sista november!

måndag och sista november, sjukt att de är december imorgon! nu hoppas jag på att de snart kommer snö, fast jag kommer väl gnälla när den väl kommit men men. 

min helg:
i lördags var jag på Spencer´s dop, jättefint och trevligt att träffa familjen :) tack för en fin lördag, Lynn med familj!
i söndags var det julmarknad i stan, men det var inget att hänga i julgran men det blev ett par julklappar i alla fall, nästan alla klara så skönt! har bara den svåraste kvar, Anton men de ska nog lösa sig!

ja det var de jag hade för mig denna gång ...

ojdå!

förlåt mig för min sega uppdatering, har fått "klagomål" att jag inte skrivit på ett tag så det var väl dags att skriva ett inlägg. 

jag har fortfarande praktik och det rullar på, lite smått trött men det funkar! jag och Ida, klarade inte våran gemensamma tenta men fick komplitera och vi är verkligen nöjda med de speciellt när det var så tuffa tag på tentan :) i helgen var vi i Stockholm med familjen Stenhag + Micke och det var verkligen trevligt, god mat, magdans och trevligt sällskap och självklart shopping :) tack för helgen!


nej har inget mer vettigt och skriva, detta får duga tills vidare!

men kan bjuda på lite bilder från helgen :)

(bästa bilden ever!)

avslutar med en bild på en väldigt fin vän <3  

torsdag

yey, imorgon är det fredag, ska bli så skönt med helg och speciellt på lördag för då bär det av mot Stockholm! det ska bli så kul:) idag var det en ganska lång dag på praktiken, men de var ändå okej för jag fick en sovmorgon och det behövdes! nu ikväll blev de träning med tjejerna, men benen satte stopp som vanligt, så trist att de ska göra så ont, men men. jag fick i alla fall träffa M & N, alltid lika kul att hänga med er<3


nu ska jag surfa lite till och öka min önskelista, sen sova! 
pusshejdå!

hejsvejs.

idag ringde Anton's klocka kl 05.15, inte kul. men skönt att vi kunde gå upp tillsammans i alla fall en dag på dessa fem veckor, haha. alltid något :) så idag är jag otroligt trött, fast jag sov en stund när jag kom hem, sjukt. inte bra! 
ikväll ska jag i alla fall få träffa Matilda och Nikita, ska bli trevligt, saknar ju dom :) så det blir att åka och sola och sen hem till Matilda och mysa med te. men finns en risk att jag kommer somna i solariet, men tur att de stänger av sig själv efter en tid, annars skulle jag nog grillas, haha. annars har de inte hänt så mycket mer idag, tack för mig!

vecka 2

nu är jag inne på vecka två på praktiken och jag är sjukt trött. usch, min fritid kommer finns inte riktigt och min kärlek hinner jag knappt se, speciellt nu när det är stockholmsvecka, vi ses typ 5min på morgonen och typ en timme på kvällen .. så sjukt trist! men men smällar man får ta, på fredag blir det mys till tusen, tar igen veckan, haha!

nog om de. idag var det lite barn på förskolan och det var lugnt och skönt. har spelat spel och lagt pussel hela dagen typ :) sen efter praktiken, sprang jag av bussen snabbt upp och tar snabbt tvättpåsarna och snubblar iväg till tvättstugan, eftersom jag trodde vi bpkat den från fyra till nio och jag kom hem halv fem (och enligt våran tvättstuga kan man ta bokad tid om ingen kommit efter 15min).. sprang jag iväg med förbanat tung tvätt och typ slänger mig in i tvättstugan och dubbel checkar att vi bokat, då ser jag att Anton bokat från 18 ... smått galen blev jag, men tiden innan fanns ledig iaf, tack och lov!

igår var det fotbollsträning,. så jobbigt! och i hallen finns de typ ingen ventilation så det är som en bastu, puh! men i alla fall, fick förbannat ont i mina benhinnor igen och plus ett knä på benet så jag trodde jag skulle spy, så idag har jag gått som en kärring .. skulle behöva rulator!

jag vete tusan om innehållet är något att hänga i julgran, men det var min dag :)

söndag, och helgen är slut för denna gång.

