Paradiset

Nu har vi varit en vecka i Thailand och här är de så underbart. Solen gasar och ger oss röda härliga brännor på kroppen. Härligt hav som svalkar så skönt i hettan, god mat varje dag! Fin fina öl för en billig peng. Vi längtar inte hem skulle snarare gärna förlänga resans längd ett par veckor för att upptäcka nya platser. Men de får bli ett annat år :) Nu blir de pizza ala Thailand får se hur de smakar. Bild och kommentar på de kommer inom kort haha. Hoppas ni har de bra där hemma. Puss hej!


Några få dagar kvar..

På måndag är äntligen dagen här då vi åker mot paradiset. Månader och veckor har bara sprungit iväg, men gud så skönt det ska bli att åka iväg. Dock vaknade upp jag upp i morse med halsont och feber..så himla typiskt att det ska komma just nu! Så himla tröttsamt. Men jag har vilket fall fått saker gjort idag, tog mig ner på stan och växlade pengar och fixade även lite "bra att ha med sig saker" :) Nu ligger jag framför tv och glor..funderar på om jag ska orka ta mig till Evelina's examensfest ikväll eller ej.. Men borde nog egentligen vara hemma och bli frisk inte kul att resa sjuk. 

Nytt år, nytt kapitel.

Då var det nya året infriat. Jag fixade allting inför middagen här hemma Anton jobbade ju hela dagen så jag var så snäll och gjorde allting klart att äta så fort han kom hem, maten uppskattades som tur var och nu ligger han och sussar. Han ska ju trotsallt upp tidigt morgon bitti men det är nog inte så lätt att somna mitt i allt smällande :) Tänk att 2011 är slut! Året har varit jättebra har hänt mycket bra saker men jag tror 2012 kommer bli minst lika bra! Är positivt peppad i alla fall haha, är även ett nyårs löfte, att vara mer positiv :) Vad blev ditt löfte? Men vad hände egentligen år 2011,.? jag tog min lärarexamen och fick ett jobb! Jag har rest och sett nya platser, Siri kom äntligen till världen <3 och så mycket mer men inte tillräckligt viktiga att skriva här :) Imorgon eller idag är det nyårsdagen och jag ska inte göra ett dugg, bara ligga framför tv:n och kolla film efter flm.. Verkligen lata mig med andra ord, riktigt nice! Men nu sova, tack&godnatt!