Wow

Äntligen är blogg.se appen här. Fint de! Och självklart måste jag ju prova hur den fungerar och den verkar funka himla bra. Imorgon är det fredag igen!?! Vart tog denna vecka vägen? Sjukt fort har de gått. Min andra vecka är nu gjord och mitt jobb är SÅ bra trivs jättebra vilket känns så skönt (såklart)! :) i helgen är de mys som står på schemat Anton är hemma hela helgen så de blir film mys och tilltugg och på söndag ska vi hem och fira Josefine och träffa resten av familjen, de ser jag fram emot! Pusshej!


häftigt!

sitter och leker lite med vår nya pryl, Mac mini! ganska nice och sitta och surfa på "tv:n" så att säga. skönt stor bild och bra kvalite! Anton har dragit iväg på fest så jag är ensam hemma med mina näsdukar och filmer samt lite snacks. efter en vecka jobb med barn har jag nu fått den årliga förkylningen.. suck! sitter och snorar och är allmänt seg och knäpp i huvudet så det är skönt att vara ensam och snora och inte göra ett piss.. är inte den mysigaste personen just nu i alla fall så det var rätt av Anton att dra iväg på fest :) snart ska jag slå på en till film, såg nyss lejonkungen som min käraste köpte till mig här om dagen, lika bra fortfarande en av den bäsa disney filmerna enligt mig! nej dags för film och bädda ner mig i täcket och tycka smått synd om mig själv. trevlig lördag!

teknikens värld

ja nu har vi tydligen blivit med Mac mini. ännu en teknikpryl i vårt lilla hem :) en helt ny värld har öppnas haha! idag är det fredag iallafall, öppnade på förskolan idag och gissa om jag var trött när jag klev upp 05.30.. ZzZzz. men det gick fint ändå. dagen bjöd ju på sol senare under förmiddagen så man kunde inte annat än att ha det gött med barnen i solen :) man blev pigg och glad! dessutom slutade jag halv två vilket jag gilla skarpt! så ska en fredag se ut :) nu sitter jag och känner lugnet i min fatboy och väntar på maten ska bli klar, då blire lasagne med ett glas rött och idol! en hel ledig helg är så underbart, och nu när jag börjat jobba uppskattar jag helgerna mycket mer än förr, hellelulja! nä dags att duka ingen rast ingen ro ;) trevlig fredag!!!



första dagen på de nya jobbet.

med pirrande mage men med stora förtjusning åkte jag mot jobbet i morse, vart en tidig morgon så det var svårt att vakna till men det gick :) kom fram till jobbet och möttes av mina fina kollegor som stod bokstavligen där med öppna armar och välkomnade mig! så fint och härligt att komma till ett ställe som verkligen vill ha en där. nu har jag kommit hem och landat, trött i både ögon och huvud! men ser fram emot att åervända till jobbet imorgon bitti :)

Innan jag blev sminkad.

efter


Jag och min fantastiska pojkvän. Han är bäst <3

undra om jag någonsin kommer bli nöjd (?)

som sagt var jag iväg och rensade lite hårstårn hos frissan idag men frågan är om jag någon gång kommer vara nöjd är jag lämnar en salong. tror fasen inte de! haha jag är en hopplös kund, svårt att göra mig nöjd men håret blev väl i alla fall okej idag. skönt att rensa lite som jag vill säga de :) som ni ser på bilden är det inte alls fixat utan bara är.. när jag kom hem från frissan slängde jag mig i duschen på en gång för jag såg ut som jag vet inte vad på huvudet.. det var absolut inte jag.. sprang typ hem så ingen skulle se hur fult det var haha! jag är hopplös!

imorgon är fredag vilket är underbart!! och ännu bättre blir det när Anders Jansson kommer och besöker morgonpasset, enligt mig världens roligaste man! (så lyssna!!) imorgon är det också tänkt att jag och Anton ska ner på stan och glo lite. och kl 16 ska jag bli sminkad på make up store som jag fick i present av mina fina systrar, ska bli spännande! det blir en fest sminkning för imorgon kväll är det fest hos svärförlädrarna så man måste ju vara snygg då :)


trevlig helg!

nu är det klippt.

jobbade några timmar idag som kändes som en evighet.. men direkt efter jobbet vare dags för möte med nya jobbet. nu sitter jag och glor på "bonde söker fru" och förösker känna efter ifall jag är hungrig eller på väg att bli sjuk.. känns jätte konstigt i kroppen, är hungrig men samtidigt illamående och yr. huvudet känns tungt men på ett konstigt sätt blä! Anton jobbar såklart natt så han kan inte ta hand om mig, så ja får tycka synd om mig själv ikväll. får se ifall det blir en film eller om det blir att gå och lägga sig :) imorgon ska jag äntligen klippa mig, ska bli skönt att rensa lite på huvudet haha! annars händer det inte så mycket mer hos mig..

konstigt

helgen, 
i fredags var det baby shower för Matilda <3 det var väldigt trevligt, vart skumpa, presenter pizza, godis och skratt och prat. tack brudar för kvällen! :) i lördags jobbade jag fram till 18 sen hem och gav bilen till Anton som drog till jobbet direkt, trist! så kvällen spenderades med godisskålen och tv:n sen la jag mig runt 22.. illa! :P idag jobbade jag sista dagen hos den ena familjen kändes konstigt att åka därifrån när arbetsdagen var slut och tänka att den här vägen kommer jag inte åka på så ofta som jag gjrot.. det var såklart ledsamt att lämna familjen för dom är så bra :) men kommer självklart hälsa på dom! samtidigt som det är ledsamt känns det spännande för nu närmar sig verkligheten, alltså en ny början i livet om två veckor börjar jag på mitt nya jobb!

hoppsan

yeye fredag=ledig! så skönt med en ledig dag fast hade varit ännu bättre ifall Anton också var ledig men icke. han är inte ens hemma på hela dagen för han jobbar så en helt ensam dag är det idag, tog tag i tvätten vid sju imorse, heja mig! så nu är det klart och nyss sydde jag klart mina gardiner.. för drygt två veckor sen köpte jag tyg för att sy nya gardiner till sovrummet, idag blev de klart. jag tog äntligen tag i de..haha och jaa..det blev väl helt ok! nu diska, sen ner till centralen och sälja litteratur sen iväg till hälla shopping och spendera några kronor. trevlig fredag!

såhär blev gardinerna. inte så bar ljus vet inte riktigt vad som händer..menmen.

en färdig gardin och en gamla.

båda färdiga!