Helg

Oj fredag idag härligt, härligt! Sjukaste är ju att det är sista april på lördag! Helgen är så gott som full, idag skola halva dagen sen vidare till jobbet, ska även jobbapå lördag med men också då halv dag och på kvällen ska jag på 25års fest !! Riktigt kul ska de bli :) på söndag tog jag ledigt ni kanske förstår varför ;) förhoppningsvis blir de att premiär grilla då omvärdet är fint :) Å jopå lördag eftermiddag kommer även fina Evelina hem från USA!! hon har varit där i två månader så hon är efterlängtad dessutom har hon har ett par röda converse med sig hem till mig tihi! Nej dags för skola! Ha en fin fredag!

härligt grönt överallt.

.det är så skönt att våren kommer med storm steg, äntligen är det grönt så gott som överallt :) i skolan går det bra, dagarna bara springer iväg! jag har inte så mycket att skriva för det händer inte så mycket är i skolan hela dagarna och skriver när jag kommer hem gör jag inte så mycket mer, vilket betyder hamnar framför tv:n ;)
men här kommer det lite bilder från Lanzarote!


påsk

nu är det lite ledigt från skolan. pluggandet byts ut mot pussar och kramar med familjen <3 det ska bli så skönt och mysigt att komma hem för en dag. jag längtar efter min fina familj och inte minst alla underbara mina syskonbarn <3 ska bli skönt att inte tänka på skolan för ett tag.. även fast stressen finns inombords hela tiden kanske man kan koppla bort den nu i helgen nu gäller det att suga i sig energi och klara av de sista som är kvar i skolan. men det går bra med examensarbetet. fast matematik tentan jag skrev för ett tag sen hänger fortfarande över mig.. klarade inte den :( och nu är stressen större än någonsin eftersom de hänger så mycket på den..min examen hänger på den. varför orkar jag inte förklara för de skulle bli flera inlägg och plus att jag inte har riktigt koll på allt som händer nu.. försöker förstå själv! men ju för stunden är jag glad att det är påsk,. den bästa tiden på året!

GLAD PÅSK !

ps. min sambo är verkligen helt fantastisk :)

jag vet

jag vet att jag borde skriva eller framför allt dela med mig av underbara semester bilder.. men just nu är min ork inte riktigt här. men det som händer är att jag & Ida kämpar på med examensarbetet, jag skriver CV och personligt brev till jobbsökandet OCH  försöker ta tag i en tenta som måste in snarast. ja ni ser själva att orken inte räcker till och kanske inte tiden heller.. fast nu tog jag mig tid att skriva detta lilla inlägg men nu vet ni vad som händer i alla fall. tack&hej!


ps. tack Elin för samtalet igår.. jag är fortfarande glad och upprymd. du är världens bästa vän <3

HEMMA!

semsterveckan är slut och verkligheten slår till på en gång. natten till idag (lördag) lanade vi på svenskmark och det var med blanade känslor man klev av planet, med tanke på hur mycket det är att göra här hemma ville jag bara vända och åka tillbaka och fly. examensrbetet ligger framför mig och en annan hemsk tenta ligger också ivägen., och inte nog med de var det bara att gå upp imorse och åka och jobba.. var inte alls sugen med tanke på lite sömn men det gick men är väldigt trött! ska snart leta reda på kudden igen och sova måste jobba imorgon med.. och imorgon är det den tråkiga tvätten och handlingen som skall göras sen är veckan igång med allt.. buhu.

men åter till resan, vi har haft en toppen resa och vi är så nöjda :) började veckan med lite bränna, som kändes både här och där. så andra dagen eller om de var tredje tog i paus från solandet och kollade runt och shoppade lite. annars har vi bara legat vid poolen och vid stranden och druckit öl och dinkar. riktigt lata har vi varit men å så skönt det är att bara ligga och inte göra ett piss :) bara läsa och spela spel och njuta av varandra :) bilder kommer att komma under morgon dagen eller när orken finns, håll utkik.

Hälsning från solen!

