! 
nu sitter jag här ett par timmar efter ankomst mätt och glad och tittar på när Anton spelar tv-spel, snart blir det mys i soffan med de övriga och en kriminalserie som visas på tv:n :)

nu är det slut åkt för min del på ett tag, nu ska jag njuta av mitt jullov innan de är dags för skolarbete igen. 
men fram till nästa inlägg, ta hand om er!

grattis!!

idag fyller älskling 22år och Mikael, inte lika stor koll på hur mycket men grattis till er båda :) 

jag kom till skinnskatteberg redan igår kväll, var meningen att jag skulle åkt idag på dagen men kunde inte vänta :) så jag och pricken tog oss över skogen hit, de gick bra det var inte så halt som jag trodde. idag har vi inte gjort så mycket tog en promenad i morse och hade lite snöbollskrig sen dess har vi hållt oss inne i värmen .. städat bilen invändigt, surfat, spelar tv-spel och backgammon, första gången jag spelade de och jag vann tihi (fast med lite hjälp av Anton) :) nu ikväll ska vi fira älsklingen med god mat, fika och presenter. Anton har bestämt potatisgratäng och en kött bit till middag och ett glas rött såklart så de kommer inte bli helt fel precis! sen blir kvällen lugn, vi kommer bara vara hemma och titta på film och mysa, precis som de ska vara! 

ha en trevlig juldag! puss




den bästa!

Anton är verkligen en guldklimp. Han är så fantastisk på alla sätt och vis och ställer verkligen upp när det gäller.
Jag är så glad att jag har dig, älskling! Tack för att du finns och att du står ut med mig trots mina små konstiga påhitt och beteende;) Tack för att du kom ikväll och firade julen med mig och min familj, de betyder <3 
jag älskar dig över allt annat <3<3


Idag hade vi jul här i huset, det var full fart ända till slutet men det var mycket trevligt. Synd att inte alla kunde komma, men vi saknade dig Lynn med familj :) Hoppas ni får en fin julafton i nya huset. Jag hoppas såklart alla i min familj får en fin julafton <3


nu ska jag ge mig på resterna från julbordet :) 
GOD JUL , ha en jättefin jul!

dalarna.

nu har jag kommit hem till dalarna, eller v-hyttan om det ska vara rätt. skönt med miljöombyte!
bilresan hit gick bra, men lite små jobbig med alla galningar i trafiken och halt väglag! 
ikväll har jag varit med mamma på julkonsert, det var väldigt mysigt. fick även träffa mina gamla kollegor från mitt gamla jobb så trevligt :) 
just nu sitter vi och glor på coyote ugly och dricker julmust, myspys helt enkelt :) det var en liten uppdatering för idag. pusshejdå!




jullov!!

igår hade jag min sista dag på praktiken och dagen gick ganska fort trots att jag började en timme tidigare än vad jag skulle, men det gick ok! hade med min julgodis till personalen och de gjorde dom glada :) 
innan jag gick hem tackade personalen på min avdelning mig för min tid och önskade mig god jul osv. och fick även blommor, det var gulligt en fin avslutning på denna långa tid. 

igår kom grabbarna till oss, och här sitter vi nu och laddar för att gå ut i kylan, är nämligen -15 ute så man är inte så jätte pepp, men vi måste ju använda pulkan någonting i år :) imorgon åker man hem till Dalarna hem till mamma!
ska bli skönt att komma hem framför allt byta miljö ett tag, ska bli kul och träffa familjen! 


nej, nu måste jag ladda för en ute dag!
pusshejdå, GOD JUL!



ojdå?

det blev kanske lite kort? jag vet inte vad jag tycker, känns konstigt, men de blir nog bra :)
såhär blev det efter min klippning idag
FÖRE
EFTER (jag bjuder på min snygga min,
och eftersom Anton är borta i nuläget blev spegeln ett hjälpmedel)

ih, snart jul!

AAH, är inne på sista praktikveckan nu, snart slipper ni mitt tjat om praktiken :p idag var det en skön dags, dock inte i morse eftersom jag gick upp halv sex för jag började tidigt. men slutade halv två och åkte direkt och plocka upp kusinMalin och drog till Hälla för julshopping. nu har jag äntligen fixat Anton's julklappar plus present :) nu ligger jag i soffan och latar mig när jag egentligen bör få ner lite mer text på min ena tenta halva, men palla! :p 

å nu är det inte långt kvar till jul, och jag längtar faktiskt lite efter de. jag tror de kommer bli en bra jul med mamma. saknar mamma så länge sen jag såg henne och prata med henne, så jag ser fram emot att komma hem på söndag!
i helgen kommer killarna också, blir typ en inne helg, för jag är själv med dom för Antons ska bort, men de kommer funka bra:) gäller att ladda med film och godis, men tänkte även passa på att åka ner på stan och strosa lite, de är ju gratis buss och att åka buss är ju alltid kul :) 

nej, nu ska jag dricka lite te och titta på sunes jul!
god jul

myslördag

då var det lördag och helg igen, skönt med lite ledig och att man fick sova lite längre :P
låg länge i sängen och myste, kollade på tv och glodde lite på internet. sen tog jag tag i hemmet och plockade bort lite tvätt och dyligt. och sen tog jag mig ut på en promenad för att i slutet av den handla på haga inför mitt lilla bak. blev lite julgodis som jag ska bjuda på, på fredag då de är min sista dag på praktiken för denna gång! och på torsdag ser de ut som att de blir ännu mer julgodis bak med brudarna :) mysigt! och då blir det även klappbyte, iih nyfiken! 

