snart fredag!

yey redan torsdag imorgon äntligen fredag, wii! imorgon bär det av mot Stockholm och bästa flickorna, blir en massa kramkalas och mys:) ska bli sååå kul. 

igår var det grönan med jobbet, det var väldigt trevligt! blev en väldigt lång dag, hela 15 timmars arbetsdag blir fina pengar! och fick även en sovmorgon betalad så jag började 12 ist för 10 eftersom vi kom hem så sent... tack för den:)

idag har det bara regnat så vi har hållt om inomhus och lekt, väldigt skönt dag. dock börjar min rygg kännas .. den gör verkligen ont, tror jag kommer gå av på mitten snart.. uhu. jag är en gamal kärring!
nej måste packa väskan sen ringa Pilla, PUSS


(sorry för mitt tråkiga inlägg)

TRÖTT !!

galet trött idag, vet inte riktigt vad orsaken till detta är ... blir en tidig kväll iallafall! 
ny arbetsvecka har börjat och den här dagen har gått så fort, har egentligen inte gjort så mycket, tog en långpromenad väldigt skönt fast extremt varmt ... så både jag och barnet blev lite tjuriga :P
imorgon är det utflykt till Stockholm och gröna lund :) ska bli kul, tydligen är det en plats som barnet älskar haha! 
så det blir en låååång arbetsdag imorgon men inte klagar jag:) 

nej dags att lägga fötterna på bordet och ta de lugnt sen blir det sängen !!

lite nytt

redan söndag och det har regnat hela dagen, ganska mysigt måste jag säga. 
igår var jag hem till Tess och träffade några från klassen och drack cider, åt mat och pratade en massa, alltid lika trevligt att hänga med er brudar, tack för en jätte trevligt kväll!

idag är både jag och Anton lediga, tummen upp för de:) vi har varit och handlat (vårat söndagsnöje) och åkte förbi Ikea och köpte en ny matta till vardagsrummet, blev helt okej! och nu håller vi på att tvätta (vårat andra söndagsnöje) haha!
ikväll ska vi mysa till med film och wok<3 imorgon är det jobb igen, är inne på min tredje arbetsvecka, så sjukt vad tiden går fort! 

före

efter

stolt !!

idag tog min älskade sambo sin sista examen, idag blev han en riktig polis :) jag är så otroligt stolt över honom & så glad för honom, grattis igen älskling!! 
det var en fin cermoni i polishuset med tal, utdelning av "bevis" och nya klaffar (märken man sätter på axlarna) och sen fika med tårta. det var en fin cermoni och min fina kille var så stilig , hihi! efteråt bjöd Anton mig, Staffan och Lena på lunch på sjökrogen, så gulligt<3 det var mycket gott!
sen åkte jag till jobbet och jobbade några timmar och nu ligger jag hemma utslagen på sängen och ska snart försöka göra någon mat.
ikväll är Anton och festar med sina aspirant kompisar, och det blir nog en hej dundrande fest haha:) men imorgon är det min tur att festa, men inte lika hårt som dom haha. ska iväg till Tess och träffa några klasskamrater, och jag ser fram emot de, ska bli så kul! 


puss!

jobbig dag på jobbet...

men min fina Elin räddade kvällen! 
dagen började bra, de vill säga en kopp kaffe och lite prat med chefen så att säga, haha! sen satte de igång, idag var det ingen bra dag för flickebarnet .. det var gråt och gnäll mest hela dagen. ingenting hjälpte, vissa saker hjälpte ett tag men sen var det gnäll igen. fick iallafall henne att sova i cirka två timmar och det var väldigt skönt! sen när de två timmarna rusat iväg var flickebarnet på lika dåligt humör som innan.. jag blev smått galen, jobbigt när ingenting är roligt! 
men kvällen fick en helt annan vändning, var in princip in och bara vände hemma innan jag stack ut igen, för att träffa min Elin. de behövde jag eftersom små tuffa arbetsdags, (låter kanske inte så tufft.... men det var det)
det blev en massa prat och skratt med Elin över en matbit för hennes del och en lyxshake för min del:)  tack gumman min du gjorde slutet av min dag super<3 


nu skriker kudden efter mig och mina ögon vill sova.. så det är väl dags att följa deras order. godnatt!

