skolstart

happ på var vardagen tillbaka och jag vet inte riktigt vad jag tycker om de, eller egentligen tycker jag det är skönt men samtidigt inte.. gillar inte tidiga månar och buss fram&tillbaka till skolan, 45min är en dyrbar tid på morgonen men det är på ett sätt okej eftersom vi slutar tolv ganska ofta, tummen upp! & nu är solen framme också det är väldigt skönt, blir man lite glad och pigg. idag kom pappa med vårat skåp till köket och hoppas det ser bättre ut när det är fyllt och helt färdigt, just nu är jag lite orolig för hur de kommer se ut..ser lite konstigt ut. bilder kommer inom kort! måste bara piffa upp de lite:)

en dag på stan

i helgen skulle vi ha åkt till Stockholm, men resan blev inställd pga sjukdom, väldigt trist! så vi åkte hem till fina Matilda och katterna och myste, med god mat, vin och snacks och spelkort:) det var väldans trevligt! 
i söndags åkte jag med Antons hem till Skinnsberg och heja på när han spelade fotboll, svinkallt var det men väldigt kul. idag har jag tillbringat min dag på stan, shoppade lite smått i min ensamhet men sen mötte jag upp tjejerna från skolan och åt lunch, väldigt kul att se dom igen. när jag kom hem blöt som en hund eftersom det öste ner när jag cykla hem ... åkte vi och storhandla, nu har Anton åkt till jobbet och jag ska fixa fram allt tills imorgon då skolan sätter igång. tidig morgon blir det och jag vet inte hur jag kommer klara de.. men det ska nog gå! 



naw!

kolla in vilken sötis!

ops!!

det var länge sen jag uppdaterade nu! men har dock inte mycket att skriva mer än att jag lever eller jo min iphone har kommit hem:) TUMMEN UPP!
annars har jag varit i dalarna ett par dagar och hälsat på och blev förkyld på köpet, inte kul! hemma hände inte så mycket, umgicks med mest bästa mamma, men nu är jag tillbaka i V-ås fast imorgon bär det iväg bort igen, ska äntligen åka till Stockholm och till Lynn ser verkligen fram emot de, kommer stanna över natten så det kommer bli mys! jo som jag skrev tidigare så har min iphone kommit och jag älskar den! haha kan inte sluta peta på den, me like! idag köpte jag ett fodral till den så man kan ha den i väskan utan den blir repad eller så. 
på tisdag drar skolan igång ska bli både skönt och inte skönt, mest skönt med rutinerna igen och träffa vännerna :) och plus att det bara är ETT år kvar sen är jag klar, så sjukt!
ha en fin helg!

jobbhelg

jupp! jobbat hela helgen, jobbar även imorgon också men sen är veckan helt ledig! så det blir att ladda inför skolstarten nästa tisdag... ska troligen åka hem lite i veckan också och hälsa på för man vet aldrig när man kommer iväg nästa gång, är dock helt fullbokad varje helg i september så det kan dröja tills nästa gång. 
idag ska jag som sagt jobba, när jag kommer hem måste jag städa lite, en äkta söndagsgrej

ps. min iphone kommer troligen på tisdag!
(kan dock bli svårt att få tag på mig via mobil under tisdagen!, då mitt andra abonnemang slutar 04.00 på tisdag..)

inte en dag till ...

ännu en dag med huvudvärk, pallar inte med värken mer, buh. i morse ringde jobbet och väckte oss, med gnällde och stress ... skulle börja kl 14 men flickan kom aldrig iväg till skolan så jag skulle börja tidigare.. men kärringen ringer kvart i nio och väcker oss båda och gnäller i telefonen. varför ringer man då när man inte behöver komma direkt utan halv tolv istället för två.. kvart i nio kanske är sovmorgon för visas & jag trodde denna morgon skulle bli min, men icke. jag är så trött på jobbet att jag snart säger upp mig. orkar inte höra hennes gnäll hela tiden, snart får det vara nog! ops, nu sväva jag iväg ordentligt. ikväll händer det inget speciellt, mys framför tv:n med min fina sambo och kärleksmums och glass ;) 

IPHONE !

