tunga ögonlock!

idag: skrev omtentamen och det kändes sidårdär.. har bakat bullar som jag ska bjuda på imorgon
eftersom det är sista dagen på praktiken. snart: SOVA!


mycket i luften

samtidigt som jag examensarbetet i tankarna och planerar smått med vår examensmiddag så förösker jag ändå plugga till matte tentan som är på torsdag och det känns som om att det går framåt men med små steg.. men det är svårt och mycket. annars då? jo sista pratikveckan har precis påbörjats och det är både skönt och oskönt som jag skrivit i tidigare inlägg. men att det är sista veckan känns ändå som ett stort kliv framåt nu är vi ännu närmare målet! haha föresten! i morse när jag satt och åt frukost kom en kompis på besök (ekkore) som ofta brukar hälsa på.. han/hon satt på bordet ut och kollade efter mat, som inte fanns, jag gick närmare fönstret och då fick den syn på mig och ja detta är sant, den gömde sig för mig, haha. vi har stolsdynor ute som ligger på hög och under en sån gömde hon/han sig och tittade ut efter ett tag haha så gulligt..men sen sprang den vidare till nästa blakong. vet att de låter osannoligt men så var det i alla fall, skulle vara coolt och ha en ekkore som husdjur :) jaja nog om min morgon och allting annat, nu måste jag plugga vidare så jag kan vara njöd med mig själv idag när jag slår ihop datorn. tack&hej!

Fredag!

Om jag får bestämma blir de pizza ikväll! Killarna anlände nyligen och sitter nu vid datorn och spelar. Och ikväll blir de mys med popcorn fram för tv:n och imorgon blir det lördagsgodis, loppis och fotboll haha full upp kan hända att vi tar bowlingmatch imorgon kväll med :) Nu är näst sista veckan på praktiken avklarad bara en vecka kvar..konstigt. Och om två veckor precis åker vi mot solen !! Längtar.

ja tror jag somnar..ZzZzz

är så sjukt trött vajre dag jag kommer hem efter praktiken, jag tror jag blir galen .. ska det bli såhär när jag ska jobba som detta på heltid då är de inte kul alls! jag vill ju gärna ha ett liv efter jobbet eller snarare en fritid men i detta tillstånd orkar man fan ingenting.. buhu. och sambon får ta mycket skit ibland, usch vilken dum sambo jag är vissa dagar, fy! idag är det iallafall onsdag och ska försöka plugga lite matte eftersom om en vecka är det dags för omtenta vilket jag inte ser fram emot! men det är bara att hålla tummarna och kämpa på. det var tänkt att vi skulle åkt till Ikea idag efter att jag kom hem men det blev inte så :S Anton orkade inte och skulle sova för han har och ska jobba natt.. jaja sånt som händer. snart ska jag iallafall ta mig till Ica haga och hämta vårt Hm paket, iiih! hoppas jag bara inte blåser bort eller att paktet blåser bort :)

tidig morgon

vakande runt nio och kunde inte somna om så jag klev upp. satt på kaffe och laddade datorn med "sommar i sverige" hade misst de sista programmet så jag plöjde igenom de. nyss fick jag ett ryck med dammhinken, sprang igenom hela lägenheten (förutom sovrummet där Anton sover) och dammade bort allt skit, så fräscht igen. nu ligger jag i soffan och glor tänkte slänga mig ut på balkongen och njuta av solen! gårdagen var riktigt tråkig :( kollade på en film som hette "tusen gånger starkare" en svensk som var helt okej, hade bra perspektiv på hur man ser olika på flickor och pojkar, nyttig till oss blivande lärare :) men annars var den inte mycket att hänga i julgran. efter filmen fick jag något konstigt ryck och börja plugga, uh? ja ni läste rätt pluggade på en lördagkväll när hände de senast?! de är ett tecken att jag har tråkigt..idag söndag är storhandling som står på schemat och lyxfrukost så fort älsklingen har tänkt kliva upp! fast det blir nog en lyxlunch ist eftersom han troligen kommer sova ett par timmar till. jaja nu ska jag ut i solen och få fram mina fräknar!

dagens fynd!


tröjan som är lila men som ser ut att vara blå kostade endast 75kr (bikbok)! och ljusa jeans endast 80kr (cubus)! 
(nej gylfen är inte öppen på jeansen, bara inte riktigt stängd HAHA)
jädrans vilka billiga fynd man kan hitta ibland! haha älskar att shoppa på rea!

lyckan är total

igår var det fredag och den fredagskvällen förändrade väldigt mycket, kvart över elva plingade mobilen och sms från ida hade anlänt där de stod att matematikresultet hade kommit till, klickade mig snabbt vidare till mailen där det stod G JAAA! jag klarade omtentan jag skrivit för tredje gången lyckan är total och nu är jag ännu närmare min examen! vilken lycka, vilken lättnad! nu är det bara en matte omtenta kvar och ska skrivas den 31a så håll tummen! så idag firrade jag mitt resultat med shopping med fina Matilda <3 bilder på fynden kanske dyker upp senare :) resten av dagen blir det film coh godis, för det är ju lördag vilket innebär lördagsgodis! Anton jobbar dock natt men hinner mysa lite i alla fall :) jaja ville bara dela med mig av min lycka , ha en fin lördag!

