HEMMA!

nu är vi hemma igen efter en vecka med värme och bad! veckan har varit jättebra, vissa dagar hetare än andra.
liten sammanfattning,
åkte lördag/söndag morgon var väldigt pirrig hela vägen till långtidsparkeningen och blev ännu mer pirrig ju närmare terminalen och flygplanet vi kom :) på planet fick vi sköna platser med bra benutrymme men dock hade jag och Anton mitt gången imellan oss men det gick, på vägen dit fick vi se "farsan" den var faktsikt ganska rolig, och maten var mos och någon köttgryta som var okej. väl frame i grekland såg vi förvirrnde runt vart våra väskor skulle rulla fram, haha! men vi hittade till slut och vi fick våra väskor och rullade ut till bussen som tog oss till hotellet.

första natten på hotellet var hemsk, en jävla massa liv och grannar som slog igen dörrar och tjafsa eller va dem höll på med... det var verkligen livat, nog för att vi la oss tidigt för vi var så trötta efter resan.. men morgonen där på pratade vi med apollo som kom till hotellet om att få byta rum och utan problem fick vi ett nytt inom en timme, verkligen bra service! :) maten var också helt okej men dock inte så varierande, men varje kväll hade hotellet olika länder som tema på maten.. men dock syntes det inte så väl vissa dagar. sista kvällen var det grekisk afton och jag hade stora förväntningar på kvällen.. men den var en besvikelse :S så det var verkligen trist men annars var det helt okej! drinkarna däremot var läskande och goda :) och det beställdes in en hel del under veckan!

i onsdags var vi till rhodos stad, tog cirka 30min med lokal buss, det var nog en de varmaste dagarna så det var lite jobbigt med värmen men man överlevde :) det var en mysig stad, vi gick till den gamla staden också med så små gulliga gränder. blev ingen direkt stor shopping, blev en grakisk lunch på ett ställe vid havet. vi var nöjda med dagen trots värkande fötter!

det var min sammanfattning och bilder kommer att komma från resan orkar bara inte lägga in dom just nu:)
men håll ut!

ps. blev moster åt en liten Robin på nationaldagen <3 välkomen lillen!


matilda

välkommen hem och grattis till systersonen!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?