Nu har vi varit här i ett dygn och vi ser redan ut som två tomater haha! Igår när vi kom hände inte så mycket klockan var runt halv fem på eftermiddagen så vi kollade runt i hotellet och åt mat sen gick vi och la oss tidigt vi var så trötta efter resan. Idag har vi legat vid poolen och som sagt fått färg, den där härligt röda färgen haha. Nu sitter vi och tar en drink i baren och väntar på att få mat :) efteråt ska vi ta en sväng och leta lite affärer och dylikt. Men vi har de väldigt bra, de är runt 23-24 grader och blåser sköna vindar!

pirr i magen

väskan är snart färdig packad och redo för solen och jag med! äntligen är dagen kommen och vår resa är här, imorgon bitti 06.15 åker vi mot arlanda :) så vi ses om en vecka kamrater, puss


stolt!

idag har jag och min skrivkamrat Ida varit riktigt duktiga, träffades 08.00 och gick hem 16.00 och hela den tiden har vi skrivit på examenarbetet eller okej hade lunch i kanske en halv timme men annars har vi suttit och kämpat på med skivandet vi har varit riktigt duktiga! lika duktiga ska vi vara imorgon, heja oss. annars då? håller på att pysslar med mitt CV som jag måste sicka ut innan fredag, har kommit ut två intressanta jobb ett som ligger på vår gata haha, hur skönt vore det inte att ha jobbet så nära? :) så nu är det bara att skriva ett bra cv och ett personligt brev usch inte det roligaste precis, tycker det är så svårt men det ska nog gå bra. nä nu, ska jag pyssla med lite saker inför resan och kolla på 112 poliser samtidigt. haha intressant och veta eller vad? puss

VÅR

idag var det tillbaka till verkligenheten, hade föreläsning i e-tuna men den gav inte ett skit så vi snlytade till oss sjukts hem till Västerås igen och satte fart med examensarbetet, vi kom en bra bit på väg. imorgon blir det en hel dag i skolan för att skriva mer, gäller att sitta från morgon till kväll nu innan jag åker till solen på fredag, vi måste komma en bra bit på väg innan jag drar.

på eftermiddagen idag åkte jag till praktiken för ett sista seminarium, det är tydligen någon grej som måste göras när dom har lärarkandidater. dessa seminarium skall lära oss lite yttligare om saker och ting på förskolan.. men idag tog de fan priset, trodde det var ett skämt och de trodde även min handledare och dom andra från min avdelningen, vi visste från början inte vad de skulle handla om..men vi satt och målade i EN TIMME... så jäkla sjukt flummigt. vuxna människor skulle bara sitta och måla för att? ja jag vet inte varför.. vilket skämt! hade jag vetat det hade jag inte kommit.. suck! men nu är det helt avslutat med pratiken kommer verkligen sakna stället, men det blir att åka och hälsa på dom snart igen :) barnen är helt underbar och personalen också, tacka vetja facebook haha <3


typiskt!

blir lite smått matt och irriterad.. skulle jobba idag TRODDE JAG. åkte till jobbet strax innan tio och mötes av ett tomt & låst hus.. ringde dom och kolla var de höll hus dom var fortfarande i fjällen, suck. att dom inte ringde och sa att det skulle komma hem ikväll. så det var bara att åka hem igen och jobba imorgon istället.. inte alls pepp! blä. var ju inställd på att jobba idag men men det är väl smällen man får ta ibland, har i alla fall fått lite gjort här hemma, städat och färgat utväxten vilket verkligen behövdes! nu sitter jag med godisskålen i soffan och kollar på the hills maration <3 och jag kommer nog sitta här ett bra tag till haha!

det var det!

Då är sista praktikdagen nu över.. fick en bra avslutning med mysiga barn och som alltid härliga personal. avslutade med bullkalas och blommutdelning :) jag hade bakat bullar till alla på avdelningen och köpt varsin blomma till de vuxna och det uppskattades! även jag fick en jättefin blomma av dom och massa kramar av barnen<3 jag kommer verkligen sakna förskolan eller framför allt avdelning haha andra kan jag helst få slippa träffa igen! men som tur är får jag kramas med några barn redan på måndag eftermiddag för då ska jag dit på ett sista möte. efter jobbet åkte jag med älsklingen till Hälla och byta skor, men sprang även in på H&M och köpte en sjal och hårfärg haha har blivit shopping nästan hela veckan, kommer hela tiden hem med något nytt haha!

annars då? jo jag har äntligen hittat ett par sandaler som jag köpte tidigare i veckan, äntligen slipper jag leta efter ett par haha och skönt att jag hann hitta ett par innan jag åkte iväg. shit om precis en vecka åker vi! iiih! har faktiskt lite resfeber konstigt nog, eller kanske mer pirr i magen och spänd :) ikväll är jag ensam hemma, Anton åkte nyss till jobbet så nu är jag själv hemma så det blir nog talang 2011 ikväll haha och coca cola inte mycket mer som händer ska jobba imorgon så jag ska nog lägga mig tidigt. oj jag höll på att glömma! min fina kompanjon fyller ju fasen 25 idag !! hipp hipp hurra kära Ida ♥


Min fina blomma jag fick av praktiken.

Nya tygskor och sandaler, nu är jag redo för strandpromenader (;


vårsjalen som jag köpte idag.
PUSS & hej