sommar är härligt!

i veckan har jag varit ledig så jag har varit hemma hos mamma i dalarna där jag fortfarande är, tills imorgon (torsdag) då åker jag tillbaka hem till Västerås. Men min vecka hemma i dalarna började med en väldigt trevlig middag hos syster med familj<3
och i onsdags träffade jag mina flickor över en middag och kaffe, vilka vänner man har ,helt underbara, tack för att ni finns <3 

när jag kommer hem till Västerås igen ska jag jobba hela helgen. på fredag ska jag och Anton ner med Lina & Peter på cityfestiveln som börjar imorgon och på lördag ska vi till skinnsberg och fira Lena (Antons mamma) som fyllt år & på söndag fyller JAG år, de ska jag och Anton fira med god mat någonstans de ser jag fram emot speciellt efter en jobbhelg:) 

usch vilket tråkigt inlägg men en liten uppdatering iaf.
 


härliga sommar

nu är vi hemma igen efter vår andra semester vecka som har spenderats på öland! vi har haft det toppenbra, solen har varit framme hela tiden och värmt, dock kallt i vattnet så inge bad för min del :)
vi har inte gjort speciellt mycket, tagit de lugnt och bara varit, glassat i solen med en bok och legat lite på stranden och strosat runt i borgholm, super härligt!

på midsommar kom Antons släkt och firade, blev massa skratt, lek och sång, väldans trevligt!
å nu är vi hemma i Västerås igen och håller på att baka muffins i min nya muffinsplåt, haha :) som snart kommer att ätas upp med en kopp kaffe , MMMUMS! (är du snäll kanske du kan få en) ojoj, nu ringer klockan måste springa till mina muffins... cya!

kärlek <3

så otroligt fin låt, jag blir så tagen varje gång jag hör den.. ja må vara tönt men ack så vackert!
lyssna och njut <3


tror jag fått med mig allt ..

idag var det första arbetsdagen på mitt nya sommarjobb och det gick jättebra, flickan var inte alls på humör och gnällde mest hela dagen men det gick väldigt bra iallafall. vi åkte dels in till ikea och fikade och hennes päron shoppade loss ;P jag trvis verkligen jättebra och båda föräldrarna är väldigt trevliga och hjälpsamma!
imorgon ska jag börja lite tidigare för att sluta tidigare för att vi ska åka till Öland !!! och jag tror jag fått med mig allt i väskan.. det återstå att se när jag kommer fram ;)

senn jag kom hem från jobbet har jag gjort mat och nu myst lite med chips men finns ingenting att se på tv:n förutom bröllopsfest här och där.. blir så trött! räcker de inte att det hållt på hela dagen, nej dom ska ta upp hela kvällen också..gaah! så nu är det fotboll som visas här hemma och Anton är inte hemma. inte ofta de händer om han inte är hemma :) (han jobbar natt)


nu ska jag verkligen se över min packning så jag inte gråter över att jag glömt något .. vore tråkigt!

hinner nog inte uppdatera innan jag åker så TREVLIG MIDSOMMAR !!!
& kan också passa på att gratta min fina syster Bella i förskott <3

fredag?

uh fredag redan? det känns verkligen inte som de, kan vara för att jag ska jobba i helgen.. det är konstigt när de gäller mig, första gången jag jobbar helg bortsett från när jag har pojkarna men det är vilket fall inte på samma sätt. men imorgon är det min första dag på mitt nya jobb, ska bli spännande och intressant hur det kommer gå!
jag hoppas det blir fint väder och sol så man kan vara ute och leka och bada. idag har jag också jobbat fast med de jobb jag haft ett bra tag nu.. och lika tjurig är människan (mamman i huset alltså) så jag vill bara spy på henne! är riktigt glad att de är min sista sommar me de jobbet, haha! tur att hon inte läser här ;)
när jag kom hem gjorde jag lasagne och nu sitter jag här med avstängd tv och blogga... det händer fan inte ofta att våran tv är avstäng om någon är hemma :) (anton jobbar natt) men de är fredag och inte ett skit på tv... dåligt!

egentligen borde jag ta tag i lägenheten som ser ut som piss och jag borde också packa in för ölandsresan.. men orkar verkligen inte! å jag längtar verkligen till öland, ska bli sååå nice! men körresan ner kommer bli mindre kul,. vi kommer att åka neråt efter jag slutat de vill säga efter kl 18 .. de betyder att vi kommer vara på öland runt 03.00 typ ... kommer bli smått tungt och köra men med en massa kaffe ska de nog gå bra :)




JAAAAAAAAA!

jag klarade omtentan som jag skrev för ett tag sen, satan va skönt att den är borta och klar!!
fruktansvärt skönt att ha klarat den , YEY!!

Rhodos Faliraki


en tripp till rhodos stad och till gamla staden. 

sista kvällen!

Grattis!

Grattis kära mamma på födelsedagen !!


ny vecka nya tag.. klev upp för tidigt imorse men var tvungen för bilen skulle in på service, strax innan 7 var man uppe, PUH! men shit vad man hinner med när man är uppe med tuppen! har redan packat upp väskan som annars skulle ha legat hela veckan ut :P fast snart ska väskan packas igen, imorgon åker jag till hedemora, ska titta och gosa med min nya systerson och såklart med de övriga syskonbarnen också ;) imorgon bitti ska jag ut till mitt nya jobb på en liten inskolning, ska bli spännande!

annars idag blir det att jobba med de jobbet jag haft tidigare och jag hoppas på att de blir uppehåll vill inte ha regn.. ska cykla dit och är inte så pepp på regn precis.

