första sprutan

i onsdags var jag och sambon och tig första sprutan inför våran thailandsresa.. jag gillar verkligen inte sprutor så jag var ganska nervös under hela dagen. tog mig till slut till mottagningen och diskuterade med skörterskan om vilken spruta som var bäst. sambon fick sin första för han skulle även ta en ytterligare som han måste ta pga sitt yrke. till slut var det min tur att ta en spruta och det kändes lite gran men efteråt blev jag blek och yr så jag fick lov att lägga mig ner en stund, usch det snurrade rejält ett tag.. :S otäckt att det slog till sådär var inte riktigt beredd på de. ska dit om fyra veckor igen och då ensam.. inte kul! men kanske ska be sambon snällt om han kan följa med otäck om det blir sådär igen och är ensam.. jaja får se hur det går, bara att ladda :P
igår kväll var jag ut med två kollegor på after work. blev blue moon bar, det var väl ingen höjdare, små äcklig tacos som buffe och myckt folk men det var trevligt att lära känna de två som var med. idag lördag har jag tillbringat mig åt tv:n och godis haha.. hemskt det låter men så är det. väntar på att sambon ska komma hem som har tillbringat natten hos hans föräldrar. sen blir det mys hela kvällen <3 imorgon ska vi förhoppningsvi på visning, två stycken till&med, två hus som är smått intressanta så det ska bli kul och se hur de ser ut i verkligenheten. så ser väl min helg ut! nu ska jag återgå till tv:n och se vad den kan bjuda på. pusshej!

Helgen

Helgen i Stockholm var jättebra, det var mysigt att spendera helgen hos syster tack för allt :) Innan vi åkte till syrran svängde i förbi barkarby och kollade in om vi kunde fynda, det blev Janson drog den lotten blev ett par snygga converse som jag kollade på i somras nu kunde jag fynda dom för 600 istället för 1000! Brukar alltid vara besviken på barkarby len denna gång var jag roligt nöjd :) Nu är de måndag igen och ny vecka! På onsdag tar vi första sprutan inför Thailand resan, lite nervös inför sprutan hatar de men de går nog bra får hålla Anton i handen ;)

Här är mina nya skönheter


fint

riktigt svensson kväll kommer det bli här hemma imorgon kväll, tacos och idol mer svensson kan det inte bli! tar emot men nu får det ändå blir som de blir. mat på bordet måste vi ju ha och idol är faktsikt bra så jag ska väl inte säga så mycket om de. skönt med helg igen, på lördag är det dop för Dexter i sthlm! jag har fått den finaste frågan om att bli Dexter´s gudmor, denna Dexter är min systerson, är så otroligt glad föt att har blivit hand gudmor, så jag skall gå med in i kyrkan är lite nervöst är de men ska bli så kul <3 så helgen kommer bli supermys! blir kvar där till söndag och kramas med syster och pojkarna.