Foglossning?

Lördag och helt ledig, så skönt visserligen är jag ledig varje lördag men ändå haha! Dock ligger jag i sängen med mag och ryggsmärtor och vad jag förskt läsa på nätet lutar de åt Foglossning..yippie INTE! Anton jobbar idag så jag får tycka synd om mig själv idag haha patetiskt. Trots smärtan ska jag försöka tvätta och plocka i ordning här hemma, trots allt visning på vår lägenhet på tisdag!! Så spännande. Min snälla pappa ska ställa upp som blommvattnare och se till att de ser snyggt ut här hemma medans vi är på semester!
 
Här om dagen var vi förresten och kolla på lite barn möbler och tapet till vårt ny hem och till pysens egna rum, ska bli så kul att inreda barntummer samt resten av hemmet. Tänk att vi flyttar till en trea, helt underbart från pyttelitet till stort haha! Längtar! Vill ha oktober nu nu nu. Dags för lite tacoresten från igår sen vila lite till. Puss

Semester

Äntligen är de min tur att få lite semester! Så skönt att få lite ledigt och bara vara :) På söndag drar jag och sambon neråt i landet, först Öland till fredag sen vidare mot västkusten, vi har tänkt att blir och tälta längst med västkusten, tips på bra plats hojta till! Haha ska bli spännande och se hur vi klarar oss i tält, fast det är nog inget bekymmer om vädret är på vår sida!

Börjar semestern med att färga håret, äntligen säger nog både den ena och den andra :) för att fira lite extra är självklart också läsken uthälld i finaste glas och på sporify är hökartorget på (ett band från hemtrakterna ) bör lyssnas på!! Nä dags att skölja ur färgen..sen ta reda på disken som väntat på mig. Trevlig sommar!

Ett försök

Nu har jag fixat ny design vet inte riktigt om jag gillar den men lite söt var den, men nu skall jag ge bloggen ett försök till ett liv. Försöka göra den läsbar och lite mer händelserik än vad den varit innan. Kanske skall börja med att uppdatera mera.

Nu är det i alla fall äntligen helg och idag har jag haft hand om Bosse (min pappa's hund) Varit mysigt med sällskap med tanke på att Anton jobbar natt hela helgen :) Igår var jag hem till en kollega och grillade lite och spelade lite kubb, det var väldigt trevligt, skönt att vi fick uppehåll och fick sol till slut! Imorgon är det dock redan söndag.. vet inte vart helgerna tar vägen! men samtidigt nice att de går fort för de betyder att min semester närmar sig!! Om hela två veckor åker vi äntligen neråt i landet vilket betyder Öland, sen tänkte vi testa på att blia längst med västkusten hem, kommer bli mys! Eller det är de jag hoppas, vi ska nämligen bo mesta dels i tält om värdet tillåter, ska bli intressant å se hur det går :) Med stor mage och humör som kan svänga hej vilt ;) Men jag har världens bästa sambo som står ut med mig, så just nu får han stå ut med mycket, hihi. Dags för promenad med Bosse innan pappa kommer och hämtar honom. pusshej.