ja som ni kunde läsa igår så hade vi pojkarna i helgen. väldigt lugn helg, gjorde ingenting speciellt. var mest hemma, eller vi var tusan hemma hela helgen, det var så trist väder och kallt så de blide så. blev filmmys och godis i soffan :)

idag söndag, hade vi Matilda på en fika, sen åkte vi och mötte mamma i sala och sa hejdå till pojkarna :) så nu är det ganska lugnt här hemma igen, skönt :) sitter nu och kollar på "vem kan slå filip och fredrik" ska snart göra mig redo för sängen, dags för andra veckan praktik imorgon. jag hoppas veckan går fort, vill ha lördag, för då blir det STOCKHOLM med familjen Stenhag! ser verkligen fram emot de, kommer bli mys:) 


nej nu ska jag dricka de nya tet som jag köpte idag, pusshejdå!

lördag

äntligen helg och jag har fått sova ut. var så trött igår att jag somnade redan kl 22 och ifrån filmen som älsklingen hade bränt ut, fick se början och slutet, haha! får göra ett nytt försök idag och se en ny film. ja åter till dagens dag, lördag! innebär fotbollsträning och lördagsgodis, mums! och massa mys såklart :) 

dessa busfrön är hos oss i helgen, så det är full fart :) vad gör ni i helgen? 
pusshejdå!




GAAAH!

morgonen var tung och jag var något trött. men tyckte ändå att jag hade god tid på mig att cykla till bussen, men när jag väl kom ner till coop extra, kom givetvis bussen och de var bara att vänta på grönt ljus och tok cykla till stationen, men inte heller där hann jag. fan säger jag bara. ringde snabbt Anton och han kom som räddande ängel och skjutsade mig till praktiken, tack igen älskling :) när jag senare på eftermiddagen slutade, skulle jag ta bussen hem och då också köpa busskort, men då funkar inte kortläsaren på bussen och min mobil är så jävla konstig, så det tog också tid att få iväg en jävla sms-biljett.. så det är inte riktigt min dag idag! tycker mer synd om min älskade som  fick ta emot skit när man väl kom hem, å blir så arg på mig! FÖRLÅT! min Anton är verkligen den bästa <3


det var min dag. (jag har stora fel på mobilen, för er som försöker nå mig via den :) )
PUSSHEJDÅ!

inget vanlgit liv. praktik dag två.

ja kl närmar sig 0600 och snart dags att dra sig, det mest deprimerande är att ljuset inte ens nått världen, inte denna del i alla fall! man vill ju nästan börja gråta för de är så jobbigt,. idag blir det en kort dag, tack för de! men anton slutar inför ens fem och man ser knappt varann under praktiken, visst det har gått en dag men men. ikväll ska jag lägga mig tidigt, jag ska försöka att inte sova när jag kommer hem halv två, för då kommer jag inte somna tidigt. 

jag har inget vardagsliv känns de som och det är detta jag ska jobba med senare, hur kommer de gå? nej nu ska jag väcka älskling och sen pussa han hejdå. 



(innehålls löst inlägg)

praktik, dag 1

ja som sagt var det första dagen på praktiken idag, var så trött i morse, ville inte riktigt somna igår men men. imorgon blir det värre! men dagen idag gick bra, det var kul att komma tillbaka och träffa barnen, nya som gamla och fröknarna såklart, jag trivs! men man blir lätt trött i huvudet, ovan att hålla på en hel dag, är ju van med skolans tider, haha fyfan vad bortskämd man är med de! jaja, slutade kring fyra idag, blev att man åkte hem och gjorde mat nästan på en gång och snart ska jag iväg och träna fotboll, kommer väl hem runt halv tio och då är det sängen på en gång, ska upp 05.00 imorgon , jag säger bara BLÄ! hade lyx idag som åkte bil men imorgon blir det buss, och då måste man upp innan de ena är ljust... men slutar i alla fall tidigare, slutar halv två så det är skönt!! :)

jag vete tusan hur jag kommer klara av träningen ikväll, har sjukt träningsvärk. tränat tre dagar i rad och det KÄNNS. men samtidigt lite skönt för då tar man i alla fall i och musklerna byggs, haha! 

nej pallar inte mer dator nu, så trött! men nu är ni lite uppdaterade i alla fall. pusshejdå!

fars dag

grattis pappa på fras dag! 

