längtar

Å vad jag längtar tills vi ska flytta men samtidigt känns de overkligt. Tänk att vi ska flytta till en trea, en stor trea haha! Vi som alltid bott litet med undantag för studentboendet som var för ett kort tag. Men de ska bli så otroligt skönt att få större, få inreda och pyssla med hemmet, wii längtar! Känns också skönt att bebisen får ett eget rum redan från början och de skall jag också pyssla med så kul!

Men det är inte bara en dans på rosor, magen växer och de innebär att kläderna "krymper" vilket känns rent ut sagt förjävligt, jag har blivit mer känslig mot vissa saker sen jag blev gravid och en av dom är att kläderna inte passar. Så igår bröt jag ihop eftersom jag knappt har kläder som passar.. fyfan livet sög! Men gludklimpen i mitt liv, min Anton är helt fantastisk och insisterade att vi skulle åka och köpa kläder till mig, hur underbart är inte de! Världens bästa!!! Men det är ju samtidigt helt sjukt att man bryter ihop för en sådan sak men ibland går de bara inte att hålla emot alla känslor som bara väller ut ur en! Men måste rikta ett STORT TACK till min underbara Anton som står ut med mig och finns vid min sida dag som natt, JAG ÄLSKAR DIG!

herrejösses

Fullt ös i magen just nu känns så kul att man börjar känns så mycket från den lilla :) Men å vad man längtar, det känns så långt borta men de kommer gå fort och de vet jag med men både jag och Anton längtar så efter dig lilla pysen <3 Semestern är vilket fall slut och jobbet är i full gång, är helt slut på dagarna när jag jobbat dock har denna vecka också haft en massa möten efter arbetstid vilket också känns.. men nu börjar de lugna ner sig lite så de är skönt! I veckan går jag och Anton också om varandra vilket inte känns bra för mig, får knappt se honom och kan inte prata om dagen som vi oftast gör men snart helg och då är vi lediga tillsammans :) Får se vad den har att erbjuda, kanske en tripp ut till skogen för att plocka svamp eller kanske blåbär om de finns.. :)