Drygt

Jag hittade en jacka för ett sen och beställde hem den och hoppades att få den idag men icke! Fick avin men tydligen fanns den ändå inte här..hade blivit felsortering så den ligger i varberga eller något sånt, riktigt drygt!! Ville ju ha jackan idag! Sånna smällar man får ta ibland. Tur att vädret var helt fantastiskt idag, de gjorde allting lite bättre:) Nu ikväll vart de filmmys och godis med sambon, the sitter hette filmen, lite små rolig ibland men ganska konstig också.

Nu är de big brother som gäller sen sängen direkt!


Blir tokig!

Är på jakt efter en bra och snygg, framför allt snygg vår jacka men hittar tamefan ingen...har jag för höga krav? Hmm nä inte enligt mig själv! Hur svårt ska de vara att hitta en snygg jacka..vissa butiker har ju inte ens vårjackor ännu, uhu!? Jana gjorde i alla fall ett försök att hitta en idag, får glo vidare och vänta på att den rätta jacka snart dyker upp! Idag har jag jobbat fram till halv två, hade min tidiga dag idag, nice fast dock inte lika nice när jag klev upp halv sex imorse..dödstrött! Nu måste jag väcka sambon som ligger här bredvid och sover sen springa ner till tvättstugan. Ikväll blir de äpplepaj! Tjingeling

Happ

Mycket har hänt sen jag skrev eller egentligen inte så mycket alls haha patetiskt, men men! Eurovision låten är framröstad och visst kan vi vara stolta och nöjda med svenska folkets röstning. Men jag själv jobbar på som vanligt och jag älskar varje minut. Tack vare barnen och galna kollegor klarar jag av vardagen med ett leende :) Jag och sambon har även börjat kolla på ett större boende, skulle vara riktigt nice med större, dags att tänka på framtiden :)