BF

Nu är vi här, nu har vi kommit till den dagen vi är beräknad att föda men en stor del av förstföderskor går oftast över tiden. Pysen verkar inte vilja komma ut, inte nu i allafall men man vet aldrig de kan svänga fort. Men de känns inget annorlunda, känner inget speciellt så vi får vänta och se när hen vill komma ut! Om en dag är de julafton och vem vet vi kanske firar jul på BB. Men de skulle inte göra någonting för vi längtar så efter vår bebis :) De ska iallafall bara vara jag och Anton på jul.


1 vecka..

Hallelulja en vecka kvar till BF! Allting har gått så sjukt fort. Hela 2012 har bara försvunnit men året har varit så bra! Så en vecka till beräknad förlossning men bebisen kan också gå över ... Så nu väntar vi bara här hemma på lilla pysen! Så spännande men så nervöst. Iiiih!!! Tänk snart är vi tre:)


9 dagar

Dagarna flyger iväg även fast jag bara går hemma ;) Trodde de skulle kännas långa och jobbig men icke. På måndag börjar min "riktiga" mammaledighet! D tidigare veckor har jag tagit ut semester och kompledigt så måndag börjar allvaret haha! Men allting är klart och förberett här hemma, nu väntar vi bara på att lillen skall kika ut! 9 dagar kvar till de beräknade datumet men allting kan hända, ganska spännande men också lite frustrerande att inte veta exakt när HEN skall komma ut :) Börjar bli mer och mer nervös, hur kommer de kännas, hur kommer jag märka att de är på gång osv. De är tankar som flyger runt i huvudet, men jag lär nog känna när de är dags :) 
 
i tisdags var jag och hälsa på en kompis som fått en liten flicka för tre veckor sen, hiss fin hon var! En kompis till vår lille TIhi! Det var skönt att prata med någon om alla mina tankar jag har om förlossningen och jag fick en hel del bar tips och svar :) idag är det fredag och de känns inte som de eftersom de är fredag hela veckan för mig haha! Omen ikväll kommer Marie och äter tacos med mig så de blir mys! Blir att prata bebisar eftersom hon med är gravid fast väntar ett sommarbarn :) Så kul!! Så de är lätt att vi svävar iväg på barnprogram och diskussioner haha :) nej dags att förbereda maten! Trevlig fredagskväll! 

Bästavänner!

I fredags var de middag med bästa kollegorna nere på stan, kul att träffa dom igen :) Ska ut till jobbet imorgon (tisdag) och hälsa på :)
På lördags förmiddag kom svärföräldrarna förbi och satt upp tapeten i barnrummet och de blev så himla fint!! Man springer in dit hela tiden och tittar rummet, snart ligger vårt mirakel där inne och sussar <3 13 dagar kvar till bf idag, så sjukt att de är så kort kvar :) På lördags kväll skulle jag och Anton äta hemma hos Matilda och Micke, trodde jag! Istället var de en överrasknings babyshower, självklart grät jag när jag fick se vilka som var där och vad de hade gjort för mig! Min finaste och bästaste vän Elin hade tagit sig hela vägen hit från Skövde, vilken vän! Betyder så himla mycket att hon kom och förgyllde min kväll. Även min fina vän Ida var också där, blev så himla chockad! Anton gjorde ett bra jobb och höll de hemligt anade ingenting! Tusen tack igen älskade vänner för ni finns, bästa kvällen på bra länge. Jag blir rörd jag bara tänker på den kvällen <3 ni betyder mycket!


9 fantastiska år.

för nio år sedan mötes jag och Anton för första gången här i Västerås. jag minns en dagen som de vore igår, var så nervös att jag höll på att svimma. Satt på centralen och bara väntade, kollade efter Anton så fort en liten ström av folk kom förbi. Haha han gick till och med förbi mig först :) Sen den dagen jag såg honom i ögonen sa de bara klick, jag blev så förtjust i honom på en gång. Där kan man verkligen säga kälek vid första ögonkastet! En helt fantastisk känsal <3 Idag står vi här 9år senare tillsammans i vår nya bostad och jag med en kula. Tänk vi ska bilda familj tillsammans, vem kunde tro de för 9år sedan! Jag är så lycklig med denna underbara kille, min fina sambo! Att tänka på att vi snart har vårt barn här hos oss gör mig så rörd och så lycklig, kan inte tänka mig en bättre far till mitt barn, han kommer bli världens bästa! Jag älskar dig över allt annat älskling, tack för att du står ut med mitt konstiga humör nu under graviditeten och de jag hade innan haha :) Tack för att du finns i mitt liv <3 vi för alltid. 
 
nu har jag varit ledig i en halv vecka haha, tiden går fort! Jag har hunnit med att måla om ett skåp bakat både julgodis och lussekatter. Nästa vecka blir de ännu mer godis och även pepparkakor. 
 
Magen v.38
Lyxfrukost är ett måste på 9års dagen :)