En vecka har redan gått..

Nu har vi varit hemma en vecka och jag längtar redan tillbaka. I början var jag emot Thailand för att alla andra åkte dit, skulle inte vara som dom.. Men jag är otroligt glad att vi åkte dit ändå vilket paradis! Helt otroligt härligt och vackert. Strändkornen som trängde in mellan tårna, solen som gav härligt röda märken. De går inte att beskriva hur bra vi hade de, nu är det bara thailand sm gäller i framtiden. Den långa flygresan var klart värt de! När vi anlände till Thailand blev de en natt i Bangkok först och vilken stad. Skit kaos och bilar överallt. Det blev en snabbshopping på MBK (sju vånings shoppingcenter) blev endast ett par solbrillor till oss båda sen tillbaka till hotellet för att sova, vi skulle ju vidare dagen därpå till huset vi hyrt.

Bussen kom och plockade upp oss kl9 och drygt tre timmar senare var vi framme vid huset i Huang yang, jättefint litet område med pool och några hus. Vi fick hus mitt emot varandra (vi åkte tillsammans med min syster och hennes familj) för att ta oss runt på byn fick vi lov att hyra moppe som alla fick plats på de vill säga 6 personer haha. Första veckan glasade vi bara och umgicks, åt supergod mat och badade i både havet och poolen, blev en hel del Chang och shinga (öl) också haha :) Andra veckan fick vi lite panik och tänkte att nu borde vi göra någons utflykter, det blev en till vattenfall som lägg närliggande, jättefint ställe. Jag och Anton åkte också till en närliggande ö, som var rena paradiset! Turkosthav & kritvit sand. Ön var helt fantastisk!
Efter ungefär 10 dagar i huset åkte jag och Anton vidare ensamma, vi tog taxin till Hua hin. Där shoppade vi på nattmarknader och köpcentret, staden tilltalade mig inte och skulle inte rekommendera den.. Staden hade ingen strand förutom en som man fick åka taxi till, ett minus från min sida. Medan vi var i Hua hin tittade Antons bror och hans kompis förbi och sa hej, dem var ute och reste och gjorde ett stop hos oss, väldigt trevligt! När vår resa började närma oss slutet åkte vi vidare till Bangkok igen för ännu mer shopping. Vi hade bokat rum på ett helt otroligt hotell, lyxhotell. Det var så himla fint och ande världens utsikt, vi bodde på våning 45 :) Det blev en hel del shopping i Bangkok.
Men nu har det som sagt gått en vecka och vi längtar redan tillbaka!! Blir helt klart en resa dit igen inom kort!