tack & hej

sista dagen på praktiken kändes lite sådär att sluta, men samtidigt lite skönt. dagen var bra med fint väder och glada barn torts att jag inte är så pigg, så ikväll blir det att ligga hemma och vila. är helt slut i kropp och knopp. så jag fick tacka nej till fina Matildas erbjudande att följa med henne till en kompis. så ikväll ska jag bara ligga i sängen och bara vara, ska försöka få ner någon film eller så ser jag på någon jag har hemma.. jag kan kolla på en och samma film många gånger, tröttnar sällan på de :) 

ja som jag skrev i början så var det min sista dag och fick även liten present som tack för denna tid, gulligt! 


glad valborg eller vad man ska säga.

trött

sitter här och glor på "vakna med the vocie" och väntar på att få åka till skolan. gör ofta samma misstag och går upp tidigare än vad jag behövde, så tröttsamt. idag är det föreläsning för oss studenter, så ingen praktik idag. 
men jag känner mig inte alls pigg, började redan igår kväll.. känns som om jag har en sten i bröstet, huvudet värker, hostar sönder halsen lite lätt och är allmänt trött! så får se hur det blir under dagen.. 

å shit, igår kom första avsnittet av the hills ut på mtv.com.. du får tycka att jag är helt rubbad men jag gillar det skarpt :) blev så till mig och skickade direkt en kommentar till fina Elin som är lika galen i det som jag :) 
men man blir ju så deprimerad av att se Heidi Montag som ser ut som jag vet inte vad  ..


jag kunde inte låta blir och lägga upp bilden när hon har bikini... det är ju inte snyggt, så tragiskt! 


bara en ynka dag kvar,

oj redan onsdag, jag hinner verkligen inte med tiden.. vart tar den vägen? nyss var det fem veckor på praktiken, nu är det bara en ynka dag kvar, det går läskigt fort! imorgon är det någon föreläsningsdag för alla studenter, återstå att se hur det blir och är. 

idag har jag inte gjort så mycket, somnade när jag kom hem från praktiken var så trött så jag kunde inte hålla mig vaken. idag hade jag och min handledare samtal om min tid, och det var bara fina och bra saker jag fick höra så det känns bra, naturligtvis fanns det saker att jobba på men det var vi båda överens om :)
nu måste jag skriva klart min logg som ska in på tisdag, har tre sidor kvar att läsa och vetetusan hur jag ska utfylla dom .. men det löser sig nog. 


förresten, bloggen har bytt om så syns den gamla designen fortfarande, tryck F5 så kommer den nya klädseln :)

söndag!

min fredag, 
slutade tidigt på praktiken inte helt fel en fredag :) tog tag i mitt grusiga hem när jag kom hem och disken. 
resten av dagen och kvällen blev lugn och skön. bakade lite kokosmums & myste framför filmen som vi började titta på tidigare veckan men han aldrig se klart, och jag rekommenderar den! den hette, "The Curious Case of Benjamin Button"

min lördag, 
började tidigt med att baka nya speciella brownies för idag var det kalas för en hel del, närmare bestämt för Alexandra, Jerry, Milla och Spencer :) alla fyllde år tidigare i veckan och Spencer idag så vi firade alla samma dag. 
på kvällen åt vi pizza och kollade på den nyaste beck filmen.

min söndag,
som vanligt på söndagarna var det dags för storhandling., men vi smet även in på IKEA och kikade på ett nytt matbord och ett nytt ute bord som vi köpte denna gång. när vi kom hem tog vi tag i balkongen och dom äckliga blomlådorna .. nu är dom tomma och väntar på att nya blommor ska planteras :) vi skrubbade även golvet och nu är det finfint där ute :) nu vill jag bara fixa alla krukor och blomlådor så det blir fint och grönt och lite färgglatt men det får vänta lite till, men snart så :) nu på eftermiddagen ska jag iväg och titta på Anton när han ska spela match, heja heja! och sen måste jag även plugga innan dagen är slut...

dåligt

av mig och inte uppdatera.. men jag har dock inte mycket att säga. 
har praktik fortfarande och är trött som ett ägg var och varannan dag, inte mycket till liv.

fast mitt samboliv är tillbaka i 100%, Anton är tillbaka i stan och jobbar i Västerås och det gillar jag :)
jag slipper ensamma middagar i alla fall ibland;) jag slipper sitta ensam på kvällarna och dega, haha!

jo förresten har ju inte skrivit om min klassträff i lördags. kvällen var mycket lyckad, vi grillade, pratade en massa och badade badtunna,. det var roligt och se alla igen och de flesta såg precis ut som vanligt :) ganska roligt att man ser ut som vanligt när det gått så lång tid! :)

fy bubblan!

sen jag kom hem runt fyra har jag mått rätt piss. det går tydligen någon magsjuka på jobbet och jag är livrädd att det är något sånt skit som spökar. jag vill verkligen inte bi magsjuk fy bubblan! men trots att jag mått rätt piss har jag städat köket och badrummet och det var på tiden! om jag inte blir sämre ska jag ta resten av lägenheten imorgon. ikväll ska jag försöka plugga också, usch får lite ångest när jag inser att jag inte gjort ett piss på så länge! inte alls bra, känner mig lite smått stressad men jag får helt enkelt skylla mig själv! 