äntligen har jag skickat efter en ny mobil, nämligen en iphone 3GS 8GB blev inte den nyaste orkade inte med väntetiden på den... men jag är lika lycklig fast jag köpt den andra, iiih! kommer troligen någon gång i slutet av nästa vecka om jag har tur! fick ett bidrag av min fina sambo när jag fyllde, så tack min fina älskade Anton :) 

så vad har jag annars gjort idag?
både jag och Anton är lediga (händer inte ofta) så jag har legat framför tv:n sen jag gick upp. på eftermiddagen blev vi hembjudna till Evelina och Peter på fika, väldigt trevligt! efteråt åkte jag och Anton ner på stan och kikade lite, hittade lite som jag måste köpa när pengarna kommer in. nu sitter vi och kollar på fotboll och ska snart äta nybakade kärleksmums !

det gick bra!

idag var jag till Stockholm och gick på gröna lund tillsammans med mamma plus familj. jag mår lite illa än efter bläckfisken. det var en fartfylld dag minst sagt. åkte buss för första gången till Stockholm, de började med en försenad buss eftersom jag var nervös inför resan blev de lite värre när den aldrig kom... men till slut kom den, pust! kom fram tio minuter senare så jag fick lov att små springa till bussen för att ta mig till gröna lund,. åkte en massa karuseller och nu mår jag som sagt lite illa fortfarande. den roligaste var nog vilda musen och den skrek jag nog mest i.. den var rolig! bussen hem gick också väldigt bra, men dock jobbar Anton över som egentligen skulle hämta mig vid bussen.. så med snabba steg genom stan hämtade jag bilen.. nu sitter jag här väntar på att han ska ringa så jag kan hämta upp honom.. får se när det blir av, snart hoppas jag! 
imorgon är jag helt ledig, nice! ska städa här hemma och sen göra ingenting.. eller jo träna lite men annars inget mer! njuta av livet och mitt lilla sommarlov jag skrapat ihop :) 



fördriva min kväll

på något sätt har jag sagt till min kära sambo att jag kan hämta han inatt då han går av sitt pass, sitter här nu med ögonen i kors och ögonlocken är ganska tunga, så jag måste nog dricka en kopp kaffe och slå på tv-spelet för att fördriva tiden. sen blir det bums i säng, imorgon ska jag hänga på mamma med familj till gröna lund, hoppas på fint väder! jag beställde biljett idag så det blir buss för mig fram&tillbaka, jag hoppas de går bra, är lite nervös.. men så himla fel kan det ju inte gå, eller(!?)  bäst att hålla tummen !

fartfylld



goKart, filmmys, tv-spel, godis, skratt, god mat, lek i parken & bad i solan! helgen har varit jättebra!

naw!

fredag imorgon vilket betyder två saker, den första, min sista dag som heltids arbetare. är med blandade känslor jag lämnar den tjänsten, jag kommer nu gå över till varannan helg arbetare! jag trivs verkligen på jobbet, familjen är otroligt bra. fick en liten present idag och orden "vi tycker så himla mycket om dig"  hur gulligt är inte de? blev verkligen jätteglad<3 fick en jättefin skål med massa godis i, mums! (bild kommer)
den andra, killarna kommer imorgon, de ser jag fram emot saknar mina små bråkkråkor. ska bli kul att dom kommer så det blir lite fart här hemma!
nyss stack Anton iväg och jobba så jag ska snart leta rätt på kudden, är galet trött och jag fattar inte varför. kanske solsting? skulle inte vara så konstigt, dricker allt för lite vatten och gick en promenad i gassande sol idag... hm? där kanske vi har svaret till mitt lilla problem. ha! 

nej vart var den där kudden nu som jag letade efter? natti !