små kasst väder men varmt

trodde de skulle regna idag men icke, började bara med en massa gråa tråkiga moln som sen försvann och en blå himmel kom fram och solen lika så, varmt blev de och poolen fick sig ett besök idag också! 
i förmiddags var jag och familjen till Erikslund och shoppade, (inte jag) med tanke på de tråkiga molnen var det skönt att vara ute och rena lite, och det gick jättebra. 

jag fick en härlig syn när jag kom hem, min älskade sambo hade städat och diskat. helt underbart! tack älskling<3
och han hade även gjort maten klar så det var bara att sätta sig vid bordet, han är verkligen bäst :)
nu ska jag njuta av ett glas saft och läsa(titta igenom) nya H&M katalogen som dimpa ner i brevinkastet, tummen upp!

skön första dag på veckan.

har varit halv dålig dag, har blåst ganska kallt så ingen pool för min del idag, men givetvis för andra. min dag har mesta dels spenderats i min nya favorit, hängmattan! riktigt skönt att ligga där och se vinden svepa tag i träden, oj vad poetiskt de lät. men helt underbart att ligga i hängmattan. sen jag kom hem har jag försökt få igång min internetbank.. men nötterna ska skicka tre olika brev med alla koder och skit. jag blir så trött, nu fattas det bara en sak sen kan jag äntligen komma in på banken... förhoppningsvis imorgon!

ikväll ska jag försöka röja lite i min garderob samtidigt som tv:n visar något patetiskt program! 
sen inatt kanske jag ska hämta Anton vid stationen, men bara om det regnar :) PUSS



(jag vet att mitt linne är smutsigt, innan kortet togs ville en liten valp komma upp i hängmattan och mysa)

det gick fort

jahapp det var den helgen de, men den har varit bra! i lördags gjorde jag ingenting, Anton låg och sov hela dagen eftersom han jobbat natt.. så jag spenderade dagen framför tv:n med en fin godispåse , mumma! 
när väl Anton gick upp åkte vi till fina Matilda och firade henne med ute mat och en god tårta! jag fick även en present av Micke och Gustav, en film med sound of music och två andra musikaler och så fick jag Per Morbergs grill bok! verkligen jättetack! :) 

idag söndag har jag jobbat hela dagen och nyss fick jag mat i magen:) ikväll ska jag skjutsa Anton och hand kollega till Sala .. för ingen av dom hade tillgång till bil så då får man ställa upp, snäll som jag är :)


fredag!

nu är den första arbetsveckan slut och det är rätt skönt. nu är jag ledig ett dygn ungefär, sen ska jobba med mitt andra jobb på söndag.. haha det var ganska roligt i morse, Anton jobbar natt och går av sitt pass runt 07.00 och är väl hemma runt 08.00 och då klev jag upp, vi åt frukost tillsammans sen när jag åkte till jobbet gick han och sov! 

nu är han iväg och jobbar igen, men vi hann i alla fall avnjuta en fin fredags middag och lite mys innan han stack iväg, de uppskattas! min morgon dag kommer nog spenderas i soffan med en godispåse, fast är det fint väder så kommer jag nog tillbringa dagen på en filt med en godispåse :) 


dags för ett glass saft! 




härligt med sommar!

oj, redan torsdag och snart slut på veckan. de vill säga min först arbetsvecka! medans andra verkar sluta på sina sommarjobb har jag precis börjat. och idag var det sol och värme, de gillas! jag älskar verkligen sommaren<3
idag har dagens spenderats mesta dels vid poolen men på em. blev det lite jobbigt och surt från vissa. eftersom ett fyllo som bråkade med sin pojkvän väckte mig i natt var jag väldigt trött så luften gick ur mig lite och jag ville bara hem! och när jag väl gjorde de, hade min fina sambo städat och gjort mat, det uppskattas verkligen! han är verkligen världens bästa<3

imorgon är det fredag och det ska bli skönt med lite helg, fast jag jobbar söndag känns det i alla fall okej! på lördag ser de ut att bli fult väder och som hoppats på att de skulle bli fint så jag kunde jobba på min bränna på löga eller nått:P men annars blir det lördagsgodis och film. & på kvällen skall fina Matilda firas som fyllde i onsdags, grattis igen! :) 

här kommer två bilder från förra helgen.