HURRA HURRA HURRA




GRATTIS ELIN PÅ FÖDELSEDAGEN !! HIPP HIPP HURRA.
HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG <3
JAG ÄLSKAR DIG RARINGEN MIN. & psst! jag SAKNAR dig <3

min fredag

igår var det fredag och jag trodde först det skulle blir en ensam kväll framför tv:n eftersom Anton är kvar i Skinnskatteberg hela helgen. men så kom det ett fint sms från fina Matilda och ville umgås! vilken lycka:) fina Nikita kom även över, så det blev pizza, vin, glass och tv-spel (& nej inte pizza och vin ihop!) det var verkligen en helt mysig kväll, med dom bästa tjejerna :) 

idag fick jag äntligen sovmorgon och det var välbehövligt. men lyckan över den sovmorgonen varade inte länge, hade fått resultatet på salstentan jag skrev för drygt två veckor sen.. och jag fick u :( fast jag var beredd på de, blir man ändå så besviken!! men det är som det är, bara och ta nya tag och skriva om skiten. 






- tack igen fina Nikita för blommorna <3 

det går så fort!

redan torsdag, imorgon är det fredag och MIN namnsdag. jag bryr mig nästan aldrig om namnsdagar men när det kommer till min egen är de andra bullar, vilket jäkla ego jag är, haha!

imorgon är det lång dag på praktiken och det lutar åt att det kommer regna, och det gillas INTE. imorgon kväll är jag ensam eftersom Anton är i skinnskatteberg denna helg, så det blir chips och slapp för mig själv. på lördag ska jag till hedemora på klassträff, ska träffa några gamla klasskamrater från första klass :) kommer bli kul och träffa dem, spännande och se vad alla pysslar med nu och så.. :) efter klassträffen bär det av mot mamma och barnen.

psst, på lördag är det en speciell dag, min älskade kompis Elin fyller 24år!!! <3<3

praktik

nu är jag tillbaka på praktiken, tre veckor till sen är de slut för en långt tid framöver. kommer nämligen inte ha praktik på en hel termin. idag hade jag gymnastik med en barngrupp och det gick jättebra, bör nämnas att jag hade nästan bara jobbiga barn, det säger jag mest för att skryta för att jag klarade av de :) haha! 
annars idag har vi varit ute, så himla härligt med solen man blir så lycklig! jag tror nog jag fått färg i ansiktet, känner att de hettar lite på kinderna, tumme upp för de! ;) 

måste även nämna att det är drygt 7 veckor kvar tills vi åker till Grekland !!!! 


helgen

helgen med grabbarna. först bowling och idag var vi till lekparken i Sala i den härliga vårsolen! 










bowling

killarna kom igår, jag åkte och hämtade dom i sala efter fikat hos Bea. när vi kom hem gjorde vi inte mycket väntade mest på att Anton skulle komma hem så vi kunde hämta han vid tåget:) väl hemma igen blev de hemmagjorda hamburgare, mums! efter maten kom fina Matilda på besök med massa gott, kvällen erbjöd kortspel, talang och fika, tack för en mysig kväll M! 

idag, lördag har vi bowlat med killarna och mys framför en film och kvällen kommer erbjuda svtB, mat och stoj! 


vart tog solen vägen?

å dagen började så bra med solsken, men nu har den försvunnit lagom tills jag ska jobba, jag hade ju hoppats på att vistas ute hela eftermiddagen i solen och sola mitt tryne men ICKE! nu får man tänka om och försöka hitta på något annat och göra på jobbet. men det är smällar man får ta helt enkelt! 
i morse fram till lunch satt jag och Ida med vår tenta och det går framåt, känns så bra :) vi har verkligen slitit på vårat påsklov, haha. så jag hoppas den snart blir klar så vi slipper den och kan fokusera sig på nästa ... 

imorgon blir det inget plugg, vi tog ledigt och bjöd in oss till Bea och barnen på en fika :) efter de ska jag hämta pojkarna i Sala, får se vad vi hittar på i helgen, hoppas vädret är bra så man kan vara ute och hitta på något skoj :)
nej, dags och ta pricken och styra mot jobbet, cya!

7:e april!

IIH, en månad kvar till Lady Gaga. jag ser sjukt fram emot de:) 

denna vecka är det ingen praktik pga påsklov, så nu sitter jag mest i skolan och pluggar med Ida, försöker få ihop en tenta som ska in i maj visserligen men i maj kommer flera tentor så det är lika bra att få denna klar. ganska skönt med lite uppehåll i praktiken, nästa vecka ska vi ut igen och då i tre veckor. 
förresten ang. mitt fotbolls spelande ska jag förhoppningsvis, provspela för Tillberga imorgon.. så vi får väl se hur det blir med detta. vet inte om någon egentligen vill veta något om de men nu vet ni oavsett ;)

nu är det dags att packa väskan och cykla till skolan, å förresten det är en fröjd att cykla till skolan! allt går så mycket fortare och man kommer ju framåt, haha lycka! 




påsken.

påsken har varit bra och lugn. skönt med ledigt fast det har gått lite för fort. 
men här kommer lite bilder från påsken, dock inga från v-hyttan men några påskbilder i alla fall :)

vi var till Färna och där såg jag mitt dröm växthus :)

Färna Herrgård

<3

Lena och Staffan

kärleken



ledigt!

nu tar jag och bloggen påsk! 

ha en finfin påsk alla mina trogna läsare ;)
& Nikita hoppas din fest blir toppen <3


GLAD PÅSK!