igår sattes fotbollsträningarna igång igen, riktigt skönt, fast sämsta tiderna. men det var skönt att komma igång med de igen :) efter träningen var det hem och fixa inför middagen, tacos! och Matilda kom hit och åt med oss och kikade på film, mycket trevligt! idag är det som sagt söndag och små grått ..  jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, blir nog en riktig slapp dag, eller någon slags träning ska jag slänga in i alla fall men annars slappis dag :). imorgon börjar praktiken, känns sådär men hoppas de ändrar sig efter morgon dagen. 



pusshejdå!



fram och tillbaka fredag.

idag har vi verkligen åkt fram och tillbaka mellan erikslund och hälla , jag har letat som en tok efter nya löparskor, dels för att jag vill ha nya för mina andra är små och dels för att vi ska ha löpning innan varje fotbollsträning, som för övrigt börjar imorgon, YEY! :) efter att ha kollat varenda sport butik på hälla och erikslund och efter en god lunch på pizza hut, tog vi den allra sista sport butiken på hälla och där fanns dom, helt otroligt. haha. de liksom stod patricia på dom! :) jag är super nöjd, eller de kanske jag ska säga efter morgon dagen då jag testat dom på riktigt menmen. 

och idag är det fredag igen, det går så himlans fort. nu på efter middagen/kvällen kanske de blir en tur till rocklunda och testa skorna redan idag, vet inte om jag kan vänta tills imorgon. ja vi får se helt enkelt. ikväll blir det såklart idol!

vad gör ni i helgen?
pusshejdå!

6 veckor.

skola igen och svinkallt ute! har snöat hela dagen, men ligger dock inte kvar, trist! ja skola som sagt, och vi hade samma föreläsare idag som i tisdags.. jag lyssnade inte ett dugg på vad tanten sa. vi körde hänga gubbe i stället, mycket roligare! på måndag sätter praktiken igång igen, i hela 6 veckor ska vi vara ute och leka med barnen och göra tramsiga uppgifter men det är ok. i alla fall en vettig uppgift denna gång. så vi slipper skolan ett tag framåt, är väl tillbaka i skolan nästa år, eller ska dit en gång på något seminarium men de enda detta år :P
efter skolan idag tog jag tag i fars dag presenten, drog till ica och hittade lite och la de på lådan med en fin lapp, hoppas de hinner komma till söndag! annars har jag inte gjort mycket, som vanligt.. haha. 

nu ska jag göra mig en kopp te och invänta "halv åtta hos mig"!
pusshejdå!

isbit

brr. svinkallt ute, höll på att frysa ihjäl när jag jobbade idag, usch! men nu är jag äntligen hemma igen i värmen! ska snart äta lite mat och plocka i ordning lite här hemma, brudarna kommer förbi och hänger med mig ikväll, ska nog slänga ihop en kladdkaka , gott!

hm. vad mer ska jag uppdatera er med, tyvärr var det nog bara de för idag.
pusshejdå!

ja, jag kunde ..

..ju ha legat kvar hela dagen i sängen om jag visste att föreläsningar idag var helt värdelös ... läraren trodde vi var förskolebarn och pratade så långsamt och så jävla pedagogiskt så man mådde illa, ibland kunde man även tro att man var i kyrkan och hon predikade ja ni förstår själv hur tråkigt det var! hade gärna valt sängen i de läget. 

när hon väl slutade var det dags att snacka lite kring frågor hon hade, inge kul de heller men man överlevde eftersom det var med gruppen. efter skolan blev det träning med mina grils, ganska tråkigt pass men de gav i alla fall nått känner jag i vissa kroppsdelar må jag säga .. :) efter träningen blev de middag framför tv och ett "andra avenyn" avsnitt :) sen sista avsnittet av "mannen under trappan" (har ni inte sett den, SE den men obs, försvinner från svtplay imorgon 4/11 så skynda skynda!) hm. och nu sitter jag här och skriver och samtidigt kollar när Anton spelar fifa, inväntar ett nytt avsnitt av "andra avenyn"! 

förresten min ögoninflammation vekar bli bättre och bättre, känner bara av lite på månarna. så det är riktigt nice, så imorgon blir det förhoppningsvis träning halv tolv och sen jobb, och på kvällen kanske myskväll med tjejerna :) 


bilder från helger kommer snart. (Nikita läser du detta, maila över bilderna) ;) 
pusshejdå!