HEMMA!

nu är vi hemma igen efter en vecka med värme och bad! veckan har varit jättebra, vissa dagar hetare än andra.
liten sammanfattning,
åkte lördag/söndag morgon var väldigt pirrig hela vägen till långtidsparkeningen och blev ännu mer pirrig ju närmare terminalen och flygplanet vi kom :) på planet fick vi sköna platser med bra benutrymme men dock hade jag och Anton mitt gången imellan oss men det gick, på vägen dit fick vi se "farsan" den var faktsikt ganska rolig, och maten var mos och någon köttgryta som var okej. väl frame i grekland såg vi förvirrnde runt vart våra väskor skulle rulla fram, haha! men vi hittade till slut och vi fick våra väskor och rullade ut till bussen som tog oss till hotellet.

första natten på hotellet var hemsk, en jävla massa liv och grannar som slog igen dörrar och tjafsa eller va dem höll på med... det var verkligen livat, nog för att vi la oss tidigt för vi var så trötta efter resan.. men morgonen där på pratade vi med apollo som kom till hotellet om att få byta rum och utan problem fick vi ett nytt inom en timme, verkligen bra service! :) maten var också helt okej men dock inte så varierande, men varje kväll hade hotellet olika länder som tema på maten.. men dock syntes det inte så väl vissa dagar. sista kvällen var det grekisk afton och jag hade stora förväntningar på kvällen.. men den var en besvikelse :S så det var verkligen trist men annars var det helt okej! drinkarna däremot var läskande och goda :) och det beställdes in en hel del under veckan!

i onsdags var vi till rhodos stad, tog cirka 30min med lokal buss, det var nog en de varmaste dagarna så det var lite jobbigt med värmen men man överlevde :) det var en mysig stad, vi gick till den gamla staden också med så små gulliga gränder. blev ingen direkt stor shopping, blev en grakisk lunch på ett ställe vid havet. vi var nöjda med dagen trots värkande fötter!

det var min sammanfattning och bilder kommer att komma från resan orkar bara inte lägga in dom just nu:)
men håll ut!

ps. blev moster åt en liten Robin på nationaldagen <3 välkomen lillen!

resfeber!

haha fan vad jag tjatat om våran resa men jag kan bara inte sluta, tjata om de. idag är iallafall dagen här, äntligen! Anton har dragit till jobbet för ett par timmar sen och här sitter jag och kollar på klockan hela tiden,.. vill att de ska bli kväll och natt. resfeber och spralig, går runt och försöker hitta på saker att göra så tiden går lite fortare... men nu har jag fastnat framför tv:n haha!

detta blir det sista inlägg innan vi åker, så nästa kommer när vi kommit hem igen tihi :)
ha en trevlig vecka här hemm!a! PUSS&KRAM

fredag kväll

är nyss hemkommen från klassfesten, blev en liten skara som samlades men ack så trevligt! vi spelade lite brännboll och pratade en massa:) så det blev en lugn kväll och tidig nu sitter jag och glor på tv.. men finns ingenting bra att se. vad är detta, en fredag och bara skit! de blir väl att slå på någon film jag redan sätt för att rädda denna kväll :) Anton jobbar natt så han kommer hem imån bitti, inte kul! men imorgon ungefär denna tid (10.30) kliver jag upp... haha vi ska åka kl 03.00 imorgon (lördag) till arlanda och jag ska köra så de gäller att vara utvilad:) på söndag kl 07.00 går planet, YEY! ser så sjukt fram emot de.
det var min uppdatering för denna gång. skriver säkert ett till inlägg innan vi åker!

bränd..

fantastisk skön första dag på sommarlovet, har solat på löga med Anton, Peter och Evelina väldigt trevligt.
eftersom man måste vara tuff ibland så struntade jag och Anton i att ha på solkräm haha och så klart bärnde vi iss båda två! där fick vi, bara att skylla sig själv och aldrig mer göra om de ;) efter vi solat åkte vi upp på stan för att köpa badbrallor till mannen och växla in pengar inför resan, iiiih! nu är det verkligen nära och jag är så taggad!
kommer bli så himla skönt och så bra :)

imorgon är det städning som står högst på listan och tvättning, vi ska ju låna ut lägneheten till Antons föräldrar medans vi är borta så de gäller att det är fint och fräsht när dom kommer ;) imorgon kväll är det en liten sommaravslutning med klassen, blir brännboll och kubb och massa prat :) kommer nog bli väldigt trevligt! :)


sommarlov !

idag var det redovisning och den gick bra, efteråt lämnade jag in tentan så nu är mitt sommarlov här!
så himla häärligt, jag njöt när jag cyklade hem, haha! nyss var jag hem till Matilda och lånade hennes rullväska inför resan, så himla gulligt av dig att jag får låna den <3 när jag kom hem insåg jag att någon tagit min prakeringsplats.. blev smått galen men jag insåg snabbt att vi byta parkering från första juni.. men jag minns inte vilket nummer så nu står pricken på gatan, jag måste be Anton parkera om den när han kommer hem, haha! vilket jävla flummo jag är.

när jag förretsen kom hem från skolan hängde mitt paket från nelly på dörre med min bikini i! ja tror jag är nöjd med den, ska prova den igen och verkligen känna efter, men den var snygg!!

 


grattis pappa!

Idag fyller min kära pappa år, hipp hipp hurra på din dag!!