efterlängtad

den efterlängtade veckan/helgen är snart här. imorgon sätter västerås cityfestival igång och som jag sett fram emot de! vi är ett samlat gäng som drar ner på city imorgon väldans trevligt, Antons kollegor med flickvänner + deras vänner och så kommer min fina Elin hit och går ner med oss, me like! ska bli kul och lyssnar på lite musik och se på folk och inte minst ungås med folk haha känns som jag jobbar hela tiden.. i helgen ska jag också ha min 25 års/examensfest! ska bli riktigt kul! fina vänner kommer och vi ska festa hela natten lååång! hoppas på bra väder!!

måndag

midsommar helgen är över och min midsommar var hur bra som helst. var till Västervik som ni redan har läst och jag gillar verkligen att vara där, så fint och fridfullt skulle lätt ha en stuga eller hus där! Har ni inte varit där ÅK DIT! på midsommar var vi hemma hos Antons moster och åt massa god mat och drack snaps (ja alla andra iaf..) senare på eftermiddagen gick vi till midsommar stången och det var fullt med folk. annars i helgen tog vi de lugnt träffade Antons släkt, väldans trevligt! hoppas er midsommar var lika bra!

midsommar veckan.

siiih snart är det äntligen midsommar. två dagar kvar sen drar vi neråt i landet (jag&hjärtat). tanken var öland men blev ändrat så vi åker halva vägen till västervik, kommer bli super mys! ser fram emot att åka iväg ett par dagar precis vad jag behöver just nu. för mycket som händer och inget är riktigt på min sida.. fast synd att missar min fina syster födelsedag som är under midsommarhelgen men hoppas hon får en finfin dag <3
..jobbet rullar annars på bra och efter den här veckan jobbar jag bara tre veckor till sen SEMESTER i två veckor med världens bästa <3 men tills dess händer det faktiskt en massa roligt såsom fester och firande av olika slag så tiden kommer bara springa iväg :)

ps. jag har verklgen världens bästa pojkvän <3

äkta söndag.

det är grått och det regnar ute, kan inte bli en mer äkta söndag. små bakis och slapp i soffan är det som händer idag. igår var det examensfesten med klassen och den var väldig trevlig, vi var först hemma hos Magnus och förfestade sen drog vi till bill&bob och bara satt och snacka, skittrevligt :) blev inte så mycket bilder från kvällen eftersom jag bara hade mobilen med mig och kameran på den är ingen höjdare :) så skönt med lediga helger nu när jag jobbar heltid i veckorna. man uppskattar verkligen helgen på ett helt annat sätt, nice! å snart är det midsommar, ser sjukt fram emot de. jag och Anton åker til Västersvik och firar med hans släkt. så jag jobbar bara fyra dagar den här veckan så den kommar bara springa iväg:)

examensfirande

i torsdags åkte jag hem till Dalarna och tog det lugnt ett par dagar. igår hade jag examensfirande med min familj! hade väldigt trevligt och fick jättefina presenter som jag tittar på hela tiden haha. tusen tack för en underbar dag! nu är jag hemma i v-ås igen och ska väl snart ta tag i lägenheten som inte är så snygg just nu. men shit vilken åska och regn det var i morse, tacka gudarna för Anton var hemma haha. så det var lugnt men hade jag varit ensam så vet jag inte vart jag hade tagit vägen..

blommor, presentkort på harmoniq, ipod, utebyxor & en liten väska med pengar i.  

snyggaste resväskan i stan fick jag av familjen :) 
jag bara älskar den! 

TUSEN TACK IGEN

opponering.

Idag var det opponering på examensarbetet och det gick jättebra. Var skit nervös i morse men det behövde jag ju inte alls vara, fick jättebra respons av examinatorn och bra kommentarer. Vi fick lite att fixa till men det var snabbt ordnat! Vi fick ett fint G som vi verkligen är värda, som vi jobbat med texten. Vi har varit så duktiga, härligt Ida :) Stort grattis till oss. YEY! Det firas med ett glas jucie, blondera håret och så ska väl lägenheten får sig en sväng om ser ut som helvete här. Imorgon åker jag nämligen hem och vill inte komma hem till ett bombnedslag. Så jag måste väl packa väskan nu och sen ta tag i allt som behöver en makeover! Men tummen upp för mig och Ida:)


jahapp

trodde jag hade min examen som i en liten guldask.. men just nu känns den långt bort. den nedrans matte tentan gör att det kommer dörja innan jag har mitt examensbevis i min hand! jag har dock inte fått reda på mitt resultat men det kändes inte bra och läraren är en djävul med inget hjärta eller sympati för oss som sitter i kläm! ja det är ett lärarleg som träder i kraft i juli som jag pratar om. mer orkar jag inte förklara  vad det innebär för jag vet knappt själv och ingen annan heller.. men imorgon är det i alla fall opponeirng på examensarbetet! jättenervös fast jag vet att det kommer gå bra men ändå! håll en tumme vilket fall!


Inte utan min iphone

Idag var det tenta, skrev den för fjärde gången! Och det känns sådär mycket svårare denna gång! Håll en tumme vettja! Annars har jag inte gjort så mycket gick nyss till affärn och handla lite gott :) fredagsmys även kallat. Har även brassat på balkongen fett varmt blir som en bastu här när solen ligger på! Haha jo förresten, fick besök av en ekorre INNE i lägenheten igår! Skapligt chockad jag blev, lite rädd vet ju inte va de får för sig att göra..men lite coolt ändå. Den hade tydligen blivit jagad av en skata som satt på balkongräcket och ville hugga in, sjukt! Ikväll blir de mys med fotboll och imorgon jobb! Annars då jo, igår var jag hem och fick energi av mina underbara syskonbarn och familjen. Det var mysigt och trevligt, kan inte bli annat är att leka med barnen :) Så underbara <3 Trevlig helg!