vackert väder!

å vilket härligt väder, det är verkligen sommar ute. det lukat så gott av allla blommor coh träd:)
nu är det en ny vecka igen, igår åkte jag med killarna hem till v-hyttan och "firade" morsdag. det var skönt och komma hem fast det bara var över en natt, fick även träffa Alex och barnen vilket var mys :)

i veckan vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med,. har redovisning på onsdag men inget annat som har med skolan och göra, skönt att allt är över och klart! ska lämna in den sista tentan bara.. så veckan blir lugn. ska mest fixa tvätten och lägenheten innan resan. på fredag blir det klassavslutning med brännboll eller nåt, hoppas på att vädret är som idag skulle vara så skönt :)

haha vilket skämt!

jag och Tintin ligger och kollar på eurovison ... nyss sjöng norge, å herregud vad dåligt! heja azerbaijan!!!
idag har jag och killarna varit själv eftersom dom ringde in Anton pga demostrationer här i stan, förstärkning från nedre delen av landet är här, ja ni kan själva förstå vilket pådrag. men enlgit tidiningarna har det varit lugnt... men Anton skulle ha slutat 18.. och nu är kl snart halv tio :S mindre kul, hade trott på en mys kväll men icke!

idag har jag och killarna varit på kalas hos Bea, mycket trevligt. killarna uppförde sig exemplariskt! :)
imorgon ska vi gå på marknad om vädret vill, sen bär det av mot Hedemora för oss, jag ska hänga på killarna hema över natten bara. måste hem och krama mamma och även träffa far som fyller på tisdag! måste träffa dom innan jag åker till grekland NÄSTA söndag!! YEY:)

nej, nu tycker Tintin att jag ska kolla på eurovison :) CYA


helg!

härligt med helg, fast det känns som om jag haft helg hela veckan pga att det inte är någon skola.
idag är det fredag och nu är killarna här, vi sitter alla tre bänkade fram för film, UPP. skulle dock ha sett "det regnar köttbullar" ... men den gick inte.. är så besviken! men UPP är inte dålig den inte, helt fantastisk :) 

haha idag beställde jag och killarna mat från pizzeria, åhej&hå vad mycket mat man fick, Jerry höll på att tappa ögonen för att det var så mycket, haha! så inatt blir Anton glad när han kommer hem och ser kebab i kylen :)
Ja han jobbar kväll idag och fick även jobba imorgon med :( , lite besviken över de eftersom jag hade lite planer för oss... men polisen behövde hjälp så det fanns inte mycket att göra åt saken :) så imorgon får killarna följa med mig på kalas hem till Bea och träffa hennes barn, ska bli spännande och se hur det kommer att gå! 



bara 10 dagar!

iiih, det är bara tio dagar kvar tills vi lyfter! jag ser fram emot de sjukt mycket. kommer bli helt fantastiskt,
och att uppleva och resa bort med min käraste kommer bli så mysigt :)

idag skrev jag även klart min tenta, den sista innan sommaren så skönt. nu är det bara att lämna in den och redovisa sen är det sommarlov, vilket innebär nästa onsdag! :) imorgon kommer mina små killar hit, ser fram emot att dom kommer hit, var så länge sen jag såg dom :) får se vad vi ska hitta på, om värdet vill så blir det nog en sväng på marknaden som är i stan, men vi får se avd vi ska pyssla med.


nu dags för tv:n.
ps. GRATTIS BEA PÅ 30ÅRS DAGEN! :)

spotify som ni drömt om.

kom igen, bli medlem och värva 6 vänner och få spotify reklamfritt helt gratis! tryck på länken nedan!

http://www.gratispremium.com/?ref=385554

Jippie!

jag fick jobbet! idag letade jag mig ut till familjens stuga och dte tog tid, haha! men till slut kom jag fram. familjen berättade för mig att jag var favorit redan från intervjun och det kändes så bra! jag gillar verkligen familjen, så himla öppna och trevliga, jag kommer få en bra sommar med dom! :) 

så nu är jag så glad trots vädret och tentaskrivandet är i full gång , å livet leker! underbaradag!

nu får det tamefan räcka!