min kväll kommer bli ensam och lugn. Anton ska iväg och träffa gamla kompisar, och just nu spelar han och Toffe fifa innan de ska dra vidare. men min älskling har laddat hem film till mig och jag köpt chips, så min kväll kommer inte bli så dålig :) 
imorgon söndag ska jag jobba, och jag ser inte fram emot de. blä men har sagt att jag kan jobba så då är de väl bara att ta sig dit, är ju inte hela dagen och glad är jag för de, haha! 


nu ska jag glo vidare på nätet. 
ps. jag och Ida klarade tentan som vi kompletterade , så himla skönt att bli av med den, bra jobbat tjejen! <3
pusshejdå!

då var det gjort

fjorton dagar kvar till jul och åtta dagar kvar på praktiken, yey! idag hade jag min aktivitet och den gick lite som den gick men nöjd. gjorde en saga med barnen, vilken fantasi dom har :) skönt att äntligen gjort den, nu är det bara att vara resten av veckan vilket är en dag haha , men nästa vecka är de bara att hålla ut, okej riktigt så illa är det inte men jaja. imorgon ska min avdelning ha lucia, kommer vara så söta med sina tomtedräkter och dyligt :) ser fram emot morgon dagen faktiskt! 

idag händer inte mycket, har tvättid så de blir spring mellan lägenheten och stugan ikväll,. och givetvis blir det paradise hotel ikväll, får inte missa! :) 

pusshejdå

ny vecka

ja som ni märkt kom inga bilder från när mina syskonbarn var här, min kamera är så seg och så hittade jag inte nya batterier så de blide inga kort:) men om tomten läser min blogg, vilket han säkert gör :) så önskar jag mig en nya kamera i julklapp!!!! 


nu är jag inne på min näst sista vecka på praktiken och de är skönt att det snart är över, känns konstigt att ha denna känsla men så är det i alla fall. jag vill bara ha jullov NU NU NU! är så otroligt trött och deppig av vädret så det finns inte, blä blä. men nog om mig och mitt lilla lindande.. 
fast det var nog de jag hade för idag, pusshejdå

2:a advent

nu är det inte långt kvar till julen och tomten. och inte heller långt kvar på praktiken, tragiskt nog längtar jag tills de är slut och man får jullov! men nog om de! 

gårdagen var så mysig och kärleksfull, gav älsklingen frukost på säng och reseten av dagen fram till kvällen tog vi de bara lugnt med en promenad och bara va :) sen på kvällen tog vi bussen ner till stan och åt på karlsson på taket, det var så otroligt häftig utsikt fick ett fönsterbord och man såg hela Västerås, och maten var så himla god! så dit kommer vi definitivt gå igen:) jag rekommenderar de! sen efter den goda middagen åkte vi hem och kollade på film, var meningen att vi skulle gått på bio men ingen av oss var riktigt sugen på de så de blev mys i soffan hemma i stället. 


idag söndag kommer min syster med familj, hon och Peter ska handla julklappar och shoppa loss på Ikea och vi ska ha barnen. får se vad vi ska hitta på, lutar åt att de blir en sväng till busborgen och lekparken:) kommer kanske på bilder från dagen senare ikväll. 


kärlek kärlek

detta inlägg är till min älskade.

idag var det 6år sedan vi träffades på tågstationen här i Västerås, kommer aldrig glömma den dagen. var så nervös så jag trodde jag skulle svimma kommer heller inte glömma att du gick för mig , men det var inget konstigt eftersom vi bara hade sett kort på varann .. haha stämningen var speciell men det slutade väldigt fint. jag måste säga att det var kärlek vid första ögonkastet , du är det finaste jag har och betyder otroligt mycket för mig!
vi har motgångar ibland men vi löser de tillsammans och går vidare, utan bråk finns ingen kärlek man måste få bråka ibland de hör liksom till :)

JAG ÄLSKAR DIG


(jag vet att jag ser ut som en djävul med röda ögon, men blixt ni vet ;)

december!

ojoj tiden går fort, då var det december och de kom några snöflingor idag, men dom försvann ju lika snabbt som dom kom, trist .. men de är på gång i alla fall :) idag var det även en kort dag, så skönt och imorgon får jag lite sovmorgon:)

idag efter praktiken var jag på stan och gjorde lite ärenden, köpte även en skjorta som jag tittade på i söndags och idag slog jag till :) sen jag kom hem har jag inte gjort många knop, eller har bokat bord till lördag för då är de min och Anton's 6års dag <3 blir middag på karlsson på taket och bio, supermys :) 

nu måste jag laga lite mat, pusshejdå