FREDAG!

slut på veckan och det är dags för fredagsmys för mig själv, jag har sån otur att Anton jobbar natt så det blir film och dipp för mig själv ikväll. idag tog även andra veckan på praktiken slut nu är det bara två kvar.. sen åker vi bort till SOLEN (förhoppningsvis vill säga) :) ni får helt enkelt stå ut med mitt tjat om resan! imorgon ska jag träffa fina M och gå på stan en sväng, fika och shoppa och njuta av hennes sällskap <3 nej dags för att bruk coca cola och glo på BB (big brother) !

äkta torsdag

torsdag och snart slut på arbetsveckan! hallå vart tar dagarna vägen..läskigt fort går det nu. idag har inte många knop gjorts eller gick i och för sig efter praktiken men hittade inget som fick följa med mig hem inte denna gång i alla fall. när jag kom hem doftade de pannkakor i hela lägenheten <3 så härligt med torsdagar ibland :) ärtsoppa och pannkakor, mumma! imorgon är det fredag och jag skulle ha jobbat på lördag men blev ledig jippi! fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men bör väl plugga passa på medans tiden finns och Anton ändå jobbar. så kanske stressen minskar något. men vi får se haha jag är bra på att säga saker men om de blir gjorda är en annan femma ;) förresten kära kamrater, jag behöver er hjälp! jag är sjukt sugen på ett par converse skor till våren, men vet inte vilken färg jag ska köpa det finns så många fina färger!..så vilken färg tycker ni är snyggast?! :) 


gah!

om drygt fyra veckor åker vi till Lanzarote och jag letar förbrillt efter snygga sandaler men det finns inga snygga någonstans.. får lite smått ångest skulle vara nice med att köpa ett par innan vi flyger men just verkar det som om jag ska leta efter några där men jag vet hur det kommer bli, kommer inte hitta några som faller mig i smaken, för jag försökte med de när vi åkte till Rhodos förra sommarn och hittade inga alls.. drygt! men det är väl bara att leta vidare har väl några som är okej som de står mellan om det blir kirs haha! världens ilandsproblem! det är ju fan inte klokt att jag sitter och klagar på ett par jälka sandaler egentligen men det blev visst så nu. men men. idag började en ny vecka, andra veckan på praktiken. det var tungt att kliva upp imorse och har varit smått trött hela dagen men det gick, slutar ju ändå kl 15 som dagarna så timmarna går ändå ganska fort. nu: SOVA! god natt.


våren flyttar in

Jahapp då var helgen snart slut men min helg har varit jättebra.

Jag har kommit på att våren måste vara den bäst årstiden, tänk er när knopparna på träden börjar komma och blommorna börjar gräva sig fram upp i solen, så härligt. dock luktar det alltid illa när snön försvinner och gräset börjar titta fram men det går att leva med. Med tanke på att sommaren närmar sig gör att våren blir ännu mer bra :) Våren är härlig med alla färger som kommer fram och man kan börja köpa vårlökar som jag köpte idag! Man blir så glad av färgerna som lökarna ger när det växer och lukten, åå så härligt! Mer sol och vår åt folket :)


FREDAG

å vad skönt med helg fick sluta tidigare idag och det gjorde dagen ännu bättre :) solen kikade också fram härligt men självklart glömde jag solbrillorna hemma typsikt! men nu kommer våren allt närmare så tummen upp! idag fredag vetesjutton vad som händer, har inga planer blir väl att glo på någon film Anton har andra planer för kvällen och där är inte jag inräknad ;) haha inte så sugen på att följa med på hans aktivitet heller så jag är inte speciellt ledsen. hm. men undra vilken film man ska glo på antar att tv:n inte visar någon bra .. men men vi får se. ni kanske har något tips på bra film? :) dela med er vettja. puss ha en fin fredag!


men herregud!