ja vad ska man säga,. jag skäms, mår furktansvärt, har ont i hela kroppen och ledsen.
igår var det klassfest hos Sara, jätte trevligt tills de hände :( vi skulle cykla ner på stan för att sätta oss på en ute servering och bara umgås. jag hade druckit alleldes för mycket och minns ingenting från att jag gick från sara tills helt plötsligt ramlade omkull med cykeln.. jag fattar inte hur det gick till, vet bara att jag blev otroligt chockad och de gjorde så jäkla ont. sen dess har jag mått skit! har legat i sängen HELA dagen och spytt och mårr allmänt dåligt! så nu får det verkligen vara nog med drickandet,. andra - tredje gången jag mår såhär skit. så nu blir det fan inge mer alkohol för mig! tack&hej.

men hade de inte varit för mina otroligt snälla vänner som hjälpte mig och ringde anton som kom.. tack så jätte mycket för hjälpen tjejer <3


f r e d a g !

härligt med helg trots att Anton jobbar hela helgen natt som dag. som idag, jobbar han natt och kommer komma hem runt 02.00... inte så kul men jag överlever bara att vänja sig:) idag har jag varit en stund i skolan och justerat en tenta som nu är inlämnad, så skönt. kan man strycka en till på tenta listan. nu är det bara exa3 och ett projketarbete kvar, men på något sätt ser jag fram emot exa3, kommer inrikta mig på de som jag brinner för .. så jag hoppas de går som jag vill! :)  men annars i helgen då(?) kanske ska dricka vin med några klasskamrater men det strular sig med plats och ståhej,. så det återstå att se hur de blir!

i torsdags skrev jag omtentan och det kändes jättebra.. men vågar knappt hoppas. för klara jag inte den denna gång då kommer jag verkligen bli så ledsen och då menar jag verkligen ledsen! för jag vet att jag KAN den.. men det är bara vänta och se.

å förresten, idag tog min kusin examen, grattis till henne! :)

kan jag ha hittat den rätta?

ja kanske det är så. jag tror jag kan ha hittat en bikini som jag gillar, jag vet inte hur många jag glott på och inte hittat någon direkt snygg, men nu tror jag hittat en ögonsten! TUMME UPP!

Maddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM
 

nu är balkongen färdig!

& jag är så nöjd och glad att allt äntligen är klart! nu kan man vara på balkongen och mysa riktigt, nu är den inte trist och gå, den är tvärtom :) tummen upp!!

idag har jag hängt i skola och pluggat med brudarna, vi var riktigt duktiga och flitiga, heja oss! när jag sen kom hem låg ett litet brev på hallmattan, det var ett brev från lillasyster Josefine, jag blev så glad och slet upp brevet. där i låg tre fina teckningar, en till mig, en till Anton och en till oss båda :) jag fick lov och knäppa kort på dom och visa er, dom var så himla gulliga! man kan inte annat än att bli lycklig <3
nu blir det promand i solen med min käraste, vi ska gå och äta glass och sätta oss i solen och se kära ut <3

på den tredje teckningen står det "en fart dåre" och är till Anton såklart, så himla sött!
 

 
 
 


lägenheten stinker och skriker på hjälp!

igår var min dag upp&ner, trosst att jag äntligen fick fixa balkongen var resten av lägenheten små äcklig och jag ville ändra allt... eller jag vill fortfarande ändra typ allt. vill måla om köksluckorna, köpa nya hyllor, köpa nytt matbord,.. gah ge mig en massa pengar så jag kan fixa lägenheten så den blir fräsch och fin!

men nu till något som gör mig galet glad. när jag kom hem från jobbet ligger en hel hög med brev och reklam, ett av breven är från apollo och jag tror det är våra biljetter!!! iiiih! jag har inte vågat öppna dels för att det står Anton och dels för att jag öppnade förra posten från dem, låter töntigt men måste ju vara rättvis ;)

livet på balkongen

 
 
 


finfin lördag!

blev en lördagsfrukost på balkongen, jag och Anton har en ny vana på lördagar då vi går och köper färskt bröd på affären och idag fick vi njuta på balkongen, renarama sommarvärme ute! så härligt:) har precis njutit av frukosten och nu slängt in blondering i håret och hoppas på att den fula hårbotten ska bli blond och fin. annars idag tänkte jag plugga eftersom det är omtenta på torsdag, så det gäller att göra rätt och bra denna gång:) sen måste jag njuta av min lördag med lördagsgodis såklart! har en tanke att ta med kameran ut i solen och fota lite, dags för mer bilder i bloggen! men vi får se hur det blir med de :P
dags att slöja ur blonderingen och hoppas på att de ser bra ut, pusshej!


gah!

jag skrev nyss ett långt inlägg men orkar inte skriva om de.. så det blir en krot uppdatering om dagens intervju som gick jättebra! föräldrarna verkar jättebra och var jätte trevliga :) i slutet av helgen i början av nästa vecka skulle dom ringa... ih! håll tummen!

jag vet inte om jag skrivit om jobbet jag sökt men, det är i alla fall ett personlig assistent jobb åt en liten flicka här i Västerås :) nu vet ni i alla fall hur det ligger till, trevlig helg!

