Två veckor.

Idag blev lilltjejen två veckor. För två veckor sen låg jag på förlossningen, de känns länge sen men samtidigt nyligen konstig känsla. Inatt var också första natten ensamma för Anton har nu börjat jobba igen efter sina tio dagar, natten gick bra tack & lov, nu kör vi natt nr2 och hittills går de bra, hon sover hör bredvid mig - sötnos!

Idag fick vi även hämta vår nya bil!! Ja helt ny är den inte men ny för oss, såklart! Så skönt med större så man får plats med allting. Den förra var ju precis för oss, vagen gick precis men sen inget mer typ...så nu har vi utrymme, nice!! Den är så fin, jag är så nöjd!

Nä dags att sova innan de är dags för amning ;) puss&godnatt.


Älskade unge!

Vardagen börjar smyga sig på allt mer. I helgen börjar Anton jobba igen efter sina tio dagar med oss! Kommer bli konstigt att inte ha den där extra famnen att be om när de behövs. Så nu börjar prövningen hehe. Men lillan och jag kommer fixa de galant :) Hon är helt fantastisk, så från lördag blir de verkligen tjejmys, snart kan vi också börjar hälsa på andra barn som är i samma ålder. Så kul att de är några som fått barn som vi känner och som också är hemma samtidigt som mig, många kaffebesök kommer de bli, jag gillar't!! :) och alla har vi fått tjej en riktigt tjejliga kommer de bilda! Haha.

Annars då? Vi ha tagit vuxenklivet ytterligare för nu ska vi köpa större bil, familjebil!! Så otroligt skönt för vi får precis plats med vår vagn men sen är de typ fullt vilket är drygt. Så på fredag kommer vi troligen få våran nya bil, wiiie! Annars är de inte så jättemycket mer som händer, bara babymys och blöjbyten!


Hon är här!

Den 29/12 kom vår efterlängtade lilla dotter till världen. En liten Meja! Efter en ganska lång dragen och jobbig förlossning tittade äntligen hon ut. Vi visste inte könet innan så de var så spännande att inte veta och när de sen höll upp henne framför oss kändes de som en Meja - såklart! Vilka känslor som spritter i kroppen, jag var mest utmattad och trött men kändes mig lyckligast i världen, Antons känslor var så fina, vilken sambo jag har! Hans insats under hela processen är guldvärd! Vilken klippa <3

Nu har vi kommit hem med vårt lilla barn som är fortfarande svårt att begripa, hon är så fin! Vi firade in de nya året tillsammans bara vi tre här hemma, så mysigt! Jag och Anton kan båda bara stå och titta på henne och bra le, vilken lycklig familj vi är! Tänk vi är en familj nu, så mäktigt att sätta ord på de, så stort och så bra!