min lördag&söndag

i helgen jobbar jag, eller fredag till lördag, jobbade fram till 18 i lördags och åkte raka vägen hem och sprang in i duschen och gjorde en snabb middag. jag och Evelina skulle dricka lite vin och öl sen dra ut på power meet, vi drog dock bort från själva bilarna och hamnade först på bill&bob och tog en öl med kusinMalin, efter det gick vi runt lite och glodde sen vidare till lillaÅ och dom kunde verkligen ta betalt.. 65spänn för en jävla cider! puh, höll på att svimma! 
och i söndags var både jag och Anton lediga! vi gjorde inte mycket, storhandlade och bara var :) 
det var min helg de:) 

idag måndag började jag jobba heltid, nu jobbar jag numera måndag - fredag och hittills känns det bra! 


en usel natt

usch vilken natt, har inte sovit bra alls, drömde konstiga drömmar och vaknade hela tiden.. puh! så jag var fruktansvärt trött när jag klev upp i morse.. det gick i alla fall bar på jobbet trots min trötthet. 

igår var det kalas för familj&vänner i våran lilla lya, men det var väldigt trevligt :) efter kalaset gick jag och syrran ner på stan och kikade lite, men det blev en snabb visit en shoppingpåse och glass, sen en skön promenad hem igen.
tack för en fin uppvaktning och fina presenter <3


idag är det fredag och idag drog power meet igång skulle ha gått ner en sväng ikväll men jag är helt slut så det blev inget med de, tror jag ska gå ner en sväng imorgon, å har jag tur kanske jag träffar på Anton som jobbar kväll/natt ;) nu blir det tv:n och sen kudden!


måste vänja mig...

oj, redan onsdag! har varit ledig sen måndags kväll och inte gjort ett skit sen dess, blöh. har så tråkigt och Anton jobbar natt och sover på dagarna, gah. måste vänja mig vid de för det kommer bli en stor del av våran vardag :/ men idag har jag i alla fall saker att göra, måste handla & baka till mitt kalas på torsdag(imorgon), måste också städa lite och måste ringa lite samtal.

min dator har fått virus och måste städa ut den, men programmet som med följer till datorn funkar inte så jag måste ringa till tillverkaren och prata med dom, drygt!

äntligen sol i ledigheten, nu blir det en promenad sen handla.

typiskt!

när jag väl är ledig en hel dag så har solen försvunnit och molnen har kommit istället, typiskt! min plan idag var att ligga och få lite färg på sig nu när rhorods färgen börjar smått försvinna... uhu. så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, Anton ligger och sover för han har jobbat natt så de gäller att knipa igen och inte väcka honom förens om några timmar, haha! i sånna här lägen önskar jag att vi hade lite större så man kunde gå ut i köket och stöka men fram tills vi bor större får man trippa lätt på tå och göra frukost snabbt för att inte stöka allt för länge ;) vilka ilandsproblem va?! 

idag förresten ska jag beställa mig en iphone ! men först fixa en massa med abonnemang hit&dit. men snart har jag äntligen en ny mobil, får ha min reserv nu för att min andra krånglar så mycket, den har verkligen gjort sitt fast jag bara haft den lite mer än 1år... men jag måste vänta till Anton vaknar innan jag beställer så jag vet att de blir rätt haha! är rädd för att de ska bli fel och bla bla... så det är lika bra och vänta på lite hjälp :)


nu ska jag ut i köket och göra mig en frukost snabbt sen ner till källaren och rensa bland kläderna jag slängt ner dit och se om det finns något användbart eller om allting ska hivas iväg till bättre behövande!

hoppas molnen släpper fram solen sen!


mums

min älskling hade bakat en jättefin tårta till mig när jag kom hem från jobbet <3


 

födelsedag!

det har varit en fram och solig födelsedag. började kl 10 i morse och slutade 18, det var en lång dag och väldig fram, har varit lite små jobbgt men har gått bra. fick ljustakar och ljus av jobbet vilket jag tacka väldigt mycket för :) när jag kom hem hade min älskade Anton tagit min jättedisk och bakat tårta, så underbar <3 han bjöd mig även på thai och snart ska vi sätta tänder i tårtan och mysa med film.

igår jobbade jag också och efter jobbet åkte jag direkt till skinnsberg för vi skulle fira Lena som fyllt och mig. blev väldigt god mat och god fruktsallad till efterrätt, mums! jag fick finfin presenter också :) jag fick; fin fotlänk, örhängen, lady gaga tröja, regnställ och ett bidrag till en iphone och imorgon ska jag nog beställa en! iiih!


nu blir det jordgubbs tårta och mys, <3