YEY!!

klarade muntliga tentan som vi ahde idag, så skönt. det känndes inte alls bra när jag lämnade rummet och trodde ett tag att jag inte skulle klara den, men de gjorde jag, yes! nu är det bara att fokusera sig på nästa tenta och nästa.. puh det är en hel del som ska göras .. inte alls kul! imorgon blir det att förhoppningsvis skriva klart en och sen är de hårdplugg inför omtentan nästa torsdag! håll tummen!

annars händer inte så mycket här i Västerås eller jag ska på en sommarjobbs intervju på fredag, så vi får se hur det slutar.. är lite nrvös men det ska nog gå bra. annars då hmm ? jo det är inte alls långt kvar till våran resa IIH! längtar som tusan, igår fick vi hem texfree katalogen, då kändes de nära :) hihi!!

lyckligast

igår var det lördag och eftersom Anton jobbat har vi knappt sets på några dagar.
så igår tog vi igen allt, haha. Anton gjorde en överrasknings middag med varmrätt och efterrätt, det var så himla gott och så fint. jag är så lycklig med min kära sambo :) det var en mycket trevlig kväll med mycket prat och skratt. kvällen avslutades med den nyaste wallander filmen, arvet. jag brukar gillar wallander men den här var inte alls bra,..

idag söndag har ja äntligen fått röra lite på mig, har inte gjort de på drygt en vecka för att jag varit sjuk. så det var skönt och röra på sig :) sen tog jag även tag i tenta2 som vi ska redovisa på onsdag, så lite duktig har jag varit :)

OJOJOJ!

titta på dessa länkar och försök förstå hur coolt det var :)
(den som har filmat dessa, satt inte långt ifrån oss, så nu vet ni hur bra vi satt också)

http://www.youtube.com/watch?v=CLv_PGg3HIE


http://www.youtube.com/watch?v=vm3OAcmTHTs

http://www.youtube.com/watch?v=kPTgmSZh8xw

http://www.youtube.com/watch?v=wfPPFZEoZuI


så fantastiskt bra!

efter att ha tjtat om de i månader och veckor var det igår dags för henne att göra entre i ett fullsatt globen! alla var som galna när hon inledde med sina spektakel kläder efter varandra. det var så himla grymt och se henne live, hon var så sjukt bra! hon körde många bra låtar och alla olika secnenbyggen var så cool under hela konserten, hennes dansare och kör var grymma! när det började lida mot sitt slut och pokerface introt började, skakade hela globen och alla hoppade och dansade på sina ställen, det var en grymt känsla. när hon sen avslutade hela showen med bad romance var det galet hett i globen! ni kanske kan förstå känslan när 15.000skrikande fans sjunger och dansar OJOJ säger jag bara!  hon helt klart 5+ i betyg! :)


till en helt annan mindre kul berättelse av denna galna kväll.
laddade upp till öronen satte vi oss i bilen och styrde mot globen med karta i högsta hugg. till en början gick de bra, men kart fan (eller om det var Ida som läste fel;) kom vi åt helt fel håll så det var bara att vända på närmaste avfart och köra tillbaka.. efter TVÅ jävla timmar kom vi fram och hittade en perfekt parkering gratis drygt 10min från globen, guld värt! mindre kul blev det när vi skulle hem på natten, trötta i ben och ögon, började vi styra mot västerås.. men missade avfarts fan och hamnade åt skogen!!!! insåg vi efter en bra bit körande.. efter många jävla felkörningar och svordomar kom vi hem, efter två timmar, hahah! jag mår lite dåligt när ajg tänker på hur jävla dåligt uppmärksamma vi var och hur jävla illa de kunde gått. tack för Ida's snälla vänner som gjorde så vi hittade hem, tack! men vägen dit och vägen hem var ändå värt de, efter en grym konsert med gryma lady gaga <3

javisstja, en annan skitdum grej, jag hade tagit med mig min systemkamera och förväntade mig skitbra bilder.. men den lyckan blev botten redan vid ingången, då jag inte fick ta med mig min kamera in, för dem ansåg att den avr för proffsig. hallå!? skojjar dom. jävla nötter, jag blev så jävla besviken!!! så bilder som Ida knäppte kommer kanske upp under veckan. men under  tiden får ni ta del av andra bilder som jag hittat från konserten, en del av hennes galna kläder :)

