lite av varje

helgen som var:
smet till öland ett tag vilket var väldigt skönt. gjorde ingenting alls bara var. hörde havets brus och tog även ett "dopp" och ja det var kallt! men solen sken och allting var toppen, kan inte bli mer än toppen när man är där nere, love it! men en längre resa hade inte varit fel men det får nog bli nästa sommar.. 

veckan:
jag jobbar nästan varje dag hela veckan, men inte gråter jag för de. pengar är alltid bra att ha :) och att man får vara i solen och vara på picknick ska jag ju verkligen inte klaga över! i veckan eller rättare sagt imorgon ska jag en sväng ut till nya jobbet och hälsa på, träffa barnen mer och kollegorna, ser fram emot de! vill egentligen bara börja men jag får snällt vänta till den 19e! hm. här händer annars inte mycket, trött på hemmet imellan åt och vill bara inreda på nytt men andra dag trivs jag haha. jag är en konstig person som nog aldrig kommer vara helt nöjd :P men kanske kommer den dagen också vem vet! GOD NATT!


inreda

man hittar saker hela tiden som man till stoppa in i sitt hem. just nu är jag ute efter en tallrikshylla! IKEA har en men konstig modell .. behöver en större modell (som den på bilden här nedan) jag som blivit ett Ernst fan vill införskaffa mig sådan tallrikar han har, sånna där stora djupa tycker det är snyggt och IKEA säljer givetvis så stora.. ett måste i mitt hem!! har du en tallrikshylla som du vill bli av med? eller något annat bra tips var jag kan hitta en?


(bilden är lånad av http://blogg.helenashem.se, som förövrigt har ett riktigt fint hem)

kärlek & fin vänskap

min helt fantastiska sambo, kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.
jag älskar dig över allt annat på jorden, du är mitt allt <3
två finfina vänner från skolan som jag aldrig kommer släppa. ni betyder mycket<3
& Tessan stort lycka till med allt i Madrid, vi ses snart :) kommer sakna dig!!

nej nu kan jag kan inte hålla mig längre..

JAG HAR FÅTT ETT JOBB & JAG BÖRJAR OM EN MÅNAD. obeskrivlig känsla att äntligen få jobba med de jag utbildat mig till. hallelulja! 


JA JA JAAAAA!

Det är helt otroligt, idag klarade jag den allra SISTAtentan på min utbildning. Nu har jag verkligen tagit min examen på riktigt, så jävla bra! haha. Detta trodde jag inte, men nu är jag verkligen klaaaar! hurra för mig ;p när jag kom hem grät jag lite mot Antons axel förjag var så lättad och lyckig haha, vi firade den glada nyheten men en utflykt till skogen med matsäck och sikte mot blåbär. Vi hittade lite och ikväll blir det paj för att fira:) ni kan inte fatta hur glad jag är över detta, ett helt fantatsikt besked! Ville bara säga de, ciao!

västerås <3

haha äntligen hemma i MITT hem så himla skönt att får tillbaka min vardag. dock är denna veka fullspäckad med en massa saker jobbintervjuer, tenta jobb jobb & jobb! ingen rast ingen ro. eller jo ska inte ljuga får lite ro idag och imorgon, då blir det att städa här hemma och packa upp alla mina kläder och fixa här hemma. kom hem till västerås för en timme sen och har inte gjort så mycket mest bara njutit av hemmet haha! låter som om jag varit i helvetet så är verkligen inte fallet, har haft de jättebra hos mamma men på slutet längtade jag mest bara hem :) nä måste fixa med papper och sånt innan intervjun, kom ihåg håll tummen!

livet i dalarna

nu har jag varit här i snart två veckor och jag har världens hemlängtan. borta bra men hemma absolut bäst :) vill hem till mitt hem, hem till Anton men snart så åker jag hem igen! men allting har ändå gått bra här hemma hos mamma, huset står kvar och barnen lever det är väl ett gott tecken eller? haha. idag tog jag med grabbarn in på deras värsta affär hah klädaffär. slog till på en söt blus på rean,. det lindrade min hemlängtan lite ;) jag har även bestämt mig för att köpa ett bar converse av syrran. har verkligen velat ha converse skor och nu äger jag äntligen ett par (eller snart) ;) jag har förresten rolig nyheter har blivit kallad till två jobb intervjuer, så kul! nu kanske det vänder! en intervju på måndag och en på torsdag, HÅLL EN TUMME för mig !! det skulle underlätta så otroligt mycket om jag fick en fast inkomst och framför allt de jobb jag vill ha :)

min nya blus och mina fina skor.
   
 

ops!

här var det längesen jag uppdaterade. har haft fullt upp med annat eller inte haft internet för att kunnat/orkat uppdetera helt enkelt. som ni läst tidigare har jag spenderat min sommar både på öland och gotland i år! började min semester med öland, hade en väldigt trevlig åktur med fina Matilda ner hela vägen, väldigt skönt med sällskap så man höll sig vaken och hade kul efter vägen hehe. när vi väl kom fram blev vi varmt bemötta av familj&släkt som väntat på oss :) jag och Anton hade några dagar tillsammans med dom sedan blev vi helt ensamma resterande vecka, då vi åkte på utflykt till raukarna och tog långa pomenader!

i slutet av den veckan drog vi sedan vidare till gotland och hade en kväll ensamma innan Peter & Evelina skulle komma, så vi tog de lugnt första dagen på gotland, det öste ner regn och blixtra och åska så det blev pizza sen en öl på ett ställe sen hem i djupa pölar. sen kom Evelina och Peter och vi åkte till vårt boende som vi bokat, en källarvåning i ett familjehus, familjen var super gullig och stället var jätte fräscht! vi hyrde tandemcyklar så vi kunde ta oss ner på stan och lite så, ganska svårt i början speciellt när man sitter back, man har ingen kontroll alls :) en dag drog vi iväg på utflykt med cyklarna och såklart får jag och Anton punka! men som tur var fick vi hjälp haha. den dagen cyklade vi cirka tre mil, heja oss! i detta inlägg kommer inga bilder läggas upp, de kommer troligen i ett senare inlägg när jag orkar lägga in dom :P men gotlands veckan var bra, vi är nöjda och hade trevligt. vi festade hela veckan så nu är det paus från de ett tag haha ;)

nu är jag dalarna och skall vara här i två veckor, ta hand om mamma's hus och grabbarna. fullt ös! igår vade vi på monster truck show i västerås & idag åkte vi och bada i det fina vädret. så nice med sol och värme. jaja nu är ni lite uppdaterade .. hejsvejs!