2:a advent

nu är det inte långt kvar till julen och tomten. och inte heller långt kvar på praktiken, tragiskt nog längtar jag tills de är slut och man får jullov! men nog om de! 

gårdagen var så mysig och kärleksfull, gav älsklingen frukost på säng och reseten av dagen fram till kvällen tog vi de bara lugnt med en promenad och bara va :) sen på kvällen tog vi bussen ner till stan och åt på karlsson på taket, det var så otroligt häftig utsikt fick ett fönsterbord och man såg hela Västerås, och maten var så himla god! så dit kommer vi definitivt gå igen:) jag rekommenderar de! sen efter den goda middagen åkte vi hem och kollade på film, var meningen att vi skulle gått på bio men ingen av oss var riktigt sugen på de så de blev mys i soffan hemma i stället. 


idag söndag kommer min syster med familj, hon och Peter ska handla julklappar och shoppa loss på Ikea och vi ska ha barnen. får se vad vi ska hitta på, lutar åt att de blir en sväng till busborgen och lekparken:) kommer kanske på bilder från dagen senare ikväll. 






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?