 




äntligen!

idag var det skola igen och idag var det äntligen något som föll mig i smaken. föreläsningen var intressant och bra, vi fick även en grupp uppgift som handlade om åtgärdsprogram, så intressant och roligt! så äntligen tyckte jag en föreläsning vad bra, haha! idag händer inte så mycket mer måste plugga lite inför redovisningen nästa vecka men blir såklart en lugn kväll. ladda inför morgon dagen. äntligen fredag och lady gaga och förmodligen galen resa med Ida dit :) haha.  bilden kommer givetvis upp efter vårat äventyr!


pricken & vi

idag åkte vi & pricken till barkarby i hopp om att hitta lite fynd. mesta dels Anton :)
jag hittade en fin peak bikini men valde att inte köpa den, kändes inte helt hundra .. men inom en månad måste jag hitta en, vill ha en ny fin till resan som är om EN månad!! jag ska bara ut på äventyr, på fredag lady gaga och om en månad grekland , livet leker! men dagens äventyr var en flopp, mysigt med en mini tripp men mindre mysigt men noll kasse med sig hem, haha!

Anton jobbar natt så här sitter jag ensam och glor. har varit lite duktig och pluggat senn jag kom hem i alla fall:)
har även blivit förbannad på min mobil som inte verka vilja leva längre .. så jag ber om att den funkar lite till så jag kan spara till en ny mobil.

gillar´t

yey, äntligen klar med min loggbok från vfun, så skönt nu är den inskickad och klar. nu är det bara vänta på att få de överstökat, ska nämligen ha den som en exa.. jag och en annan i klassen ska sitta och diskutera varandras loggar .. får se hur det går.

å idag kom min tunika som jag vann på tradera i fredags, den var så fin fast lite för genomskinlig men det funkar. den var i alla fall hur skön som helst en riktigt sommartunika:) kanske kan ha på mig den på fredag, då gaga kommer till globen, iiiih! jag ska köra dit och har fram tills nu inte varit ett dugg nervös men nu har jag ont i magen,  haha Ida kommer få se en ny bild av mig, en arg och tjurig liten flicka kan komma att titta fram under bilfärden så vad beredd :)


här är min nya tunika, de får blir denna bild så länge!


jahapp välkommen då

ja då var man förkyld som jag bara väntat på. den kom lagomt mot slutet av min praktik, eller ja praktiskt taget sista dagen på praktiken. jaja vad ska man göra åt de mer än att vila och bara ta de lugnt. skönt att man då är ledig imorgon så jag kan ta en sovmorgon och plugga lite smått, skön start på skolan efter fem veckors praktik .. skönt nu i början, helvetet startar inom kort tenta på tenta, så bäst att njuta medans man kan !! 

idag har vi skola fram till tolv. men det var en ganska meningslös föreläsning, lärarna pratade om olika saker och sa emot varandra så vi studenter fattade mer noll än vad vi redan gjorde innan , haha bra jobbat! nu ligger jag hemma i sängen och snorar., har tagit hand om disken (måste på peka Anton´s), har också bäddat rent sängen och pluggat lite sen jag kom hem, tumme upp för de!

nu dags för gammal repris från top model och dricka te och äta kaka. pussis

HAHA HOHO

shit, igår vare ju tamefan EN VECKA kvar till lady gaga!! kommer bli så fantastiskt grymt, ser verkligen fram emot de!!

i alla fall, gårdagen var hur lugn som helst! låg i sängen och glodde på tv hela kvällen, drog på en favorit sen somnade jag runt tio. vaknade igen runt halv tre då Anton kom hem, pratade lite med han om kvällen och den var lugn även där,. 
idag måste jag försöka få ner några fler rader på min logg, helst två sidor .. suck! hatar skiten. sen mot kvällen kanske jag tar cykeln och styr den mot Ida, men dagen får utvisa om det blir så eller ej:) 

kanske var en smått ovärd uppdatering men så fick det bli!