Sommar!

Äntligen är värmen och sommaren häääär! Så himla härligt, äntligen kan man få lite färg på den kritvita kroppen :) Och äntligen åker sommarkläder fram i all hast! Dock dröjer de till min semester men tack vare solen och värmen så gör de inte så mycket, fast visst skulle de vara nice med semester! Men de kommer senare...
Ny vecka har startat och om en vecka är vi inne i juni redan me love! I veckan flyttar min pappa hit till v-ås vilket känns jättekul, skönt att ha pappa på hemmaplan :) Så de blir att hjälpa dom (pappa&M) att flytta hit allting, eller okej där ljög jag..Anton ska hjälpa dom jag själv jobbar så jag har inte tid att flytta kartonger :) Annars rullar livet och vardagen på, kollar efter lägenheter varje dag men ännu har inget fallit oss i smaken, så jakten fortsätter!

Som ny!

Helg! Så skönt med ledighet igen och nu är de äntligen lite vår utomhus och redan maj, de gillas! Veckorna består av jobb jobb och jobb plus lite onödiga möten ibland men men. På helgerna är de ledighet som gäller och de lever jag fullt ut haha :) Idag lördag har jag mest legat och kollat tv men tog även en sväng ut i de (till en början) fina vädret...jag skulle hämta min cykel som varit på lagning pga att kedja gått sönder. När jag hade kommit mer än halvvägs började de ösregna... Så jävla surt så jag kom till butiken som en blöt hund de bokstavligen droppade av mig haha! Men när jag kom ut igen och skulle cykla hem sken solen.. typiskt! Men nu är både jag och min cykel hemma och den är som ny, nice att den är fixad! Ikväll ska jag ut med bästa tjejerna och äta mat, de ska bli väldigt trevligt och mysigt att träffa tjejerna igen! Puss hej!