solsken

älskar att solen är tillbaka, hörde dessutom att nästa vecka och veckan därpå kommer att bli solig och fin. men vågar inte hoppas för mycket på den goda nyheten! det börjar närma sig slutet för mitt heltids jobb, närmare bestämt två dagar. känns både bra och dåligt. men bara för att jag slutar jobba heltid, betyder det inte slut på jobb.. jobbar igen på måndag med mitt "gamla" jobb och sen vidare till hedemora och hjälpa mamma på tisdag, hem igen och jobba helgen...haha så ledighet är det inte så mycket tal om när det väl kommer till krita! men skönt sen när lönen kommer, längtar! 
i helgen kommer killarna äntligen. jag har saknat dom! har inte träffat dom på jättelänge, förhoppningsvis blir det en fart fylld helg, vi har tänkt att dra med dom på GoKart! det skulle vara så kul om dom fick åka, tror dom skulle tycka det var coolt. :) annars i helgen har vi tänkt kolla på den nya disney filmen "prinsessan & grodan" (som dock kom ut för ett bra tag senn, menmen..) ops. måste rusa!

den röda lilla stugan

sitter med katten i knät, katten som varit på äventyr i 9 dagar, hon är mer gosig än vanligt och vill inte riktigt lämna mitt knä. vill helst inte att jag ska sitta vid internet heller utan sätter sig mer eller mindre på datorn så jag inte ser någonting annat än henne, gos! nu har jag dock hår över hela mig, jag har blivit en katt själv!
men jag kan tänka mig att sitta här länge till med värme i knät, ute är det bara kallt och grått, buh. men förr eller senare måste jag ut i de gåra för vi ska åka in till stan och leka i lekparken, tydligen skall det bli sol men jag tvivlar på de! har jag riktigt tur så blir det solsken och sällskap av min kära sambo till lekparken!
dags att borsta bort katten jag blivit av allt hår, måste parkera om pricken sen springa in i värmen igen och göra kaffe så man vaknar till lite mer. puss

sista veckan nu

måndag igen och den har varit riktigt bra, trots att natten var jobbig och sömnlös.. galet trött när jag åkte till jobbet. idag åkte jag med flickebarnet och mamman till Enköping för vi hade sett en intressant inredningsbutik som vi ville till, men när vi kom till Enköping var det kaos! regnet öste ner, verkligen öste, har aldrig sett så mycket regn. vägarna var överfyllda med vatten, var som små sjöar och floder överallt! så vi sket i de och åkte tillbaka till Västerås och åt på IKEA och strosa runt lite på hälla, har jag sagt att jag gillar mitt jobb(?) haha! men nu är det bara en vecka kvar på heltidsarbetet, det har gått så sjukt snabbt, tyckte jag nyss börja! 

efter jobbet åkte jag och Anton direkt ner på stan för att inhandla lite saker. nu har vi ätit och väntar på att äppelkakan som står i ugnen ska bli klar, ska bli mums! och såklart ska vi dricka min saft till tihi! 


oj, nu är kakan klar! cya

min söndag

min saft blev väldigt bra och god, lite mer smak skulle dock inte vara helt fel.. men jag är nöjd:) var inte speciellt svårt och det gick väldigt snabbt, så nu vet jag vad jag ska göra varje sommar när bären kommer! nästa år ska vi göra lingonsylt har vi bestämt om vi inte hinner i år. 

idag söndag har jag fixat till sovrummet lite som jag blivit lite trött på, byte ut lite saker mot ny färg, rättare sagt mot vitt! jag har verkligen fastnat för den färgen och vill typ ha de på allt... haha. får se vad Anton säger när han ser sovrummet imorgon,. jag har även städat upp lite i resten av lägenheten vilket jag gör varje dag känns det som, men nu är det fint ett tag igen. :) 

puss

mitt nya jag

igår blev det visst en spontan ute kväll med fina gänget, väldigt trevligt var det, tack igen flickor!
idag blev det halv tidig morgon för jag hade bestämt att plocka körsbär tidig så ingen skulle se mig och typ bli sur, haha man vet aldrig med dessa människor i husen. jag fick i alla fall ihop två liter, tummen upp! 
så nu är allt klart med saften nu väntar jag bara på att de ska kallna så jag kan blanda mig ett glas , är verkligen spänd på hur de kommer att smaka, första gången i hela mitt liv jag gjort egen saft! 

