2015

Ett år med glädje, sorg och kärlek. Hastiga bortgångar, väntade bortgångar, nya liv föds, kärlek, lycka! Vilket år 2014 var, de är med blandade känslor jag lämnar året bakom mig och blickar framåt mot de nya året och se vad de bjuder oss på! 

2014 de året vi äntligen köpte hus!! Året då vi blev tvåbarnsföräldrar! Året då vår andra dotter fyllde 2år! Året då min älskade mormor lämnade oss. Året då också Älskade V lämnade osshadtogt! 🙏 Året då Meja var utomlands för första gången! Året då en av mina bästa vänner fick sin lilla son! Ja listan kan göras lång, men vi stannar här och beskådar de som hänt både glädje och sorg! 

2015 kommer förhoppningsvis bli ett bra år, de är de året vi kommer flytta in i vårt hus & som vi längtar!!! I slutet av sommaren är vi inflyttade, jippi!! Vi har nedräkning och hoppas allting flyter på bra med flytt och försäljning av vår nuvarande boende. Men barnen kommer få de så bra med egen liten tomt och står lekpark bara några meter utanför tomten!! Och förskola & skola några hundra meter bort 🙏 Kommer bli toppen! 

God fortsättning och hoppas 2015 blir ett bra år för er alla. Puss 🎉