Inte som man tänk de!

Helgen förbi och den blev inte alls som vi tänkt oss. I fredags kväll mådde jag fint och hade en myskväll med hjärtat, vi planerade lördagen som innefattade Ikea bland annat. Men på natten fick jag ont i magen och mådde illa och såklart fick jag magsjuka!! Blääää. Vi som skulle på Ikea och middag på lördagkväll men istället blev jag hemma och mådde sådär. Några timmar senare fick även sambon den ovälkomna sjukan! Så nu har vi båda haft de så nu hoppas jag vi slipper skiten igen!

Idag insåg jag att det vara är en månad kvar innan jag går hem och tar mammaledigt. Känns så konstigt och sorgligt men samtidigt lite skönt. Skönt att få ladda inför förlossning och att ta hand om en människa till ;) Gå hemma och mysa i julgrejer ock bakverk :) (liten vision jag har iaf) Men kommer självklart sakna min söta små kottar och underbara kollegor!


Vecka 32

HELG! Så skönt med lite ledighet. Och att sambon är ledig han med för saken ännu bättre :) Imorgon är de familjemiddag och ett årskalas hem hos M&M, tänk att sötnosen Siri fyller 1! Stora tjejen❤ Ska bli mys med middag och kalas :)

Jag i vecka 32.


Inte utan dina andetag!

Två månader kvar !! Shit bara tanken gör mig stressad och nervös... Har svårt att slappna av och bara ta de lugnt, men jag måste! Har börjat känna små förvärvar samt sammandragningar som kommer och går. Ingen större fara egentligen men nu kan vad som helst hända och snabbt kan de gå! Ett par vår föräldragauiden har redan fått och de var beräknade den 21 december så det sätter lite grill i huvudet att vad som helst kan hända! Men det kommer gå bra, för jag har världens bästa sambo/pojkvän. Som stöttar och bryr sig om mig så otroligt mycket, tack älskling! Du är världens bästa. Utan dig vore livet så otroligt grått och trist, men livet är så himla bra. Vi väntar vår lilla kotte och jag vet att du kommer bli en helt fantastisk pappa! Jag ser hur mycket du ser fram emot att bli pappa och att du är lycklig! Vi har snart vår lilla familj och ni kommer vara mitt allt <3<3 Allting känns så otroligt bra och jag älskar dig över allt annat, tack för att du är så stöttande och hjälpsam på alla sätt och vis! TACK! 
 
 
 


 

Föräldragrupp

Började dagen med en tidig dag så skönt, det var kaos på jobbet, så de var skönt att dra hem :)
Gick in i vecka 31 idag, tänkt vad tiden bara springer iväg! Tyckte jag nyss var i v12 då jag berätta för nära och kära :) Idag var vi på första förädragrupps möte, där man möter andra par som är beräknade i december. Det verkar vara vettiga folk och trevliga så de känns faktiskt jättebra. Folk som jag skulle kunna umgås när barnet kommit :) Haha de där lät ju konstigt! På mötet gick vi se en film om förlossning, shit vad porig man blev i magen och väldigt nervös! Jag är ju där snart!!! Aahh! Började även tänka på att börja packa bb-väskan för bebisen kan ju faktiskt komma tidigare! Så nu måste jag hitta en bra väska och tvätta barnkläderna så är vi redo sen.. tror jag iaf. HIHI. 
 

Spark i magen

Shit vilken aktivitet det är i magen, mycket livlig litet liv som bor där inne! Framförallt på kvällar/nätter så de blir kanske ett nattbarn:) Imorgon har vi bott i nya lyan i en vecka!! Hallå lite fort det har gått känns som om det var igår vi flytta in. Idag hämtade vi de absolut sista sakerna i andra lägenheten så nu är den lämnad och allt skit är borta! Skönt att släppa den. Vi var också en sväng till Ikea, andra gången denna vecka :) Blev lite inredning till garderob och annat plock som knappt syns :) Än har vi inte handlat till pysen men nästa månad är det h*n's rum som ska bli fint, lääängtar! Pusshej


Känns bra

Nu har vi flyttat in i nya lyan och jag har ställt i ordning de mesta..Anton har tråkigt nog jobbat hela helgen så jag kunde inte göra annat än att pyssla här hemma. De mesta är uppställt förutom lite hyllor och tavlor på väggarna de får komma senare i vecka då vi är två hemma! Men flytten känns SÅ bra, ser fram emot att pyssla med barnrummet inom kort då kommer de känns ännu bättre och närmare ankomst! Tänk på måndag går jag in i vecka30.. Shit vad tiden går fort!! Men som vi längtar både jag och Anton ❤


Sist natten

Va konstigt allting känns, imorgon går flytt lasset mot nya lyan har ju flyttat ganska mycket redan men imorgon får vi hjälp med de tunga grejerna! Så det är sista natten på furugatan. Även fast det känns konstigt känns de samtidigt så bra, vi får större och familjen blir större den med wiiiie! Ett nytt kapitel tar snart fart :) Bilder på lyan kommer nog dyka upp men om ett tag haha.

Så onsdag idag och redan oktober idag fyller bästa lilla syster år..helt otroligt vad tiden går fort! Men stort grattis till dig Jossan <3

Nä måste packa vidare. Pusshej!