idag blev det stor handling för att Anton jobbar imorgon så det blev ett lördagsnöje istället för söndagsnöje :) 
men innan ICA blev det en sväng förbi Tati som ligger här i västerås, dom hade tydligen lite rea och jag köpte mig ett par jeans, 99spänn kunde ju bara inte låta bli!




vilken härlig dag!

vilket härligt väder vi fick idag, sol hela dagen, tummen upp! 
idag var det en skön dag på jobbet, jag och barnet tog en utflykt med pricken in till city. var förbi och hämtade Anton sen svängde vi ner till hamnen för en promenad längst vattnet, jätte mysigt och hon var på jättebra humör. vi avslutade promenaden med en varsin glass, mums! det var skönt att hon var på bra humör och att hon och Anton blev polare, haha. fast jag tror hennes pappa Pelle blev gladast för att hans dotter är kompis med en polis, haha! 

nu är det äntligen lite helg och sovmorgon, är jättetrött nu förtiden men vet ej varför. ikväll jobbar Anton natt så det blir en kväll framför tv:n eller nått, fast först städa badrummet. 

imorgon bitti ska jag ut och plocka körsbärs för imorgon blir det att göra saft! min snälla svärmor har lånat ut en bra sil så det här kommer nog att gå bra:) innan jag åkte hem var jag förbi IKEA och köpte hem flaskor, haha. 
nej, dags att städa!



sol!

livet på balkongen fortsätter med stora steg, tomaterna blir mer mogna för varje dag, tummen upp för de! och att solen tittar fram för det ännu bättre och härligare på balkongen. jag tog vara på solen idag när jag jobbade, blev ett dopp i poolen fast det var kallt, brr! slutade klockan fem idag istället för sex, vilken stor skillnad det är att komma hem en timme tidigare.. hinner med en massa saker. när jag kom hem möttes jag och Anton på parkeringen för han skulle ha pricken och åka iväg.. vilket liv vi har ibland, går om varandra totalt. och inte kommer vi ses så mycket i helgen heller, han jobbar kväll & natt vilket innebär att han kommer sova bort dagarna. förhoppningsvis kan vi umgås nästa vecka haha, låter hemskt men sånt är livet när man har en polis till sambo<3 





bränd bacon!

shit är redan inne på min näst sista jobbvecka! blandade känslor, både skönt och lite ledsamt.. jag trivs så otroligt bra med jobbet och familjen är super bra! men det ska bli skönt med två veckors ledigt, eller helt ledig blir jag inte men ingen heltids jobb iallafall. idag fick jag sluta tidigare för att Anton behövde pricken, så när jag kom hem åkte han direkt, haha hej&hejdå i hallen, humor! 

haha idag när jag skulle göra mat, råkade jag bränna bacon... så typiskt mig! glömde såklart bort att jag hade de i ugnen så det blev svart och luktade as! men maten blev helt okej iallafall.. får se vad Anton säger när han kommer hem om det duger eller ej ;) 

nej dags för kramkalas med min kära Anton <3

Augusti !?

haha jag börjar ofta min inlägg med att tiden går så fort och ännu en gång är startfrasen här, oj vad tiden går snabbt! redan augusti och jag har bara två veckor kvar på jobbet, fast jobbet är prefekt och inte så slitsamt (fast ibland är det faktiskt det) så vill jag vara lite ledig och inte göra någonting alls! jag vill ha tid att åka hem till mamma och dalarna, men snart så :) 

i helgen har jag varit i Stockholm hem till Pilla där även bästa brudarna var! vi skulle fira mig och Elin som hade fyllt, det firades med god mat och utgång. det var väldigt trevligt, men det är alltid som bäst på förfesten så utgången var ingen större hit för min del! bilder kommer inom kort (psst! Elin skicka över lite bilder från kvällen till mig;)

idag, söndag kom jag hem runt två och då åkte vi och stor handlade och sen kom Matilda, Gustav och Micke förbi på fika, väldigt trevligt, tack för att ni kom! nu ska jag snart leta på kudden för att sova tungt, mina ögon är väldigt tunga.. ZzzZZz. Anton stack precis iväg och jobba, han jobbar natt så jag får hela sängen för mig själv haha, niiice! 

god natt!