jag blir då trött på mig själv, haha. hur många gånger kan man byta design på? jag kan tydligen göra det sjukt många gånger på en månad.. har tappat räkningen på hur många gånger jag bytt men det finns ju så fina så jag kan inte låta bli så ni får helt enkelt leva med mina byten hela tiden. men ser det konstig ut eller ser du inget nytt, tryck på F5 så löser det sig! annars då? jo praktiken bara flyger iväg fredag imorgon REDAN men de ska bli skönt med helg, man uppskattar helgen mer när man har fullt hela veckan, i helgen ska vi fira Antons bror som fyllt 20 !! så det kommer bli fest haha riktigt kul. men det är sjukt hur trött man blir när man jobbar, helt annat mot skolan haha. jag är så sjukt trött när jag kommer hem så jag blir fan rädd..buhu.

förresten, den där foundationen jag köpte härom veckan kan jag rekomendera!
jag tycker den är bra och den håller hela dagen så jag är nöjd, tummen upp!

fettisdagen!

mums, semlans dag idag jippi självklart har vi köpt en varsin jag och Anton så det blir kvällsmaten. imorgon skulle praktiken bjuda på semlor yey härligt med två dagars :) praktik dag 2 idag och jag är galet trött helt sjukt.. och detta kommer inom kort bli en stor del av min vardag, städnigt trött kommer jag vara i veckorna, hemskt! men dagarna går ändå ganska fort och imorgon är det redan onsdag, heja heja! imorgon blir det träning med Ida efter praktiken också haha kommer väl somna på löpbandet eller nått.


Första vecka ...

På praktiken är i gång och det känns jättebra. Jag har hamnat på en ny avdelning med nytt arbetslag (pedagoger) och nya barn och det känns mycket bättre än förut. Man känner sig välkommen av både barn och vuxna och personalen är mer glad och skämtsamma! Och de underlättar mycket, finns inga större krav på mig eller regler för avdelningen. Det här kommer bli en bra avslutning på praktiken. Min sista praktikperiod för alltid och de här fyra veckorna kommer bara springa iväg. Efter praktiken idag var de meningen att jag och Ida skulle intervjua förskollärare men dom hade glömt bort oss eller ingen information om att vi skulle komma hade inte nått ut till övrig personal SÅ irriterande! Så vi fick snällt gå därifrån igen ytan något, skit förskola! Nä nu måste jag börja med maten !

rubriklös

helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon är det ny vecka och nya tag. imorgon börjar praktiken igen, sista för alltid så sjukt! sita fyra veckorna på min praktik dom veckorna kommer bara springa iväg. jag ser fram emot att praiktken ska vara över för då drar jag och Anton till Lanzarote YEY! kommer bli fett bra :) helgen då, hade en liten avskedsmiddag med en kompis som åker bort inatt och är borta i nästan två månader, så vi åt en god middag på tabazco och drack lite vin supermysigt! lördagen spenderades på jobbet, grillade korv i solen och lekte:) och idag har jag tränat med Evelina och sitter nu framför big brother .. sen måste jag bums i säng tidiga månar nu i fyra veckor kommer vara helt slut om dagarna. är ju van att nått knappt händer i veckorna så det är lite skönt med rörelse och en vardag som kommer vara min framtid haha :)

världens bästa sambo

jag går på verkligen vad som helst haha. nu har jag åkt på den nyaste reklamen i sminkväg, den nyaste foundtation som tydligen ska hålla i 24H återstå att se helt enkelt. återkommer med kommentar om produkten om den är bra eller inte!

åå idag när jag kom hem efter skolan hade min finaste städat hela lägenheten. så himla bra gjrot, så skönt att komma hem till en ren och fräsch lägenhet haha guldvärt! idag har jag även gjort klart en uppgift som skulle in innan måndag då även praktiken börjar på måndag så nu är den iväg skickad och klar. javisstja jag klarade även en tenta som jag omplitterade för tredje gången, YEY. fick fina otd tillbaka så det känns väldigt skönt att strycka en grej på den halv långa listan! så himla skönt. 



skola

haha oj nu kom en ekkore och hälsa på utanför den letar nog efter jordgubbar som han/hon vet brukar finnas dock inte riktigt denna årstid men ändå :) dom är ganska coola djur har jag kommit på söta som få dessutom! jaja snart ska jag och pricken ta oss mot skolan och träffa Ida, dags för lite srivande på arbetet samt sökande efter litteratur. efter skolan måste jag åka till friskis och träna det var för länge sen jag var där måste få en sommarkropp inför resan om en månad haha dags för hårdträning! fast det där tror jag inte riktigt på jag vet hur jag är och hårdträning är inte riktigt jag men det låter ju snyggt och bra..värt ett försök!