Jippi!

idag blev det bestämt att i december åker jag och Ida till Madrid och hälsar på Tessan! kommer bli så sjukt kul och se hur de bor och se hur Madrid ser ut :) något att se fram emot när mörkret kommer. men det är inte den enda resan jag bokat, jag & min älskade sambo har även bokat en resa till Thailand vi åker dit i januari tillsammans med min syster och hennes familj! så sjukt underbart kommer de bli, längtar som en galning!! älskar livet! kan äntligen göra små spontana resor nu när man inte ta äckligt studielån, kan äntligen leva livet ytterligare hahah!

vill avsluta inlägget med en underbar nyhet, att min älskade vän Matilda fick en dotter igår morse, en liten Siri kom äntligen till världen. som vi väntat! stort grattis Matilda och Micke till er dotter !! <3

Inte speciellt ofta

Jag skriver här nu förtiden. Men allting rullar på så jag har inte så mycket att dela med mig av! Men nu är det helg igen vilket så skönt :) I dag jobbade jag min sista dag som personligassistent vilket är väldigt konstigt men också skönt, har ju jobbat med de i tre år så de känns konstigt och bara sluta men ändå skönt att de kapitlet är klart. Nu är mina helger helt jobbfria!! Nu kan jag njuta 100% på helgerna :)
Dock hände en olycka idag på jobbet! Tappade min iPhone i deras stengolv och ja självklart med skärmen neråt så nu är de en spricka i displayen !!! Jag är så otroligt ledsen gråter blod! Usch min kära ägodel haha låter patetiskt! :'(


Freeedag!

Fredagkväll och äntligen lite ledighet eller framför allt sov morgon. Trivs jättebra på jobbet men är trött i slutet av dagarna svårt att ställa om från slöa skoldagar till fullt ös :) Men det är så kul att jobba, underbara kollegor och urgulliga barn som ger mig kärlek var dag!! Men som sagt nu är det helg och den startade men en tidig dag på jobbet slutade runt två och åkte direkt och handla fredagsgott! :) sen tig jag en promenad i de vackra vädret och kvällen spenderades framför tv:n och idol. Nu är det dags att sova är så trött! Och imorgon sovmorgon. Puss och god natt!!